am nevoie o dieta drastica!

•  
    • 85 mesaje
    15 Dec 2007, 12:30
    0 0
    As vrea sa slabes 10 kg ff repede!stiu ca nu e recomandabil dar nu ma mai suport!toate dietele au peste si mie nu mi place!!
  •  
    • 2191 mesaje
    15 Dec 2007, 12:52
    0 0
    nu ar fi mai bine sa slabesti incet,dar sigur??
    zici ca stii ca nu e bine sa slabesti 10kg intr-un timp scurt..mai ales cu o dieta drastica...dar stii si de ce nu e bine?
    pt ca te poti imbolnavi si pt ca,mai mult ca sigur dupa ce vei lasa dieta drastica,vei pune la loc toate kg date jos!! lucrul acesta ti-l poate confirma oricine..nu cred ca ti-ar placea sa dai 10 kg jos intr-o luna,ca dupa inca o luna,sa le pui la loc..
    mai bine incerci sa scoti dulciurile,grasimile,prajelile,sucurile..si ai sa slabesti sanatos si mai sigur..
    eu m-am apucat de "regimul" acesta acum,aproape 3 saptamani (marti fac 3 saptamani) si pana acum am dat 4 kg jos..
    sunt mai mult decat multumita..
    am mancat sanatos,n-am mai mancat toate prostiile..n-am mai mancat cartofi prajiti (doar fierti)..
    nu pot sa zic ca am mancat totul sanatos,din contra,am mai mancat si diverse produse prajite (am colaborare cu o firma de catering si la diverse actiuni,mai ciuguleam cate ceva)..si am mai mancat si dulciuri..dar acestea in cantitati foarte mici..si am slabit..

si eu vroiam diete minune,cu care sa dau kg jos,intr-un timp foarte scurt..dar mi-a bagat medicul mintile in cap..
  •  
    • 85 mesaje
    15 Dec 2007, 13:31
    0 0
    Multumesc mult pt sfat am sa incep si eu sa vad !!
  •  
    • 1139 mesaje
    15 Dec 2007, 18:05
    0 0
    10kg date jos repede...ce inseamna de fapt?10kg pot fi date jos in mod sanatos cam in 3luni.Sa scapi de ele intr-un timp mai scurt inseamna sa-ti dai organismul peste cap,chiar fara sa realizezi asta.Parerea mea este ca nu trebuia sa ajungi sa dai jos aceste kg in plus.Cand ai vazut ca incepi sa acumulezi trebuia sa iei masuri.Dietele nu se fac de pe o zi pe alta!Organismul isi va gasi echilibrul ducand un regim de viata sanatos si din acest punct de vedere sunt de acord cu Eva de mai sus.
  •  
    • 85 mesaje
    15 Dec 2007, 18:12
    0 1
    Din pacate nu cred ca sunt singura femeie care a luat kg in plus si vrea sa le dea jos!tu nu ai avut niciodata probleme de genul asta???????
  •  
    • 952 mesaje
    15 Dec 2007, 18:52
    0 0
    melindaa,te rog nu te supara ,Anamaria ti-a dat un sfat si crede-ma vb din experienta nu e rau de loc acesta,lasa kg sa plece usor ca sa nu mai revina,am tot discutat pe aici pe la dieta de sindromul yo-yo,cam toate l-am avut cele care am fortat organismul cu diete "infioratoare".LA mine, mai ales dupa ce am nascut ,efectul dupa o asfel de cura a fost =intr-o luna am slabit 10kg ca apoi sa pun dublu inapoi,si crede-ma ca e f greu apoi sa mai recuperezi, mai ales ca n-ai forta,energia sa o iei de la capat..Eu zic sa o iei treptat,si cum a spus si Anamaria,vei reusi in 3\4 luni sa faci asta,kg se acumuleaza in timp si tot in timp trebuie"evacuate".hai multa bafta si fruntea sus ,incet,incet vei reusi!
  •  
    • 689 mesaje
    15 Dec 2007, 19:23
    0 0
    Si pe langa ca o sa pui toate kg alea inpoi si poate chiar mai mult, o sa te alegi cu niste vergeturi de toata frumuseatea...
  •  
    • 331 mesaje
    16 Dec 2007, 10:24
    0 1
    Si eu as vrea sa scap de 5kg peste noapte insa e mult mai bine sa am rabdare. Dar eu nu inteleg cum faceti voi sa slabiti 4kg in 3 saptamani deoarece eu daca doar tin cura dau jos 1kg/luna iar daca fac si sport 2kg/luna.
  •  
    • 1139 mesaje
    16 Dec 2007, 11:20
    0 0
    Eu nu am vrut sa ma intelegi gresit.Probabil mesajul meu pare cam dur,insa nu asta a fost intentia mea.Ideea era urmatoarea:10kg au fost acumulate in timp,deci in timp trebuie sa le dai jos.Nu sunt adepta dietelor drastice.O alta idee era:in momentul in care constati cum cantarul o ia..razna sa iei masuri imediate,intrucat mai multe kg in plus inseamna un chin mai mare,deci mai bine sa previi depunerea lor.Si eu dupa nastere am luat vreo 15kg in plus,insa am avut rabdare si le-am dat jos fara sa disper,asa incat am revenit la greutatea initiala pe care o menitin inca din liceu,cu mici oscilatii de 1-2kg.Nu sunt adepta infometarii...
  •  
    • 627 mesaje
    16 Dec 2007, 14:31
    0 0
    sunt de acord cu ce au zis fetele mai sus. prin acelasi experiment am trecut si eu - am slabit intr-o vara 7 sau 8 kg, mancand f putin, in primul rand salate si fructe. am fost incantata de efecte, pe moment - m-am rasfatat in bluze mulate ( ceea ce nu purtasem in viata mea) si fuste indraznete. in momentul in care am inceput sa mananc normal - s-au pus la loc, plus inca 4-5...

