Sali aerobic Iasi

•  
    • 81 mesaje
    23 Ian 2008, 23:32
    0 0
    Buna evelor.De mult timp citesc discutiile voastre si de curand m-am hotarat sa slbesc...asa ca as vrea sa-mi spuneti voi, cele care sunteti din Iasi la ce sali va duceti si ce preturi sunt.Va multumesc.Numai bine
  •  
    • 1234 mesaje
    24 Ian 2008, 10:09
    0 0
    eu nu ma duc la nici o sala din pacate, dar pe net poti gasi destule sali. sau intra pe www.inoras.ro si este o rubrica acolo...
  •  
    • 81 mesaje
    24 Ian 2008, 10:34
    0 0
    M-am uitat...si imediat dupa sesiune am sa incep sa sun dar ma interesa sa stiu un pret asa informativ...ca sa stiu la ce sa ma astept si sa fac diferenta intre sali.De exemplu am gasit undeva cu 60ron pe luna acces nelimitat ...pretul e f bun in schimb din cate am inteles exista posibilitatea sa te duci la sala si sa vii inapoi asa cum ai plecat pentru ca nu se face pentru ca nu sunt fete destule sau nu e instructoarea.Deci degeaba pretul e atragator daca dai banii degeaba.
  •  
    • 60 mesaje
    24 Ian 2008, 14:23
    0 0
    buna! si eu vreau sa ma inscriu la aerobic dupa sesiune
    ma gandesc sa ma duc la clubul Armony... este exact langa Moldova Mall
    aici ai toate informatiile de care ai nevoie
    http://www.inoras.ro/?section=local&instit=68&dom=20&or=1
  •  
    • 1234 mesaje
    24 Ian 2008, 17:21
    1 1
    la armony e bine, dar am auzit ca e cam de fitze...
  •  
    • 81 mesaje
    24 Ian 2008, 18:14
    0 0
    Si mie mi-a zis cineva ca la Armony e f fain.tweety_alina poate mergem impreuna...sigur mi-ar face mai mare placere sa merg.Ma poti contacta la IDul de mess andreeutza_7
  •  
    • 81 mesaje
    24 Ian 2008, 20:03
    1 0
    Mai sunt alte eve din Iasi care mi-ar putea da o informatie?
  •  
    • 11 mesaje
    25 Ian 2008, 21:19
    0 0
    buna! Eu stiu cam toate salile din Iasi, caut una mai prin Tatarasi si nu gasesc. Armony e f faina, e pe locul 2 in topul meu. Fitze sunt peste tot unde chiar e buna de ceva sala. Cea mai buna sala e cea din podu de piatra, cladirea cu Reiffeisen. Acolo la abonamentul nelimitat de fitness+aerobic ai gratuit 4 saune! Super. Am mers in decembrie, lumea e super de treaba, instructoarea de fitness e super de gaska, Lili se numeste, sta la fundul tau si iti spune ce si cum sa faci, pt ce ai tu nevoie [anumite grupe de muschi]. In plus, au separat sala de baieti si separat sala de fete! Pt mine din pacate e prea departe asa ca din feb ma duc la Armony daca nu imi dati o alta solutie prin Tatarasi
  •  
    • 11 mesaje
    25 Ian 2008, 21:26
    1 0
    am gasit cateva site-uri la sali:

http://www.armony.9x.ro/
    http://www.alsgym.ro/index.html
  •  
    • 81 mesaje
    25 Ian 2008, 22:43
    0 0
    Eu nu inteleg o chestie...ai zis ca e pe locul 2 Armony si pe primul loc e cel din pod de piatra.Totusi de ce nu te duci la cel din Pod de piatra si te duci la cel de fite?In orice caz eu nu prea is hotarata...am sa mai fac cautari .
  •  
    • 11 mesaje
    26 Ian 2008, 19:03
    1 0
    Am scris, pt ca e PREA DEPARTE de mine. Eu stau in tatarasi, nu am masina personala inca, lucrez si mai am si cursuri si la facultate si la colegiu. Timpul nu imi permite. In plus, nu ma derajeaza fitele altora, eu imi vad de treaba mea, restul de-a lor. Am mai fost acolo si anul trecut si m-am simtit bine. Fite fite, dar nu te astepta de-acuma cum intri pe usha sa vezi numai lume cu telefonul la ureche. Sunt unii cu fite, dar isi vad de treaba lor, nu te baga ei pe tine in seama, tocmai pt ca au fite Ce crezi ca gata daca unii au fite o sa sara la gatul tau? Nu se ia nimeni de nimeni.
  •  
    • 11 mesaje
    26 Ian 2008, 19:06
    2 0
    In plus, prefer o sala "de fite" unde platesc mai mult decat sa stau langa toti nespalatii. Am spus, la toate salile mai bune, adica putin mai scumpe si f bine dotate, sunt si oameni cu fite, si oameni de treaba. Eu ar trebui sa am problema ca am multe kg in plus, daca nu am eu problema si nu m-a deranjat nimeni pe mine, pe altii mai normali nu o sa ii deranjeze nici atat.
  •  
    • 81 mesaje
    26 Ian 2008, 19:29
    0 0
    Imi place cum gandesti...eu sunt un pic mai nepasatoare si nu am sa am probleme cu ei... poate o sa ne intalnim acolo daca ma hotarasc sa merg acolo.pup si numai bine si spor la slabit
  •  
    • 11 mesaje
    30 Ian 2008, 00:23
    0 0
    Multumesc. Ce dieta tii? Ai scris undeva pe forum? Da-mi link te rog
  •  
    • 4 mesaje
    30 Ian 2008, 08:20
    0 0
    exista o sala de fitness in cartierul tatarasi si mai exact in spate la flux.te pup si bafta!
  •  
    • 81 mesaje
    30 Ian 2008, 20:54
    1 0
    gaby nu tin o dieta stricta....in schimb ma axez mai mult pe fructe si legume, incerc sa diminuez cantitatea de paine, mananc supe, nu mai mananc dupa 7 seara si la dulciuri am renuntat si acum incerc sa ma obisnuiesc sa beau ceai verde.Cam atat...eu dieta stricta nu pot tine. Daca vrei sa mai vorbim iti dau IDul meu de mess andreeutza_7 . Pup
  •  
    • 11 mesaje
    31 Ian 2008, 15:37
    0 0
    Multumesc Irispop, dar sala respectiva e inchisa de cateva luni din lipsa de clienti sau asa ceva... Daca auzi de alta...
  •  
    • 344 mesaje
    31 Ian 2008, 18:28
    0 0
    Armony e bine, doar ca sala de aerobic e cam mica si spre seara e aglomerat, nici nu se aeriseste prea bine(aerul conditionat nu functioneaza bine)pt ca e subsol.Inca ceva, dusurile sunt cam mizerabile, am impresia ca sunt o multime de microbi pe acolo.Eu nu faceam dus, iarna, dar vara e imposibil sa nu faci, mai ales daca faci aerobic.
    Bafta multa.
  •  
    • 81 mesaje
    2 Feb 2008, 09:34
    1 0
    toamna ai facut o reclama foarte "buna" clubului .
  •  
    • 344 mesaje
    2 Feb 2008, 10:43
    0 0
    deea, asta e adevarul.Personalul e ok, atitudinea lor, la fel in rest asta e...