cat conteaza continutul de zahar?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
11 Dec 2007, 22:250 0buna. am o mica dilema.
tin o dieta si am renuntat la sucuri acidulate. pana acum imi cumparam tymbark de mere fara zahar, insa are vreo 50 cal/100g. iar ceaiul nestea am observat ca are doar 33 cal/100 g, desi are zahar. pana la urma ce sa beau? in functie de zahar sau in functie de numarul de calorii? -
11 Dec 2007, 22:32Dear..cum ar fi sa renunti la ambele? cum ar fi sa adopti un stil de viata mult mai sanatos, fara sucuri cu indulcitori, care..mai sunt si cancerigeni...crezi ca e imposibil? iti spun ca NU..testat..realizat..cu succes..
-
11 Dec 2007, 23:17da, ai dreptate, dar referitor la intrebarea mea, ce parere ai? apropo, tymbark nu are indulcitori, este suc de mere concentrat, apa si atat. parca. deci ce e mai bine, cu zahar si mai multe calorii, sau nestea care are zahar, dar are doar 33 cal? eu ies in oras in fiecare seara si nu peste tot gasesc fresh, deci e greu sa renunt la orice suc.
-
12 Dec 2007, 11:24nu e greu sa renunti la orice suc. eu cand ies incerc sa comand apa plata, sau ceai la care imi aduce zaharul separat si nu il pun in ceai. m-am obisnuit sa beau ceai fara zahar, de vreo 3 luni de zile, si cand mi-am pus o data niste zahar in ceai mi se parea ca are un gust oribil. si inainte, cand am renuntat la zahar in ceai, mi se parea ca ceaiul fara zahar are gust oribil.

deci totul e de cum te obisnuiesti..
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness