nu stiu ce sa mai mananc
-
0 0buna, incerc si eu sa tin o dieta.pentru micul dejun am ceva idei, mananc fie lapte/ceai/iaurt cu cereale, fie 2 oua fierte cu branza degresata, fie o portie mica de mamaliguta cu branza si iaurt (toate degresate).
dar la pranz m-am saturat sa tot mananc piept de pui la gratar cu legume mexicane!!! nu mai pot, imi e scarba! am incercat sa mananc muschi de vita in loc de pui, dar degeaba. nu stiu ce sa mai cumpar, ce sa mai gatesc, va rog ajutati-ma! -
LUNI:
D: 1 cafea + 1 felie paine + 1 omleta (1 ou, 1 felie de sunca)
P: 200 g muschi vita+50 g paste fierte (1 lingura ulei, condimente)
S: 100 g somon afumat + 4 felii pepene (sau o para)+ 1 salata cruditati (1 lingura ulei,otet, condimente)
MARTI:
D: 1 cafea, 1ou fiert, 1 iaurt (150 g degresat), 1 felie paine
P: 1/2 pipet pui, 4-5 linguri fasole verde fiarta, 10 g unt, 1 banana mica
S:200 g ficatei pui, 4 linguri orez fiert cu condimente, 1 salata de varza(ulei, otet, sare)
MIERCURI:
D: 1 cafea,1 felie paine+pasta branza light, 1 rosie
P: 200 g muschi vita, 1 cartof copt, 1 salata de muraturi, 1 fruct de sezon
S: 150 g piept pui afumat, o salata mare asortata (de cruditati)
JOI:
D: 1 cafea, 1 pahar de lapte (1,5% grasime), 1 felie paine, 1 felie de sunca
P: 200 g muschi porc, 4-5 linguri de varza calita (s fierbe varza cu sos tomate, putin ulei si sare)
S: 200 g branza vaci, 2 linguri smantana (12% grasime)
VINERI:
D:1 ceai, 1 felie paine, 10g unt, 2 lingurite gem
P: paste cu sos tomate (70 g paste+1 ceapa+usturoi+condimente+2 linguri ulei+2 linguri parmezan+sos tomate)
S:200 g peste, 3-4 linguri legume fierte asortate, 1 fruct sezon
SAMBATA:
D: 1 cana lapte cu cereale
P: 1 ciorba vacuta, 200g piept pui, o salata verde cu o lingura ulei
S:200 g muschi vita, 5-6 ciuperci (gratar sau fierte), 1 salata muraturi, 1 inghetata (2-3 cupe, fara frisca)
DUMINICA:
D: 1 cafea, 2 cremwusti, mustar, 1 felie paine
P: 1 ciorba pui cu legume, 1 conserva de ton in suc propriu peste o salata mare asortata+ 2 linguri porumb fiert
S:1 mozzarella (cam 100-150 g), 1 rosie, 1 cotlet porc (200 g), 4 linguri piure, o salata muraturi
-se beau minim 2 l de apa p zi
-ai voie orice fel de bautura light
-carnea de vita se poate inlocui cu pui
-carne fiarta, la gratar sau la cuptor
-ultima masa pana in 6-7 seara
-uleiul doar de masline
-fara alcool