Cateva intrebari

•  
    • 53 mesaje
    9 Ian 2008, 21:30
    0 0
    1. Daca merg zilnic pe jos cam 4-5 ore adunate ard ceva calorii? Am sanse sa slabesc? Nu am timp de sala.

2. Daca mananc in timp ce merg in ritm alert se mai depun asa rau caloriile?

3. Supliform are efect si fara masaj? Cand este mai bine sa se aplice, inainte de efort sau dupa, ca sa nu iasa inapoi prin transpiratie?

Multumesc si sper sa imi raspunda fetele care stiu sigur cum este corect, nu supozitii, ca supozitii pot sa fac si eu
  •  
    • 171 mesaje
    10 Ian 2008, 22:53
    0 0
    Buna
    Daca esti sedentara mersul ajuta, daca mersul e deja in rutina ta nu prea ajuta la slabit.
    Sa mergi si sa manaci este neindicat, nu o sa ai o digestie buna, o sa inghiti cu mult aer si nemestecat.
    Supliformul e bun dar din combinatia supliform masaj, masajul e cel care da rezultatele.Acum fiecare crema depinde de piele, la unele fete dau rezultate la altele nu.
    Daca nu ai timp de sala, poate ai ceva timp acasa de cateva exercitii.
    Succes
  •  
    • 105 mesaje
    17 Ian 2008, 15:32
    0 0
    acum cativa ani cam atata mergeam si eu pe jos, ca faceam naveta si nici nu am slabit, nici nu m-am ingrasat dupa ce am mers mai putin, adica am redus la jumatate. ceea ce m-a ajutat sa slabesc a fost aerobicul. norocul meu a fost ca nu m-am ingrasat dupa ce m-am lasat.

in legatura cu mancatul cand mergi- caloriile nu sunt mai putine, doar ca faci doua lucruri deodata,ceea ce nu este prea bine pt ca s-ar putea sa mananci mai mult - scrie in cartea mihaelei bilic.

si sa stii ca orice crema nu prea are efect decat cu masaj. acum cativa ani mi-am luat gel anticelulitic si o perie de masaj. am perseverat cu masaj in fiecare zi si rezultatele nu s-au lasat prea mult asteptate. cam dupa o luna celulita mai disparuse. dar te plictisesti sa tot freci singura... asa ca daca ai posibilitatea sa te duci la masaj, fa-o. eu am o prietema care a facut masaj anticelulitic si i-a disparut in totalitate.

oricum alegerea e a ta.