cea mai eficienta metoda
-
0 0As vrea sa facem un top al metodelor eficiente de slabit. Ce dieta ati folosit si in cat timp ati sabit?
-
eu am tinut acum cativa ani o dieta improvizata.
cafea la m.d. cu doua fibrosan cu patte sau branza topita.
tigari....
pranz. salata maaaaare de legume cu piept de pui fiert.
tigari, cafea
cina(pana la 1
salata mai usoara.
si in rest mult dans. cam in fiecare seara 1h, 1.5h si adaosul important era durerea
-
....ba nu e recomandat sa ai 4 sau 5 mese pe zi!!!.......ci doar 3 mese pe zi cam la aceeasi ora!!!.....la 4 sau 5 mese pe zi deja obligi stomacul sa rontaie intr-una si vei fi mereu obosita si sleita de puteri!!!....3 mese pe zi, cu mancare gatita si sanatoasa - se mananca numai cate o portie din fiecare fel de mancare de la masa!!!......dar problema e alta ......majoritatea mananca mai mult decat recunosc oficial si deseori numai alimente "deja facute" din comert care au tot felul de aditivi alimentari si e-uri!!!....daca am gati mai mult am fi mai slabe, frumoase, tonifiate!!!....dieta s-a inventat cand femeia a devenit lenesa, comoda si a "emancipat" lasand sa se depuna praful pe oalele si ustensilele de bucatarie!!!....nu la propriu la figurat dar intelegi unde bat!!!
-
dupa ce am nascut am ramas cu un surplus de vreo 20 kg. in doi ani am reusit sa dau jos 13 kg mancand nu foarte mult, mic dejun - 2-3 mere, lapte, pranz ciorba sau supa si ceva felul 2, cina la maxim ora 19, f. putin , o cana de lapte sau ce mai ramanea de la baieti. si dupa ora 18 plimbare in parc sau prin oras, timp de 1-2 ore. miscarea este esentiala. nu tb sa slabesti rapid pt ca tot rapid vei pune la loc. si tb sa te si abtii de la unele lucruri - dulciuri, mai ales (niste ciocolata poti manca, dar mai imparte-o cu cineva, nu o manca tu pe toata).
-
poate ai dreptate MARYROSE,.......cunosc o tipa care in 2 ani cu dieta disociata a slabit putin mai mult de 20 kg. si se tine in continuare de "mod" de viata sanatos,adica 3 zile legume si fructe si 3 zile carne si lactate,s-a obisnuit avand in vedere dieta disociata pe care a tinut-o strict si se mentine,dar e atat de activa....incat uneori ma uit cum de se mai tine pe picioare ca se poate intampla ca la o masa sa pape un snitel cat palma si atat....si 3 mese pe zi.....e ca un titirez,nu multi ar putea face faca stersului si modului agitat de viata,dar e ok....orice dieta e ok,atata timp cat mananci cam de toate....fructe,legume pt. calciu si vitamine,carne pt. fier,etc.,si TE MENTII DUPA DIETA DACA ITI CLADESTI UN MOD DE VIATA SANATOS,ca daca mori de foame 1 luna si apoi cand zici ca ai slabit si gata,incetezi cu dieta primul lucru papi slanina si apoi praji si apoi mai stiu eu ce grasimi si dulciuri......normal ca nu te mentii si ca te ingrasi si ca apare acel yo-yo....poti manca odata pe saptamana o praji,vreo 3 felii de pizza,cantitati mici si gusti si de ce ti-e pofta....parerea mea....