HERBALIFE

•  
    • 6 mesaje
    19 Ian 2008, 07:16
    0 0
    Va recomand din suflet sa incercati produsele HERBALIFE,sunt minunate,o spun din proprie experienta.Au produse si pentru scaderea in greutate,cresterea in greutate si mentinere.In Romania sunt scumpe,intr-adevar,insa daca vrei sa slabesti sanatos,cu incredere recomand aceste produse,merita.Eu am slabit 10kg,sunt f multumita,radiez de energie,plus ca pielea mi-e foarte ferma.Va recomand din suflet sa incercati si voi,sunt sigura ca veti fi mai mult decat multumite!
  •  
    • 5 mesaje
    19 Ian 2008, 10:04
    0 0
    ma bucur k nu sunt singura care am folosit produse herbalife! si u mona esti consultant? din ce localitate esti? poate mai vb despre herbalife pt k si eu am fost extrem de multumita de produse !
  •  
    • 105 mesaje
    19 Ian 2008, 10:19
    0 1
    faci reclama ? cumva tu vinzi asa ceva?

eu am o cunostinta care a slabit cu asa ceva, dar dupa ce a terminat regimul s-a ingrasat la loc. asa ca pt ce sa dau atatia bani ca sa bag chimicale in mine? din cate stiu eu pt o luna trebuie cam 9 milioane.
  •  
    • 105 mesaje
    19 Ian 2008, 10:20
    0 1
    asa cum banuiam...........sunteti vanzatoare de herbalife si vreti sa convingeti lumea.....
  •  
    • 67 mesaje
    19 Ian 2008, 11:40
    1 1
    Posibil sa fie "consultanti"...nu judec..dar..spun ca o viata sanatoasa exclude asa ceva...fara suparare, herbalife(:
  •  
    • 2581 mesaje
    19 Ian 2008, 13:23
    1 0
    Pot sa-mi dau si eu cu parerea?
    Nu sunt distibuitor ci doar consum de o luna produsele. Cunosc cateva persoane care au avut rezultate exceptionale si am spus ca incerc si eu. Nu stiu cum e cu reingrasatul,dar eu stiu o persoana care acum 6 ani a slabit 35 de kg. si inca are 54. De la ea am prins si eu curaj. Si vreau sa spun ca de atunci,in 6 ani, nu a avut nici o problema medicala.Nu mai consuma produse de 5 ani de zile si e ok.Deci ma intreb daca nu e mai bine sa apelezi la ele decat la alte diete care in marea majoritate nu dau rezultate decat pe termen scurt.Oricum eu am decis. Si nu costa 9 milioane.Eu am dat 450 lei pe o luna.
  •  
    • 6 mesaje
    19 Ian 2008, 16:31
    1 0
    Nu sunt distribuitoare de produse,locuiesc in Statele Unite,nu am niciun interes sa conving pe nimeni,ci pur si simplu am dat un sfat in privinta produselor pt ca le-am incercat si sunt chiar minunate,inciudaa ceea ce se spune,nu contin chimicale absolut deloc,nutritionistul mi-a recomadat produsele.In momentul in care termini dieta,se face un program de mentinere,care ajuta sa te obisnuiesti cu noul "mod de viata",sa-i zic asa.Daca dupa terminarea dietei,se fac excese de mancare e logic ca te vei ingrasa.Ramane la atitudinea fiecaruia,decizia o iei singura,eu mi-am dat cu parerea,atat.
    Gabi,ma bucuraca impartasim aceeasi opinie si mi-ar place sa vorbim despre produse,iar eu am folosit si produse pt fata,corp si par si pot sa-ti impartasesc parerea si despre acestea cu cea mai mare placere.
  •  
    • 2 mesaje
    22 Aug 2011, 09:57
    0 0
    Monik_nona said:
    Nu sunt distribuitoare de produse,locuiesc in Statele Unite,nu am niciun interes sa conving pe nimeni,ci pur si simplu am dat un sfat in privinta produselor pt ca le-am incercat si sunt chiar minunate,inciudaa ceea ce se spune,nu contin chimicale absolut deloc,nutritionistul mi-a recomadat produsele.In momentul in care termini dieta,se face un program de mentinere,care ajuta sa te obisnuiesti cu noul "mod de viata",sa-i zic asa.Daca dupa terminarea dietei,se fac excese de mancare e logic ca te vei ingrasa.Ramane la atitudinea fiecaruia,decizia o iei singura,eu mi-am dat cu parerea,atat.
    Gabi,ma bucuraca impartasim aceeasi opinie si mi-ar place sa vorbim despre produse,iar eu am folosit si produse pt fata,corp si par si pot sa-ti impartasesc parerea si despre acestea cu cea mai mare placere.

Pentru persoanele din Galati care doresc sa afle mai mult despre Herbalife, despre nutritia si stilul de viata oferite de Herbalife, pentru o consultanta gratuita de wellness, va rog sa ma contactati la margawellness@yahoo.ro. Va multumesc.

