vreun sfat?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
26 Ian 2008, 10:070 0eu aveam 53 de kg si acum 5 luni doctorul mi-a dat niste pastile pt reglare hormonala ca nu imi venise menstruatia 2 luni...si de la 53 de kg am ajuns la 60...
problema e ca inainte reuseam mai usor sa slabesc, dar acum.... nu mai mananc dupa 6 seara, am mai renuntat la paine si dulciuri, fac exercitii..dar parca degeaba, cantarul arata la fel. daca stiti cumva vreo metoda mai eficace... spuneti-mi. multumesc -
26 Ian 2008, 10:54Orice tratament hormonal, chiar si anticonceptionalele, se prescrie numai dupa analize amanuntite.
In loc sa cauti o dieta mai bine ai incerca sa discuti cu endocrinologul sau ginecologul tau. Poate gaseste o alta varianta de tratament sau macar iti spune la ce sa te astepti.
De curiozitate, ce tratament faci? -
26 Ian 2008, 11:02buna gargarita...
a fost un tratament de doar 5 zile. am fost la un control ginecologic ca nu imi venise menstruatia 2 luni ... si doamna doctor m-a intrebat decat daca am probleme cu glanada tiroida si i-am raspuns ca nu am facut nicio analiza in privnta asta. m-ai dat un medicament si a zis ca daca in 5 zile nu imi vine menstruatia sa revin la ea. ideea e ca si pe prospect scria ca inaintea recomnadarii acestui medicament doctorul trebuie sa discute in prealabil cu pacienta pt ca poate provoca sangerari sau modificari la nivelul sanilor. si inca ceva...medicamnetul trebuia luat dupa 5 zile de la data in care trebuia sa imi vina mentruatia. dar i-am spus ca nu am avut niciodata menstruatia regulata. am luat tratamentul ala 5 zile, mi-a venit menstruatia 2 luni...acum iar nu mi-a venit in dec si ian, m-am ingrasat 7 kg si de atunci ma dor sanii in continuare. o sa ma duc iar luni la dr sa vad ce se intampla. -
26 Ian 2008, 12:15Sper sa nu se supere cineva ca am dat-o pe altele la sectiune "dieta".
Gabrielle, du-te la dr., si insista sa-ti faca analizele hormonale si o echografie, sa vezi daca sunt chisturi ovariene.
Succes!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness