cantarul!!
-
0 0Dragutelor, voi de cate ori pe saptamana va cantariti? Va intreb ca ma simt putin cam aiurea ca in ultima vreme ma cantaresc aproape zilnic...Cum e cel mai bine?
Pupici, Anda
-
eu m-am "scrantit" intr-o perioada (acum vreo 7-8 ani) cand am inveput sa "fac economie" la mancare si-mi placea ca vedeam rezultate zilnic. Am slabit in 3 ani 20 kg si tare mai eram mandra.
Insa in weekend ma cam destrabalam si in 2 zile luam 2 kg, de-asta ma cantaream, ca sa iau masuri si sa dau jos.
din pacate perioada aceea s-a dus si 8 kg s-au acumulat din nou. Am ramas cu obsesia cantarului, insa nu si cu ambitia de atunci.
desi mancam putin, nu mi s-a micsorat stomacul, cum se spune, iar acum seara vad verde de foame. Avand treaba prin bucatarie, ii mai fac ochi dulci frigiderului. Iar dimineata, mi-e o ciuda de mor. -
Draga Anda,
am o veste buna pentru tine: a aparut cartea Mihaelei Bilic (nutritionista cu care au slabit Teo si Raduleasca) si, sincer e o carte mai mult decat OK daca vrei sa te apuci de slabit serios....ideea e ca o sa dureze ceva dar cu sigurantao sa dea rezultate. Nu e numai o cura de slbire, e si un mod de viata sanatos. O sa gasesti acolo sugestii de meniu ptr fiecare masa a zilei si ti se explica si cum sa tii dieta corect. Cartea se numeste "Traiesc, deci ma abtin" si cred ca o poti gasi la librarie . e in jur de 500 de mii. Eu am luat-o de la o prietena si, de o saptamana am dat jos aproape 3 kg in conditiile in care nu am respectat chiar tot ce scrie acolo. Adica am mai avut si "scapari" de vreo 2-3 ori. Ideea e ca ma simt f bine si, in fiecare dimineata cand ma cantaresc am motive sa zambesc (cand tin o cura de slabire, de obicei ma cantaresc de cate ori am ocazia).
Bafta multa! -
fetelor,am luat si eu cartea si mi se f buna,frumos colorata si explicita pe intelesul tuturor...dar ce fac daca vreau sa mai dau jos kg si eu nu mai mananc zahar,ulei f putin ,fara cartofi prajiti si dulciuri mai deloc? ...si asta de f multa vreme...
poate slabesti 3 kg/saptaman,dar in condtiile in care pana acum ai mancat fara restrictii ...chiar si ea zice ca o persoana care are un surplus de greutate slabeste destul de usor comparativ cu una care are de dat jos numai cateva amarate de kg...vreo 3-4...ca si in cazul meu -
buna
eu am cumpart un produs natural din farmacie din Elvetia in ianuarie 2008 la recomandarea unei prietene medic de profesie, nu am crezut in ele, neincrezatoare am cumparat o cutie de 30 pastile ( o luna tratament )am platit 160 franci, echivalent a 270 ron.M-am gandit ca oricum consumam zilnic multe produse periculoase, ce rau puteau sa imi faca aceste plante?!
asa ca am urmat tratamentul si in 2-3 zile am simtit efectele, consum de apa 2 litri in medie pe zi, reducerea apetitului si accelerarea metabolismului.
Mancam din inertie pentru ca nu imi era foame, si la sfarsitul lunii ianuarie deja cantaream cu 7 kg mai putin.
Acum caut aceste pastile, pt ca le vreau in cutia originala- stiu ca au aparut si copii ale acestor produse din ce am inteles de la prietena mea -
lida daidai hua se numesc
prima data in viata mea, m-am simtit excelent intr-o dieta fara sa cantaresc ce mananc, fara senzatie de foame care pentru mine este ucigatoare.
asa ca succes la dieta -
Buna,fetelor!As vrea sa ma primiti si pe mine in clubul vostru,cu eterna poveste kg. in plus.In privinta produsului,lida daidai hua,cred ca are efect!O colega de serviciu si-a cumparat produsul,il foloseste de 2 saptamani si rezultatele se vad,a slabit 4kg.Din cate am inteles se foloseste doar 3 luni dupa care se ia o pauza.Dar ,inca nu sunt lamurita in privinta efectului pe termen lung.De azi am inceput sa-l iau si eu,pana acum ce pot spune este ca produce o sete teribila,am baut aproape 3l de apa pe care in conditii obisnuite le beam in 2 zile.Ca stil de viata,am renuntat de aproape o saptamina la painea alba si dulciuri(ciocolata),alte dulciuri,eu oricum nu mancam!Sper sa si reusesc,am nevoie de suportul vostru!O seara buna,la toata lumea!