Dupa nastere
-
0 0Va rog ajutati-ma. Am nascut de 8 luni si nu am reusit inca sa dau jos kg. acumulate in timpul sarcinii, cel mai grav e ca burta nu mi s-a retras (desi m-am strans) si am ca un sac de piele ce atarna. daca stie cineva pe aici cum sa slabesc sigur.
-
Draga Boldor, sunt in aceeasi situatie...am aproape 20 kg in plus si cel mai urat arata zona soldurilor si burta. Exact asa cum ai scris si tu, nu s-a retras si am ramas cu "burta atarnata".

Eu de astazi o sa incep o mica schimbare si anume dupa ora 19.00 sa nu mai mananc decat fructe. O iau incet....caci inca alaptez....am nascut acum 4 luni jumate.
Daca vrei, ne putem intalni aici sa discutam cum merge cura noastra de slabire si bineinteles, sa ne ajute fetele care au reusit.
Eu astazi o sa caut exercitii de gimnastica, mai ales ptr aceasta zona.
De unde esti? -
buna,eu am aproapr 2 ani de cand am nascut si am avut acceasi problema si inca mai am de lucru,de la inceput am inceput incet,incet cu abdomene,caci ele tonifica musculatura,nu te astepta sa vezi rezultate in cateva saptamani ci in luni si daca te tii de treaba,eu fac 200-250de abdomene la zi si abia am dat 12cm in un an si ceva,eu cu dietele nu prea ma impac ca sunt o pofticioasa,dar tot nu fac abuz,am avut 20 de kg in plus si acum mai am 7,te mai astept cu intrebari.pa.
-
Pentru mine, faptul ca nu mai mananc dupa 19.00 (decat fructe)este un inceput.
In afara de asta, intentionez sa ma masez de 2 ori pe zi cu supliform pe zona burtii si a soldurilor(masaj 15 min.), dupa care ma invelesc in plastic(folie alimentara)si fac exercitii pentru abdomen.
Ei bine, acum ma pun pe cautat cele mai eficace exercitii pentru abdomen.
Imi dau seama ca e mult de munca....insa daca nu am avut grija in timpul sarcinii....asta e, sper doar sa mai ajung la silueta initiala. Am avut 47 kg inainte de sarcina si 80 kg in ziua nasterii.
-
eu am nascut acum aproape 3 luni si am ramas cu 20 de kg. de o saptamana m-am apucat de dieta, dar astazi intentionez sa imi iau cartea mihaelei bilic, nutritionista vedetelor. eu am mare incredere in ea pt ca nu da diete de slabit rapid ci te invata sa mananci sanatos.
si in plus, fetele au dreptate.....MISCARE. eu ma apuc de pilates, am gasit pe net programe.
bafta. -
Bravo corinutza pentru cele 4 kg date jos.
Ce dieta ai folosit?? Tu mai alaptezi??
Eu inca mai alaptez si mi-e frica sa tin o diecat stricta...
De maine eu voi face exercitii callanetics....am auzit ca ar da mult mai repede rezultate....Voi vedea
Ce ma sperie pe mine...sunt sanii, adik forma lor dupa intarcare. Ca daca de slabit se poate slabi, de scapat de burta se poate....am auzit ca sanii n-or sa-si mai revina niciodata
-
boldor,
si eu stau in bistrita,am nascut in decembrie 2006 si am avut 17 kg in plus(de la 53 la 70).dupa nastere am stagnat pana pe la 7 luni la greutatea de 64 kg,desi am mancat la greu pt ca alaptam(si inca mai alaptez).acum nici nu tin dieta,timp de sport ioc(am incercat pilates,dar incepeam exercitiile pt piciorul stang ,de ex,si cand sa trec la dreptul mi se trezea mandra
pe bicicleta daca ma vede e calare pe mine,asa ca...
in ce zona stai?cine stie? poate ne si stim din vedere
va pup -
boldor,
si eu stau in bistrita,am nascut in decembrie 2006 si am avut 17 kg in plus(de la 53 la 70).dupa nastere am stagnat pana pe la 7 luni la greutatea de 64 kg,desi am mancat la greu pt ca alaptam(si inca mai alaptez).acum nici nu tin dieta,timp de sport ioc(am incercat pilates,dar incepeam exercitiile pt piciorul stang ,de ex,si cand sa trec la dreptul mi se trezea mandra
pe bicicleta daca ma vede e calare pe mine,asa ca...
in ce zona stai?cine stie? poate ne si stim din vedere
va pup -
eu nu mai alaptez din pacate. de aceea m-am si apucat de dieta. in prina saptamana nu am mancat deloc paine, fainoase, cartofi , dulciuri, grasimi. acum mananc cate putin din toate, iar carmea doar la cuptor sau la gratar + multe salate, mai ales de varza, iaurturi degresate si nu mai mananc dupa ora 6 seara. joi ma cantaresc si ma masor. va tin la curent.sa vedem ce rezultate a dat dieta propusa de mihaela bilic. daca da rezultate e super.
-
Pielea aia de pe burta care atarna nu prea sunt sanse sa se retraga. Probabil ca erati destul de slabe cand ati ramas insarcinate si pielea s-a intins destul de mult. Trebuia ca in primele luni, imediat dupa nastere sa faceti cat mai multe abdomene si se mai remedia ceva. O stiu din experienta. Acum, dupa atata timp e mai greu.