•  
    • 30 mesaje
    28 Sep 2011, 13:45
    0 1
    www.club-taebo.ro iti oferim acum sansa la sanatate reala si sigura fara " pastile minune" care iti fac mai mult rau decat bine.muzica,sport si gasca noua de prieteni,hai si tu alaturi de noi daca vrei sanatate,un corp armonios si tonifiere musculara,alunga acum celulita prin sport
  •  
    • 232 mesaje
    9 Sep 2013, 17:38
    0 0

Mda..din pacate colegei mele de camera herbalife nu a avut un efect mai deloc si a cam pierdut timpul cu ele. Paralel cu ea , eu folosesc Slim&fit si nu le-am luat decat dupa recomandarea nutritionistului si la mine intr-adevar au functionat inca din prima sapt

•  
    • 5144 mesaje
    10 Sep 2013, 12:26
    0 0
    ariana36 said:Pot sa-mi dau si eu cu parerea?
    Nu sunt distibuitor ci doar consum de o luna produsele. Cunosc cateva persoane care au avut rezultate exceptionale si am spus ca incerc si eu. Nu stiu cum e cu reingrasatul,dar eu stiu o persoana care acum 6 ani a slabit 35 de kg. si inca are 54. De la ea am prins si eu curaj. Si vreau sa spun ca de atunci,in 6 ani, nu a avut nici o problema medicala.Nu mai consuma produse de 5 ani de zile si e ok.Deci ma intreb daca nu e mai bine sa apelezi la ele decat la alte diete care in marea majoritate nu dau rezultate decat pe termen scurt.Oricum eu am decis. Si nu costa 9 milioane.Eu am dat 450 lei pe o luna.

e vechi topicul, dar valabil.
    varianta de slabire pt cei care cred in Mos Craciun e Herbalife. o bomba chimica pe care inconstientii o prefera in locul unui regim de viata sanatos. orice om care respecta regulile generale ale alimentatiei echilibrate (poate ati auzit de piramida alimentelor: http://feminin.netul.ro/multimedia/2010/02/piramida-alimentelor1.jpg) isi va mentine o greutate optima constanta si va avea si avantajul unei sanatati mult mai bune pe termen lung, in comparatie cu cei care baga tot felul de pastile si prafuri de slabit in ei sau care tin diete fulger terorizante pt organism. oricat ar promite marea cu sarea herbalife-ul, m-am uitat pe lista de ingrediente si m-am minunat. incerca cineva sa ma pacaleasca sa iau pt detoxifiere, prostii, ca eu reusesc sa ma mentin sanatoasa tun si la aceeasi greutate de ani de zile (variatie de doar jumatate de kilogram) mancand dupa principiul piramidei, evitand ceea ce e prajit sau procesat prea mult, respectand cantitatea potrivita (ca degeaba mananci peste, ca e sanatos, daca bagi un kil la o masa). daca mi-e pofta de ceva, mananc, dar cu masura si am grija sa echilibrez cu mesele urmatoare cat mai sanatoase. 

Acest mesaj a fost editat de către basilio: 10 Sep 2013, 14:35
  •  
    • 11 mesaje
    24 Sep 2013, 14:38
    0 0
    Buna tuturor, dupa ce am trecut peste prejudecatile ca Herbalife nu sunt decat niste prafuri fara nici un efect, dupa ce am vazut persoane care au slabit si care s-au mentinut in greutate, am cedat si am devenit consumatoare tot pentru a scadea in greutate. Nenorocul meu a fost sa dau peste un consultant execrabil de prost pregatit, de mormait si de fonfait care nu a facut altceva decat sa ma inraiasca in lupta cu kilogramele. Si iata-ma, dupa 3 luni de consum cu 12 kg in minus. Am tinut acum 3 ani o dieta care nu are nici o legatura cu Herbalife si pentru ca am revenit la obiceiurile PROASTE m-am ingrasat la loc. Asa ca indiferent cu ce tii dieta SUNT ABSOLUT SIGURA ca MENTINEREA este cheia succesului, mentinere care depinde de fiecare in parte. Ideea este ca SINCER ma simt execelent dar, cine doreste sa inceapa un astfel de program trebuie sa si nimeresca un consultant bine pregatit, sau sa procedeze ca mine, sa devina un autodidact. Cum recunoasteti un consultant bine pregatit ? E cam greu, poate din cauza asta multa lume este nemultumita. Cel mai bine este sa va duceti la un consultant care va este recomandat de cineva care chiar a avut rezultate SAU intrebati de cati ani este consultant si daca a tinut si el regimul de slabit sa va arate pozele. Pentru ca, spun sigur, un consultant care a slabit stie sigur ce sa va recomande. Eu una, cu sinceritate, cu multa omenie si nici un fel de implicare in Herbalife, va recomand cu drag sa le incercati si daca mai gasiti si un consultant care sa va vanda produsele la pretul achizitionat de ei este super.Mult succes in lupta cu kilogramele tuturor.