-15 cm in 2 ore
-
0 0Am auzit despre acest nou procedeu de la o amica care frecventa un salon de infrumsetare din Buc.
Procedeul se numeste UNIVERSAL CONTOURWRAP.Ce mi-a povestit amica ca i s-a zis:te infasoara in niste fasii inmuiate in prealabil intr-o substanta(alge sau nu stiu ce),incalzite si stai asa cca 1 h,intr-un costum termo izolator. Pleci de acolo cu 15-20 cm in minus,cumulati insa!(acum,tipa n-a intrebat si cate zone sunt masurate)
As vrea sa inteleg pe ce se bazeaza procedeul.Am intrat si pe siteul lor si para-se ca nu e vb de pierdere de apa.
Apropo,a incercat vreuna din voi?Am vazut reclama in ziar ca si la Miko exista. -
hm, am facut cite ceva, vreo 6 luni ...
pai : electrostimulare, impachetari cu termosudatie, cu parargil, ultrasunete, tunel cu infrarosii, masaj anticelulitic, evident nu cu indopare la maxim, dar niciodata nu maninc extrem, cu ceva sport...
ei, in timp, am mai luat-o pe aratura, din pacate cam multe vacante in care am scapat caii pe miriste, asa ca si kg s-au mai adunat.
fac eforturi disperate sa scap de ele si nu reusesc. -
Nici o brinza ,draga eva , caci cu orice fel de tratament ai cam acceleasi rezultate si iti dau un ex; dupa tratamentul de slabire soc la prima sedinta rezultatele sunt:2-3 cm talie,1-3 cm sold,1-3 cm pe fiecare picior,deci pe minim 6 cm si max 12cm,dar depind mult de cita apa si grasime ai pe corp.Si daca masori si alte locuri ca brate si pulpa devine si mai eficient,mai mult de adunat
-
bellina draga, eu sint genul ala mai dus cu pluta, adica mi se nazare de tratamente, le fac, mi se nazare de munte, plec, cam asa.....
tratamentele le-am facut nu pt. cm in minus, sau pt kg in minus (atunci nu aveam nevoie sa dau jos kile) - ci, asa, aveam devoie de un rasfat in plus.
indiferent cite tratamente faci, daca nu le asociezzi si cu alimentatia de rigoare si cu miscare, sport, daca dupa ele nu te intretii, le-ai facut degeaba.
a....fac masaj anticel. o data la 2 zile, asta pt ca sint dependenta de masaj (o exista o asociatie? glumesc!)
si da, am si celulita, am si ceva kile de carat dupa mine, am si niste ani multi.....am de toate!
nu sint experta in tratamente (asculta ce zice bim, ca stie ea mai bine).
bafta! -
Buna fetelor,
Impachetarea de care vorbiti e noua in Romania si se face in abonament de care 3 sedinte, se bazeaza pe detoxifierea organismului si nu se face mai mult de 1 sedinta/saptamana. intre abonamente se face pauza de min.3 saptamani. este destul de scumpa, este pe baza de namol si este foarte laborioasa,de aceea dureaza 2 ore.Va pup! eu stiu de la fetele de la sigmaclub care au facut de proba pentru ca intentioneaza sa o aduca si ele, si prospecteaza piata, intreaba clientii ca sa stie cum ar merge. pretul aprox. 50Eur/sedinta -
Ellado are dreptate,tratamentele corporale ajuta dupa slabire la tonifiere,refacerea structuri pielii si stare generala de bine, neasociate cu dieta nu sunt de mare ajutor,cu dieta se schimba treaba, nu mai apar vergeturi,piele lasata sau lipsa tonusului muscular,si referitor la intrebare eu am facut pe cel de la bruno vassari de slabire soc, rezultatul este accelasi dar trebuie pe termen lung si asociat cu dieta si sport ca sa se mentina.
-
Asa este, trebuie sa asociezi cu dieta impachetarile, da eu am o prietena care nu reusea sa dea jos nici un kg doar cu dieta, insa asociat cu masaj si impachetari (la cald) a reusit sa obtina rezultate vizibile in timp destul de scurt (a facut si aerobic). Este foarte important sa-ti ajuti organismul in momente cheie. pupici