FII IN FORMA DE MARTISOR: SLABIRE NATURA

•  
    • 7 mesaje
    10 Feb 2008, 20:44
    0 0
    OFERTA PROMOTIONALA: MARATON PENTRU SLABIRE NATURALA,
    SANATATE, FRUMUSETE SI ARMONIE INTERIOARA

Vrei sa te simti frumoasa, admirata, sigura pe tine?
    Treci la actiune !!!
    Prin efort personal vei elimina 5-10 cm in diametru, cateva kg in exces si te vei putea bucura de un abdomen plat.
    Iti vei debloca/detensiona coloana si iti vei alinia postura corporala, te vei simti mai supla si mai flexibila, dar in acelasi timp mai puternica si mai rezistenta.
    Programul este compus din exercitii de aerobic, tae bo, qi gong si tao yin, executate in coordonare cu respiratia. Acesta contine un antrenament complet al tutoror grupelor musculare in combinatie cu tehnici si exercitii speciale din medicina traditionala chineza.

Intrari: 11-15 februarie
    Durata: 2 saptamani
    Frecventa: 3 ori pe saptamana
    Program: luni - vineri – 18.30-18.50; 19.00-19.50; sambata - 10.00-10.50.
    Tarif: 100 lei

Participarea se face exclusiv pe baza de programare.

www.armonita.ro
  •  
    • 226 mesaje
    11 Feb 2008, 11:03
    0 0
    M-ar interesa dar nu sunt din Bucuresti....ci din Alba-Iulia
  •  
    • 2 mesaje
    11 Feb 2008, 11:30
    0 0
    am intalnit si eu aceleasi probleme. in orasul meu nu gasesti prea multe oferte.asa ca am gasit un anunt care mi-a atras atentia. sa stii ca nu a fost deloc greu sa slabesc. nu epuizare fizica, nu foame. mai ales ca am trecut prin mai multe cure si de fiecare data cu insucces. dar de data aceasta a mers. am ceva timp de cand am inceput si a devenit usor un mod de viata. nu stiu daca mai este anuntul dar as putea sa-ti dau adresa de e-mail a persoanei care m-a ajutat. nu stiu daca este permis sa-i pun adresa aici asa ca am sa ti-o dau pe a mea. asa vom vorbi mai usor (mess sau mail)si mai sigur. adresa mea ro_cady@yahoo.com