cantarul!!

•  
    • 226 mesaje
    13 Feb 2008, 22:55
    0 0
    Dragutelor, voi de cate ori pe saptamana va cantariti? Va intreb ca ma simt putin cam aiurea ca in ultima vreme ma cantaresc aproape zilnic...Cum e cel mai bine?
    Pupici, Anda
  •  
    • 13910 mesaje
    14 Feb 2008, 00:35
    0 0
    eu ma cintaresc si ma masor o data pe luna.
    daca simt ca o iau razna, o fac la 2 saptamini.
    evit sa ma cintaresc in fiecare zi, nu sint chiar asa obsedata (desi m-am cam rotunjit de la craciun incoace)
  •  
    • 1737 mesaje
    14 Feb 2008, 13:20
    0 0
    in fiecare dimineata. cantarul meu sta pe pozitie in baie, ca atare ii dau "buna dimineata"
  •  
    • 226 mesaje
    14 Feb 2008, 13:51
    0 0
    So, nu m-am tzacanit ...
  •  
    • 105 mesaje
    14 Feb 2008, 20:01
    0 0
    eu, acum ca tin o dieta, ma cantaresc o data pe saptamana, ca sa nu ma enervez.

daca nu ai probleme cu greutatea, de ce te cantaresti zilnic? sa-ti strici ziua pt cateva sute de grame in plus, eventual? sau , daca tii dieta, ca nu ai slabit decat 100 de grame?
  •  
    • 226 mesaje
    14 Feb 2008, 22:20
    0 0
    pai am probleme cu greutatea...k deaia ma cantaresc zilnic.dar mnoh...as vrea sa incerc sa mai raresc :-\
  •  
    • 84 mesaje
    14 Feb 2008, 22:36
    0 0
    cam de 2 ori pe saptm.dc iau cv in greutate,sa iau masuri din timp.sunt obsedata?mai mult ca sigur.offf
  •  
    • 49 mesaje
    14 Feb 2008, 22:42
    0 0
    Pai,la sfarsitul saptamanii
    Ca daca ma cantaresc in fiecare dimineata imi piere cheful de viata
  •  
    • 1737 mesaje
    15 Feb 2008, 10:33
    0 0
    eu m-am "scrantit" intr-o perioada (acum vreo 7-8 ani) cand am inveput sa "fac economie" la mancare si-mi placea ca vedeam rezultate zilnic. Am slabit in 3 ani 20 kg si tare mai eram mandra.
    Insa in weekend ma cam destrabalam si in 2 zile luam 2 kg, de-asta ma cantaream, ca sa iau masuri si sa dau jos.

din pacate perioada aceea s-a dus si 8 kg s-au acumulat din nou. Am ramas cu obsesia cantarului, insa nu si cu ambitia de atunci.

desi mancam putin, nu mi s-a micsorat stomacul, cum se spune, iar acum seara vad verde de foame. Avand treaba prin bucatarie, ii mai fac ochi dulci frigiderului. Iar dimineata, mi-e o ciuda de mor.
  •  
    • 226 mesaje
    15 Feb 2008, 12:35
    0 0
    Eu vreau neaparat sa imi gasesc un regim k lumea, k simt k nu mai pot...Pana la vara 20 de kile trebuie neaparat sa dau jos...as vrea si mau mult...
    pentru k nu ma mai suport...Vreau sa ma pot angaja si eu naibii undeva..oriunde...
  •  
    • 89 mesaje
    16 Feb 2008, 23:55
    0 0
    eu urc pe cantar de 3-4 ori pe saptamana...
    la un mom. dat s-a stricat cantarul si din pacate a coincis cu venirea iernii, a sarbatorilor, etc, asa ca am pierdut un pic controlul si am luat cateva 3 kg
    mi-am revenit acum dar sunt din nou cu ochii pe cantar, numai asa pot sa ma mentin
  •  
    • 89 mesaje
    17 Feb 2008, 00:01
    0 0
    mesaj pentru anda5:

gresesti propunandu-ti sa slabesti nu stiu cate kg pana la vara, gresesti legand asta de obiectivul de a te angaja
    treb sa incepi sa gandesti in alti termeni, sa pui pe primul loc sanatatea ta.
    o slabire de 20 kg in 4-5 luni ti-ar afecta serios intreg organismul
  •  
    • 89 mesaje
    17 Feb 2008, 00:03
    0 0
    am vrut sa spun ca o slabire de 20kg in 4-5 luni ti-ar provoca serioase dezechilibre
    insa intr-un orizont de timp mai lung, totul este posibil...
  •  
    • 89 mesaje
    18 Feb 2008, 14:21
    0 0
    http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=52109&forum=5&0
  •  
    • 6 mesaje
    19 Feb 2008, 15:24
    0 0
    Draga Anda,
    am o veste buna pentru tine: a aparut cartea Mihaelei Bilic (nutritionista cu care au slabit Teo si Raduleasca) si, sincer e o carte mai mult decat OK daca vrei sa te apuci de slabit serios....ideea e ca o sa dureze ceva dar cu sigurantao sa dea rezultate. Nu e numai o cura de slbire, e si un mod de viata sanatos. O sa gasesti acolo sugestii de meniu ptr fiecare masa a zilei si ti se explica si cum sa tii dieta corect. Cartea se numeste "Traiesc, deci ma abtin" si cred ca o poti gasi la librarie . e in jur de 500 de mii. Eu am luat-o de la o prietena si, de o saptamana am dat jos aproape 3 kg in conditiile in care nu am respectat chiar tot ce scrie acolo. Adica am mai avut si "scapari" de vreo 2-3 ori. Ideea e ca ma simt f bine si, in fiecare dimineata cand ma cantaresc am motive sa zambesc (cand tin o cura de slabire, de obicei ma cantaresc de cate ori am ocazia).

Bafta multa!
  •  
    • 105 mesaje
    20 Feb 2008, 18:44
    0 0
    mika-iula, ai dreptate. si eu am cumparat cartea, mi se pare super. nici eu nu am respectat chiar tot ce scrie acolo, dar tot am slabit 10 kg. in 7 saptamani.
    deci se poate si fara infometare.
  •  
    • 6 mesaje
    21 Feb 2008, 12:10
    0 0
    Corinutza77, ce sa zic? Esti tare! Felicitari!... Sper sa ajung si eu la performanta ta....Cam 10 Kg mai vreau si eu sa dau jos. Tu ai facut si exercitii fizice in timpul dietei?

Te pup!
  •  
    • 151 mesaje
    21 Feb 2008, 14:25
    0 0
    fetelor,am luat si eu cartea si mi se f buna,frumos colorata si explicita pe intelesul tuturor...dar ce fac daca vreau sa mai dau jos kg si eu nu mai mananc zahar,ulei f putin ,fara cartofi prajiti si dulciuri mai deloc? ...si asta de f multa vreme...
    poate slabesti 3 kg/saptaman,dar in condtiile in care pana acum ai mancat fara restrictii ...chiar si ea zice ca o persoana care are un surplus de greutate slabeste destul de usor comparativ cu una care are de dat jos numai cateva amarate de kg...vreo 3-4...ca si in cazul meu
  •  
    • 2 mesaje
    22 Feb 2008, 21:01
    0 0
    buna
    eu am cumpart un produs natural din farmacie din Elvetia in ianuarie 2008 la recomandarea unei prietene medic de profesie, nu am crezut in ele, neincrezatoare am cumparat o cutie de 30 pastile ( o luna tratament )am platit 160 franci, echivalent a 270 ron.M-am gandit ca oricum consumam zilnic multe produse periculoase, ce rau puteau sa imi faca aceste plante?!
    asa ca am urmat tratamentul si in 2-3 zile am simtit efectele, consum de apa 2 litri in medie pe zi, reducerea apetitului si accelerarea metabolismului.
    Mancam din inertie pentru ca nu imi era foame, si la sfarsitul lunii ianuarie deja cantaream cu 7 kg mai putin.
    Acum caut aceste pastile, pt ca le vreau in cutia originala- stiu ca au aparut si copii ale acestor produse din ce am inteles de la prietena mea -
    lida daidai hua se numesc
    prima data in viata mea, m-am simtit excelent intr-o dieta fara sa cantaresc ce mananc, fara senzatie de foame care pentru mine este ucigatoare.
    asa ca succes la dieta
  •  
    • 163 mesaje
    22 Feb 2008, 23:37
    0 0
    Buna,fetelor!As vrea sa ma primiti si pe mine in clubul vostru,cu eterna poveste kg. in plus.In privinta produsului,lida daidai hua,cred ca are efect!O colega de serviciu si-a cumparat produsul,il foloseste de 2 saptamani si rezultatele se vad,a slabit 4kg.Din cate am inteles se foloseste doar 3 luni dupa care se ia o pauza.Dar ,inca nu sunt lamurita in privinta efectului pe termen lung.De azi am inceput sa-l iau si eu,pana acum ce pot spune este ca produce o sete teribila,am baut aproape 3l de apa pe care in conditii obisnuite le beam in 2 zile.Ca stil de viata,am renuntat de aproape o saptamina la painea alba si dulciuri(ciocolata),alte dulciuri,eu oricum nu mancam!Sper sa si reusesc,am nevoie de suportul vostru!O seara buna,la toata lumea!