Super Slim

•  
    • 2 mesaje
    8 Feb 2008, 15:50
    0 0
    Buna, am o oferta de Super Slim si ceva referinte bune (printre cunoscute, care iau de 1-2 luni), dar parca as mai cere un sfat. Ce stiti de el? Este vorba de produsul chinezesc, in cutie verde.
  •  
    • 220 mesaje
    12 Feb 2008, 00:34
    0 0
    ma gandesc ca esti aceeasi de pe forumul idieta pe mine cel putin m-a convins discutia de acolo si vreau sa imi comand
  •  
    • 220 mesaje
    12 Feb 2008, 00:34
    0 0
    sper sa nu aiba efect yoyo si nici efecte secundare
  •  
    • 2 mesaje
    12 Feb 2008, 10:14
    0 0
    Pentru aceleasi motive intreb ... mai bine sa avem mai multe pareri
  •  
    • 220 mesaje
    12 Feb 2008, 14:10
    0 0
    pentru cele interesate pot face rost...
  •  
    • 220 mesaje
    2 Mar 2008, 14:35
    0 0
    A mai luat cineva?
    Invisita nu-mi lasi idul tau de mess...
    Eu am inceput sa le iau de 2 zile si nu mi-e foame deloc...cu forta trebuie sa mananc
  •  
    heo
    • 30 mesaje
    14 Iul 2008, 10:29
    0 0
    De o luna de zile am inceput sa iau superslim....cutia verde ....nu le-am luat zilnic ...am mai sarit ...foarte bune ...iti taie pofta de mancare ...si bei multaaaaaaaaaa apa ...ai tot timpul gura uscata.....pe prospect scrie ca nu este indicat gravidelor...cardiace...si celor cu probleme de rinichi....oare daca eu am avut infectie la rinichi anul trecut ...ma incadrez in aceasta categorie?
    Pana acum nu am patit nimic ...am comandat deja a doua cutie.....
    Am slabit 6 kg ....fara nici o restrictie la mancare ...CA NU MAI AM CHEF DE MANCARE.....mananc doar asa ...de pofta ....
  •  
    heo
    • 30 mesaje
    14 Iul 2008, 10:29
    0 0
    De o luna de zile am inceput sa iau superslim....cutia verde ....nu le-am luat zilnic ...am mai sarit ...foarte bune ...iti taie pofta de mancare ...si bei multaaaaaaaaaa apa ...ai tot timpul gura uscata.....pe prospect scrie ca nu este indicat gravidelor...cardiace...si celor cu probleme de rinichi....oare daca eu am avut infectie la rinichi anul trecut ...ma incadrez in aceasta categorie?
    Pana acum nu am patit nimic ...am comandat deja a doua cutie.....
    Am slabit 6 kg ....fara nici o restrictie la mancare ...CA NU MAI AM CHEF DE MANCARE.....mananc doar asa ...de pofta ....
  •  
    • 173 mesaje
    14 Iul 2008, 11:13
    0 0
    Toate produsele sunt bune ca si adjuvante in diete .Este foarte important sa stii ca fara dieta nu au rezultate iti spune asta o cunoscatoare care in disperarea ei a incercat aproape orice de gen......
    ps:intre timp am renuntat la adjuvante
    pup