obezitate
-
0 0stie cineva o dieta comoda fara sa trebuiasca sa traiesti cu verdeturi si sa alergi pina nu mai poti?
eu de cite ori ma apuc de dieta este degeaba ca ori ma satur de asa viata stricta ,ori nu ma pot mentine ? -
dieta cu "verdeturi", cum ii spui tu, e gresita din start. poti sa slabesti mancand numai fructe si salate, intr-adevar, dar iti inveti organismul cu un aport redus de calorii, si in momentul in care mananci normal te ingrasi chiar mai mult. avantaj: zero.
nu exista dieta minune, dupa cum incercam sa explic pe un alt topic. dietele care recomanda un mar dimineata, un morcov la pranz si un ceai seara sunt o mare prostie, parerea mea.
daca vrei sa dai jos cateva kg in mod rational, incearca sa scoti din alimentatie: dulciuri, grasimi, prajeli, sucuri acidulate, fast-food.
aloca-ti macar 3 seri pe saptamana pt mersul la aerobic - eu am facut asta, mai demult, in conditiile unui job nu prea solicitant, si intr-o luna s-au vazut 3 sau 4 kg in minus. acum nu mai am timp, recunosc...
fa-te ca nu vezi autobuzul, ignora taxiurile si mergi pe jos. lasa liftul pe seama pensionarilor si urca scarile oricand ai ocazia.
o dieta nu tb sa fie neaparat chin si privare de la tot ce-ti place
-
si eu am astfel de probleme decind ma stiu.Am incercat n regimuri.am fost la medici,internisti,endocrinologi..se pune totul pe seama stresului si lipselor de vitamine,Mi s-a recomandat 5 mese pe zi 3 mese si 2 gustari.Va dat seama ca nu 5 gratare cu cartofi prajiti ci asa mai moderate.Lactate slabe,carme alba si peste la gratar,fructe si legume,piine de graham sau neagra.
-
Si eu am ceva probleme cu greutatea,am incercat si eu regimuri cu toate minunile,dar nimic.Ceea ce este mai enervant am o burta de toata frumusetea,picioare subtiri,sunt repede,ce mai.La recomandarea unei Eve de aici am inceput produsele de la Cali vita.Nu pot sa spun ca am slabit vizibil,dar cert este ca nu am pus nici un gram pe mine.Doamna respectiva m-a lasat sa cumpar produsele pe codul dumneaei,pentru a nu plati taxa de inscriere si alte minuni de birocratii.La pret de depozit produsele sunt mult mai ieftine ca in farmacii.Ma simt fr.bine,nu ma mai dor picioarele si spatele.
-
am obosit de regimuri! Cand revin la viata normala kg se depun mai rapid decat le-am pierdut.
Iata o metoda,insa nu foarte usoara, intrucat trebuie sa depui efort personal. Important este rezultatul, care m-a impulsionat si mai mult sa continui. Am slabit 7 cm in talie si cate 3 cm in solduri si coapse intr-un timp record - 2 saptamani.
Daca te intereseaza - citeste pls: http://www.armonita.ro/stiri.html
M-a impresionat antrenoarea, programul si rezultatele mele!
Va recomand cu drag -
Draga Evaso, ideea cu dieta si mentinerea greutatii tine de un stil de viata pe care trebuie sa-l adopti. Eu am tinut o dieta si am mers la salon pt masaj si aerobic (asta inainte de sarbatori), am slabit 5 kg si dupa sarbatori am pus 2 pe care ulterior le-am dat jos si ma mentin cu succes, merg in continuare la aerobic si nu mananc seara, daca ma roade stomacul mananc floricele la microunde cum mi-au recomandat fetele de la sigmaclub.ro si ma simt foarte bine. Mancare manac cate putin ca sa nu ma satur, in rest beau multa apa si iaurturi. sunt mandra de mine si faptul ca merg la salon si discut cu fetele de acolo despre diete si rezultate ma ambitioneaza, pentru ca altele pot si cu siguranta pot si eu. mi-am facut prietene acolo si pot sa spun ca am scapat de insomnii si ma eliberez de stress. Va pup si sa auzim numai de bine!
-
doar cu floricele si iaurturi, pe termen lung, poti avea probleme .... Eu am recomandat anterior metoda de pe armonita.ro tocmai pt ca ofera o solutie de reglare a corpului, prin exercitii si tehnici specifice, care accelereaza metabolismul. Asta iti permite sa mananci mancare normala (nu numai floricele)si organismul are puterea sa o arda!!!! Aici e secretul. Nu e vorba de impachetari (o fi si ele bune, nu am incercat), ci de implicare activa, munca deloc usoara....
Centrul fiind in Bucuresti, ar fi bine sa intrebati ce se poate face la distanta....
Sunt prea multumita de rezultate si fericita ca sa nu impartasesc cu voi...
Am ajuns sa simt ca a devenit un stil de viata, imi aduce atat bucurie, incat nu ma simt bine cand ratez mai mult timp antrenamentele. -
Pe langa dieta, trebuie sa te misti, altfel nu va functiona.
Eu personal iti recomand un produs 100% naturist (detalii pe: http://apusenimed.ro//detalii/16/Obezitate+si+cura+de+slabire/)
Cu ce te ajuta:
- arde grasimile ;
- reduce pofta de mâncare;
- combate anabolismul;
- regleaza funcţile anabolice
- elimina surplusul de apă;
- elimină celulita;
- elimină constipaţiile;
- elimina toxinele;
Mult succes!
Acest mesaj a fost editat de către tamaspavel: -
Lasa produsele naturiste si altele.. asculta ce iti zice baiatu... sfat ce tine si la fete si la baieti.. am trait pe pielea mea,nu mai manca dupa ora 7 in prima luna... in rest sa ai un mic dejun adecvat si inca 2 mese si e ok.. sa satisfaci necesarul de proteine si carbohidrati.. si in rest sport.. alearga fa abdomene.. nu sta la calculator sau cu telecomanda in mana toata ziua.. fii activa..fa din sport un hobby
crede-ma da rezultate.. si dupa o luna dupa ce iti obisnuiesti organismul cat de cat..dupa ora 7 un fruct un iaurt e ok... scapa de Junk food gen hamburgheri pizza sucuri...evita balonarea.. si o sa ai parte de rezultate crede-ma
-
evaso said:
stie cineva o dieta comoda fara sa trebuiasca sa traiesti cu verdeturi si sa alergi pina nu mai poti?
eu de cite ori ma apuc de dieta este degeaba ca ori ma satur de asa viata stricta ,ori nu ma pot mentine ?Eu recomand ca intotdeauna ceea ce mi-a folosit mie.
Am vrut sa slabesc si eu acu-s un an, mai multe kilograme (vreo 20, daca-mi amintesc bine) si am tot incercat tot felul de diete si pastile. Dar n-am avut rezultate.
Slabeam cate 4-5 kg MAXIMUM, ca dupa ce incetam sa mai urmez dieta sau sa imi mai administrez pastile... sa ajung sa ma ingras cu 5-6 kg. Era urat de tot.
Totusi, o prietena mi-a recomandat Cartea Dieta Fulger (http://www.dietafulger.com)