NU exista diete minune. NU exista medicamente pt slabit corect. Infometarea iti distruge organismul. ar trebui sa ma crezi, pt ca vb din proprie experienta - intr-un an si jumamate am oscilat de la 54 la 71 de kg, deci... stiu ce spun.
    solutia corecta este o alimentatie nu restrictiva, ci macar corecta: fara dulciuri, prajeli, fast-food, sucuri acidulate, mancat noaptea.
    putin sport nu strica - nu neaparat mers la sala, dc nu ai cum, ci macar cateva exercitii dimineata sau seara, pe covor...

tu poti sa ne asculti, sau sa faci tot cum te taie capul. sigur o sa vina vreo amica sau vreo revista "pt femei" cu vreo dieta-minune, iar tu sa o incerci. mai tarziu insa te vei plange de gastrita sau ulcer ( de la mesele sarite sau substituite cu lamai, catei de usturoi sau apa plata) si de kg excedentare de care efectiv nu vei putea scapa, nici cu greva foamei...

bafta si intelepciune!
  •  
    • 693 mesaje
    19 Dec 2007, 18:11
    0 0
    Melinda,

La cate diete am tinut pana acum, cred ca am devenit experta pana acum!
    La fel ca tine, voiam o cura prin care sa slabesc 10kg/2sapt..adica muult si f rpd..Asta pt ca tb sa ma intalnesc cu un tip de pe net..de care ma cam indragostisem...si a venit ziua sa ne si cunoastem, fizic.Asa ca tb sa arat f bine!

Am reusit pe la vreo 17 ani (acum am 21) sa dau jos cam 17 kg in 2 luni, mancand numai paine prajita, cateva salate si cateva fructe+sport.
    Dar in urmatoarele 2 luni am pus totul la loc+inca ceva..

Crede-ma ca cel mai usor (chiar usor)este sa slabesti cele 10 kg in vreo 3 luni(asa cum am facut eu acum), fara infometare.
    Intre timp am mai dat jos din surplusul ala (de la efectul ala yo-y.Dar tot trebuia sa mai slabesc cateva kg.De 3 luni am inceput sa imi calculez caloriile si am incercat sa nu depasesc 1500/zi.
    La inceput am mancat mai putin (e avantul ala de la inceputul curei), apoi am incercat sa nu depasesc maaaxim 1800 cal/zi.
    Asa ca am mancat tot ce mi-am dorit, dar in limita nr de cal.

De ex.Au fost zile in care mancam o cioco mare o data(500 cal), dar aia era una din mese..Si de restul caloriilor mancam un piept de pui la gratar, o salata..o varianta light de branza, crenvursti din piept d pui etc.

Nu am mancat prajeli(cartofi prajiti deloc, doar am gustat o data, d pofta), nu am mancat carne d porc sau vita, doar piept de pui slab, peste slab..

Fara mezeluri!
    Fara branza (ingrasa ingrozitor)!
    Doar light!Poti manca Fitness de la Hochland(30kcal/triunghi)!
    Fara sucuri acidulate(dc nu mai poti de pofta, inlocuiste-le cu coca cola light sau pepsi light).

Draga mea, crede-ma ca se poate!
    Stiu ca te enerveaza cand tu vrei sa slabesti rpd si toata lumea iti spune ca nu e sanatos!Dar cam asa e...Asta e!Nu avem ce face!

Gandeste-te si la pielea ta si in timpul regimului hidrateaz-o bine ca sa nu apara nesuferitele alea de vergeturi!

Gandeste-te la expresia fetelor uimite care te vor admira la sfarsitul dietei!Complimentele alea merita tot efortul!
    Ai grija de tine si bafta la slabit!
  •  
    • 878 mesaje
    20 Dec 2007, 14:17
    0 0
    buna melinda,

si eu am (sau mai bine zis am avut) aceeasi problema ca si tine - adica niste kg in plus. doar asa vreo 12
    si la mine e foarte nasol!!! ca toata viata mea am fost o slabanoaga
    am 28 de ani, 1.65 inaltime si pana in vara anul acesta am avut tot 44 sau 45 de kg de vreo 7 ani incoace.
    am plecat in Italia cu un contract de munca pe litoral in domeniul hotelier.
    Din cauza climei foarte umede si a schimbarii bruste de alimentatie (eu inainte mancam foarte sanatos, fara prajeli si grasime, doar la dulciuri nu faceam exceptie pt ca imi plac si n-am renuntat niciodata la ele)
    deci... in urma aceste schimbari bruste corpul meu s-a revoltat foarte tare, am facut o disfunctie hormonala si in 4 luni si 2 saptamani am pus 12 kg.
    stiu ca pare ireal dar asa e.

m-am intors in tara in septembrie si am facut 2 luni de tratamest hormonal (cu pastile contraceptive) pentru a-mi reveni. n-am slabit cine stie ce in acest timp pentru ca nu reuseam din cauza problemelor respective.
    de la 1 decembrie sau cam asa ceva mi s-a reglat "problema" si am slabit deja 4 kg in 3 sau 4 saptamani.
    DAR... vreau sa-ti spun ca mananc foarte sanatos. fara prajit, grasimi si carne de porc. fara carbohidrati ( adica faina, cartofi, orez si din acestea)
    mananc numai proteine (din carne slaba, lactate degresate) si fibre (nuci, alune, cereale)si bineinteles multe salate cu ulei de masline si lamaie.
    iar la dulciuri: ciocolata amaruie si inghetata!
    mananc de 5 ori pe zi in cantitati mici.
    beau cam 1,5 l de apa sau ceai sau colalight cand mi-i pofta. sport nu prea fac, recunosc, desi ar trebui un pic. si, cel mai important 1 zi pe saptamana mananc numai legume crude sau fructe, e mai grea ziua respectiva dar dau jos cam 700g in acea zi. si merita efortul.

Sfatul meu, ca si al altor eve, este urmatorul: ia-o incet si cu vointa!! se poate crede-ma. N-ar strica sa iti faci si niste analize sa vezi ce si cum...

eu sunt asa de fericita in fiecare saptamana cand vad ca mai incape pe mine cate o pereche de blugi.... cand m-am intors din italia nu imi era bun nimic, nici camasutele sau bluzitele de dinainte.

diverse persoane si-au batut joc de mine ca aratam ca naiba, am suportat multe ironii si remarci urate, m-au demoralizat si n-am crezut ca o sa mai pot sa-mi revin, dar....acuma abia astept sa ajung la formele initiale (poate nu chiar asa slabanoaga, dar pe undeva pe acol ca sa le vad fata la acele asa-numite "prietene" inainte, care mureau de invidie cand arata ca un manechin si care aveau o placere imensa cand m-am intors mai "rotunjoara" si cu kg mai multe decat ele.

sper ca nu te-am plictisit prea tare cu istoria mea, dar ma gandeam ca poate te ajuta cu ceva!!!
    te pup si multa multa vointa.
    cama sa arata graficul meu : inainte 57 kg.....acum 51.5..........la final de ianuarie 2008 47!!! aici vreau sa ajung
  •  
    • 2 mesaje
    20 Dec 2007, 15:09
    0 0
    Uite aici o dieta cu piersici,e foarte buna.Desi e iarna sper sa gasesti piersici,merita sa incerci.

Mic dejun

1 piersica
    1 iaurt degresat
    1 ceai sau cafea

Prinz

1 piersica
    1 iaurt degresat
    1,2 bucati de piept de pui la gratar sau inabusit

Cina

1 piersica
    1 iaurt
    1 salata verde cu lamiie si ulei de masline

2 litrii apa/zi
    sport de cel putin trei ori pe saptamina.

Succes
  •  
    • 11 mesaje
    21 Dec 2007, 12:18
    0 0
    Draga mea,
    Dietele rapide sunt pacatoase, pui repede kg la loc, asa ca mai bine alege un regim de alimentatie echilibrat: fara dulciuri si "ciuguleli", fara mancat seara, ceva exercitii fizice. Si vei slabi, dar in timp. Insa, te vei mentine la o greutate normala multa vreme.

