vreau sa imi iau o bicicleta eliptica. de la ce firma sa imi iau? care sunt mai bune? si sa fie pana in 1000 ron.ca mai scumpe am gasit, au niste prieteni de-ai nostri, dar 1500 ron mi se pare mult.
Corina si eu cred ca e cam mult 1000ron,dar daca te tine buzunarul...,la mine mai practica e ideea de sala,caci de cele mai multe ori bicicleta acasa ajunge doar sa adune praf sau devine cuier de haine,inca ceva ca sa dea cit de cit rezultate trebuie sa"biciclesti" cel putin 20 min.
pai, as vrea sa imi iau una noua cu garantie, ca o sa o folosim si eu si sotul meu.
si eu as prefera sa merg la sala, ca am mers foarte multi ani si e super misto, dar am nascut acum 2 luni si jumatate si in oraselul in care stau eu nu sunt sali de fitness. asa ca nu prea am alta solutie.
acuma pe bune, daca-ti faci timp sa te duci la sala, nu vad de ce n-ar fi mai comod sa "biciclesti" acasa, in timp ce te uiti la televizor, de exemplu???!!!!
am fost la intersport in bv,, ca eu de acolo sunt si bicicleta eliptica energetics, care trebuie sa recunosc mi se pare foarte solida si trainica costa 140 ron. cam mult. tu cand ti-ai luat-o?