Super Slim
-
0 0Buna, am o oferta de Super Slim si ceva referinte bune (printre cunoscute, care iau de 1-2 luni), dar parca as mai cere un sfat. Ce stiti de el? Este vorba de produsul chinezesc, in cutie verde.
-
De o luna de zile am inceput sa iau superslim....cutia verde ....nu le-am luat zilnic ...am mai sarit ...foarte bune ...iti taie pofta de mancare ...si bei multaaaaaaaaaa apa ...ai tot timpul gura uscata.....pe prospect scrie ca nu este indicat gravidelor...cardiace...si celor cu probleme de rinichi....oare daca eu am avut infectie la rinichi anul trecut ...ma incadrez in aceasta categorie?
Pana acum nu am patit nimic ...am comandat deja a doua cutie.....
Am slabit 6 kg ....fara nici o restrictie la mancare ...CA NU MAI AM CHEF DE MANCARE.....mananc doar asa ...de pofta .... -
De o luna de zile am inceput sa iau superslim....cutia verde ....nu le-am luat zilnic ...am mai sarit ...foarte bune ...iti taie pofta de mancare ...si bei multaaaaaaaaaa apa ...ai tot timpul gura uscata.....pe prospect scrie ca nu este indicat gravidelor...cardiace...si celor cu probleme de rinichi....oare daca eu am avut infectie la rinichi anul trecut ...ma incadrez in aceasta categorie?
Pana acum nu am patit nimic ...am comandat deja a doua cutie.....
Am slabit 6 kg ....fara nici o restrictie la mancare ...CA NU MAI AM CHEF DE MANCARE.....mananc doar asa ...de pofta ....