cum putem slabi cu cap si trup

•  
    km2
    • 74 mesaje
    8 Feb 2008, 15:14
    0 0
    a trebuit sa ajung la 40 ani ca sa imi dau seama ca poti slabi numai daca ai inteles mai intai cu capul,capul conduce trupul,depinde de ce motivatie ai,daca ai nevoie de o mai mare incredere in tine si nu in ultimul rand,de cat te mai place omul de langa tine asa cum esti,ce parere aveti fetelor,pupici dulci
  •  
    • 26 mesaje
    9 Feb 2008, 14:44
    0 0
    Motivatie am, rabdare n-am.
  •  
    • 952 mesaje
    9 Feb 2008, 16:40
    0 0
    samira.subscriu!
  •  
    • 38 mesaje
    9 Feb 2008, 23:01
    0 0
    Ete si cu rabdarea asta

Ai,nu ai,numai asa poti tine o dieta.
  •  
    • 226 mesaje
    11 Feb 2008, 12:38
    0 0
    Ai dreptate Kitty_, doar ca rabdarea si ambitia se dobandesc de cele mai multe ori.Intr-adevar sunt si care sunt ambitiosi de felul lor, dar prea putini.
    Eu ma numar printre cele care au dobandit deocamdata rabdarea si pot spune ca am rezultate bune in slabit, chiar daca nu e ceva spectaculos...cel putin reusesc sa ma abtin de la alimentele care nu-mi fac bine...Sunt tare happy pentru asta
    SUCCES TUTUROR, pentru ca este foarte greu...mie mi-au trebui aproape 7 ani sa ajung la gandirea de acum si sper sa ma mentin asa
  •  
    • 57 mesaje
    11 Feb 2008, 15:15
    0 0
    Eu am slabit 12 kg in 4 luni fara sa fac foame,fara sa mi se lase pielea si ma mentin de 6 luni la 58kg.
  •  
    • 226 mesaje
    11 Feb 2008, 16:23
    0 0
    talida ce dieta ai tinut?sau in ce fel mancai?poti sa imi dai mai multe detalii?
  •  
    • 57 mesaje
    12 Feb 2008, 18:57
    0 0
    Dimineata incepeam ziua cu un pahar mare de apa plata,dupa care mancam fructe,iar dupa doua ore iaurt degresat cu fulgi de ovaz.La pranz peste,pui,vita,ficat,la gratar sau cuptor cu diverse salate iar seara branza degresata cu lwgume crude.Eu am facut o pasiune pentru ardeiul gras si consumam aproape zilnic.Branza dulce o poti inlocui cu urda proaspata de la producatori sau branzica de casa din comert.Intre mese iaurt,varza cruda.Am baut cel putin 2l de apa pe zi si am pastra o distanta de trei ore intre mese,iar dupa ora 18,30 nu am mai mancat nimic.Am scos in totalitate painea,cartofii,mezelurile,dulciurile.Cand aveam pofta de dulce mancam putina inghetata.Pelanga regim am facut cateva exercitii simple,rasuciri din talie cu mainile la ceafa,aplecari laterale,cam 100 pe zi.
  •  
    km2
    • 74 mesaje
    13 Feb 2008, 11:48
    0 0
    Draga anda5 am observat ca majoritatea dietelor sau sunt disociate in dif.moduri sau sunt compuse din cafea/ceai dimineata,la pranz salate din legume si gratar,intre mese fructe fara mult zahar iar seara legume si oua fierte sau gratar si legume,deci se creioneaza un stil de viata care ar trebui mentinut in permanenta pt. a avea rezultate si ar fi foarte bine daca ai reusi sa faci si niste masaje anticelulitice.Eu merg la un maseur care timp de 1 ora ma lucreaza de uit unde sunt si nu este nici scump(180ron-6 sedinte),te pup si sa auzim de bine