Paine si atat?
-
0 0Stiti cumva daca mananci intr-o zi doar paine, ingrasa? (bine, nu 5 paini)
-
primul indice este pt protide, al 2-lea lipide, 3-glucide, si 4- calorii la 100 de grame. fa-ti singura calculul. cat sa mananci sa te incadrezi in 1000calorii.
dar nu am auzit sa fie vreo cura cu paine. e vb de termen lung? daca da, sigur ajungi cu aceasta metoda la constipatie, ceea ce atesta ca nu vei slabi. sau cel putin sa te mentii.
Paine de grau alba 7,5 0,4 52,0 247
Paine de grau intermediara 7,5 ~ 0,7 ~ 48,0 ~ 234
Paine de grau neagra 8,4 ~ 1,2 ~48 ~242
Paine de secara 12,4 ~1,7 ~ 67,7 ~ 344
Paine graham 9,1 ~1,0 ~ 51,0 ~ 256
Cornuri, chifle simple 8,2 ~ 0,4 ~ 57,1 ~ 271 -
Din cate stiu eu nu painea ingrasa, ci ce pui pe paine (sau langa, ma rog). Iar daca mananci numai paine si nimic altceva toata ziua, ai toate sansele sa slabesti. Si daca o tii asa mai multe zile, ai toate sansele sa te imbolnavesti!!!!! Acum lasand ironia deoparte, iti spun din proprie experienta ca poti slabi mancand de toate, fara a face foamea sau alte prostii. Ideea este,cred, sa slabesti nu sa te imbolnavesti.
-
In liceu am facut prostia sa tin o cura cu paine prajita timp de...2 luni..Gandindu-ma ca tb sa imi aleg un aliment care imi place si sa-l mananc doar pe ala.Si cum ador painea...asta am si facut!
Am slabit aproape 17 kg (eram f plinuta)in 2 luni(mancam doar paine prajita, si cateva fructe sau salate)...Eram somaleza..Toata lumea se speria de mine.Ajunsesem piele si os..Numai ca dupa 3 luni de la dieta le-am asezat asa de frumooos la looc...si cred ca inca ceva pe deasupra!
Dc tii doar o zi...e ok, cred..Dar mai mult nu..
In principiu, dc mananci orice iti doresti, fara a depasi 1000 kcal, slabesti!Asa ca...diversifica! -
Multumesc pentru raspunsuri si mai ales pentru sfaturi.
Nu este vorba de o anume dieta, pur si simplu atunci cand incerc sa mai reduc mancarea rea si sa mai slabesc singurul lucru care imi face o pofta de ma lesina este mirosul de paine proaspata.
In ziua cand v-am scris cumparasem niste paini si le faramitam ca sa le pun la uscat pentru catel, si am mancat din fiecare colt putin, nu ma puteam abtine. Apoi mi-am zis sa nu mai mananc nimic in ziua aia decat paine, ca asa stiam si eu, ca painea ingrasa doar in combinatie cu altceva.