cine vrea sa slabeasca cu mine?

•  
    • 80 mesaje
    4 Feb 2008, 16:22
    0 0
    buna!eu am cateva kg in plus pe care as vrea sa le dau jos,dar singura nu prea imi vine sa ma apuc.dak e cineva care vrea sa slabeask impreuna cu mine sa-mi spuna.pentru inceput ce ar fi sa renuntam la paine sau cel mult sa pancam paine de secara sau graham in loc de cea alba,sa renuntam la dulciuri si sucuri;sa ne inscriem la o sala de aerobic sau pur si simplu sa facem exercitii fizice acasa.hai cine se baga?
  •  
    • 506 mesaje
    4 Feb 2008, 17:57
    0 0
    aness..gagico???fii atenta la mine:
    postezi la misto..am vazut ce ai postat la dragoste..cu si despre sex anal..aha..
    Io zic ashea:..du-te si practica matale sexu anal..si..poate asa..iti usurezi traficul intestinal..si slabesti..
    Pana una..alta..mai SLABESTE-NE!!!
  •  
    • 813 mesaje
    4 Feb 2008, 20:14
    0 0
    smeagol, lasa fata ca poate gagica vrea sa slabeasca tocmai pentru a putea exersa mai bine sexul anal
  •  
    • 24 mesaje
    4 Feb 2008, 20:31
    0 0
    hai fato lasa lumea sa glumeasca si hai sa ne incurajam una pe alta eu tin o dieta cate un aliment in fiecare zi cateodata simt ca mor dar ma ridic si merg mai departe
  •  
    • 506 mesaje
    4 Feb 2008, 21:12
    0 0
    Ptr Ghiuzel: SA TRAITI, AM INTELES!!..
    Sa mi spui cum merge dieta asta a ta..si cat iti e de greu..poate te pot ajuta cu un sfat
  •  
    • 104 mesaje
    5 Feb 2008, 13:03
    0 0
    si eu vreau sa slabesc si am inceput de ieri. am mancat asa
    micul dejun - o cana lapte degresat cu cereale integrale cu fructe uscate (3-4 linguri)
    gustare - 2 banane (cam mari)
    pranz - spanac fiert cu un ou fiert
    seara - o bucata piept curcan cu salata verde cu o lingurita ulei masline
    pe la 11 inainte de culcare - un mar mare.

nu stiu sa imi numar caloriile, insa la prima vedere, cum pare? am mancat mult sau putin? vreau sa slabesc 5 kg. multumesc.
  •  
    • 24 mesaje
    5 Feb 2008, 17:44
    0 0
    draga smeagol sincera sa fiu imi vine sa innebunesc si cand vad ca rezultatele vin atat de tarziu e greu mai ales cand e ziua legumelor si a fructelor da ce sa fac trebuie sa dau jos 25 de kg zilele astea am examene si ma doare capul ingrozitor asa k azi o sa calc stramb un pic dar vad eu. korra iubito sarut mana pentru reteta trimisa
  •  
    • 80 mesaje
    5 Feb 2008, 19:12
    0 0
    draga silky_touch cred k e foarte bine ce si cat ai mancat.azi am vrut sa incep si eu regimul,dar pe la pranz am calcat stramb,asa ca de maine gata:ma pun pe treaba...poop
  •  
    • 19 mesaje
    5 Feb 2008, 22:29
    0 0
    Buna!e mai greu sa ne sustinem una pe alta ,tinand cont ca nimeni nu va sti daca ,calcam stramb ,dar putem incerca ,eu sincer stau haios cu vointa ,imi doresc sa slabesc 5 kg foarte mult ,dar nu ma pot opri mananc numai prostii la ore nepotrivite ,nu ma ingras mult,cel putin nu deoadata,dar in timp se vede ,tot zic ca de maine ma las de dulciuri si de paine si ca o sa ma tin de sport ,dar cedez usor.Poate daca stiu ca si alte persoane fac asta o sa pot si eu,sper sa reusesc ,succes tuturor
  •  
    • 19 mesaje
    5 Feb 2008, 22:30
    0 0
    *stau foarte haios cu vointa
  •  
    • 80 mesaje
    6 Feb 2008, 09:38
    0 0
    jaja gandeste-te cum vei arata dupa ce vei slabi.si eu fac acelasi lucru de 1 an de zile tot zic ca de maine,ca de poimaine,ca dupa sarbatori dar degeaba.azi insa m-am hotarat renunt la paine,dulciuri si sucuri,si ma apuc serios de sport.bine daca vreodata mor de pofta mananc putin si gata,dar nu fac excese.

BAFTA LA SLABIT!si astept rezultate...pwp
  •  
    • 19 mesaje
    6 Feb 2008, 13:03
    0 0
    Mersi aness ,ai dreptate imi imaginez cum as vrea sa arat ,dar am ramas doar cu imaginatia pana acum ,e cazul sa pun piciorul in prag ,mai ales ca se aproprie vara si pana atunci vreau rezultate.
  •  
    • 226 mesaje
    8 Feb 2008, 10:12
    0 0
    Ghizuel, poti sa-mi trimiti mai pe larg reteta de dieta? Caci si eu cam tot ca tine ar trebui sa dau jos...(poate putin mai mult, dar ar fii bine si asa pentru inceput)...Pupici!!!!
  •  
    • 5 mesaje
    10 Feb 2008, 19:26
    0 0
    cred ca eu ma bag pt aness
  •  
    • 4 mesaje
    15 Feb 2008, 11:05
    0 0
    Buna evelor!As dori sa ma alatur voua pt ca vreau sa dau jos macar 7 kg.Am nevoie de o dieta testatapt.gr.sange 0,pt.ca desi am tinut un reg.hipocaloric(fara rez)am descoperit ca mancam exact ceea ce nu e rec pt aceasta gr de sange.NU STIU ce mi ramane de facut pt.ca exact ceea ce-mi placea sa mananc treb sa exclud.M ENTIONEZ ca fac 30 de min.zilnic de bici.si abdomene.Mi-ar place sa ma sustineti si daca e cineva care se potriveste (stiu ca dietele sunt rap.la fiec individ)gr.mele de sange si urmat.masuri:1,63m 72kg.(de obicei 70)29 ani.