Cum ai ajuns sa iei 10 kg in plus? Ar trebui sa iei masuri inca de la 2-3 kg surplus. E cea mai buna solutie!
  •  
    • 1139 mesaje
    21 Dec 2007, 12:23
    0 0
    Este exact ceea ce scriam si eu mai sus,insa cineva mi-a sarit in cap.Cu cat se acumuleaza kg in plus,cu atat le dai jos mai greu.Asa cum s-au depus in timp,se dau jos tot in timp,fara graba, ca nu rezolvi nimic,inrautatesti situatia!
  •  
    • 4 mesaje
    22 Dec 2007, 12:45
    0 0
    Buna, fetelor! si eu am ramas cu multe kg in plus dupa nastere, vreo 20. din ianuarie,m-am hotarat sa tin regim. sper ca pana in vara sa reusesc sa ajung la greutatea de dinainte, dar amncand sanatos , adica fara prajeli, fainoase, sucuri (doar naturale, facute in casa), grasimi. cred ca e cel mai bine, nu? sper sa dea si rezultate. cine a incercat asa ceva, a mai pus la loc dupa ce s-a lasat de regim?va pup.
  •  
    • 1139 mesaje
    22 Dec 2007, 12:54
    0 0
    Vei reusi sa scapi de kg acumulate in urma sarcinii,te asigur!Important este sa ai rabdare...daca mananci si sanatos,este imposibil sa nu reusesti!
  •  
    • 39 mesaje
    25 Dec 2007, 08:35
    0 0
    si eu am reusit sa dau jos cam15 kg.totul a inceput in urma unor analize ale sangelui cand am descoperit un colesterol cam maricel,apoi ma simtem si rau hipertensiune si altele.Asa am hotarat ca trebuie sa incerc sa mananc sanatos.Am scos din alimentatie dulciurile,painea,carnea de porc ,prajelile,mezelurile din porc.am tinutstrict cateva luni si am slabit 15 kg.apoi am inceput sa mai gust cate putin din fiecare .nu am mai pus nici un kg dar nici nu am mai dat jos.acum ,dupa sarbatori,scot iarasi interzisele pt k trebuie sa mai slabesc!sanatatea mea depinde mult de kg astea pe care le-am acumulat in timp.de aceea sfatuiesc toate evele sa fie atente la kg pt k in afara faptului k nu putem imbraca ce vrem ,si sanatatea depinde de ele!
    CRACIUN FERICIT!
  •  
    • 17 mesaje
    3 Ian 2008, 12:03
    0 0
    La multi ani fericiti evelor!

Si pt ca ma aflu si eu in minunata ipostaza a unei femei fericite cu 10 kile peste ceea ce ar insemna o greutate normala, am hotarat (precum Bridget Jones) sa bifez la New Year's resolution: pierderea a 10 kg .

E drept nu le vreau pierdute repede (desi asta e idealul spre care tindem toate) asa ca incerc sa pun la cale un plan de bataie pe termen ceva mai lung...mi-am fixat ca termen 1 martie pt a intra intr-o anumita pereche de pantaloni si m-am hotarat sa mizez pe un stil de viata sanatos.
    Adica adio dulciuri (ceea ce nu e greu, pt ca am avut luna trecuta probleme cu bila si mi s-a cam luat) , adio carbohidrati , adio grasimi si mai ales adio ciuguleala intre mese.
    Sunt sigura ca tinand cont de ce ati spus si voi mai sus va fi ok...
    Pe deasupra as vrea sa sterg praful si de pe stepper-ul de acasa si sa ma "dau" pe el in fiecare seara o jumatate de ora....si sa vad pe unde e dvd-ul cu pilates ca sa ma mai misc un pic.
    Am mai scapat intr-un an de multe kile dupa un Revelion (cu ajutorul lui Montignac)intr-un timp ceva mai indelungat, iar efectul a fost unul de durata....doar ca odata cu trecerea la proastele obiceiuri si aparitia stresului au reaparut si kilele in plus...10!
    Se poate slabi frumos si de durata...vointa sa fie!
    Am 65 de kile acum...vreau ca pana in vara sa am 55 . Nimic imposibil.

Va urez bafta celor care doriti sa slabiti si atentie cum o faceti!

Mete
  •  
    • 172 mesaje
    3 Ian 2008, 17:31
    0 0
    addictyv3 are dreptate.dar la tot ce a specificat acolo asa adauga sport.efectul e mai rapid,asa cum iti doresti.o bicicleta medicinala nu stricasi daca faci 30 min zilnic pe bicicleta o sa fii incantata.