Retete Montignac (faza 1) de sarbatori?

•  
    • 54 mesaje
    11 Dec 2007, 15:51
    0 0
    Este cineva pe forum care sa fie in faza 1 a dietei Montignac? Aveti ceva retete de impartasit? As vrea sa rog pe cineva care este experta in tinut Motignac, sa ma ajute sa ma dumiresc un pic cu combinatiile; in mare stiu ce cu ce se combina, dar sunt situatii in care sunt in ceata si as vrea tare mult sa tin corect dieta asta pentru ca mi se pare cea mai potrivita sa slabesc dupa nastere. Va multumesc foarte mult!
  •  
    • 105 mesaje
    10 Ian 2008, 16:46
    1 0
    eu am tinut dieta montignac acum mai multi ani. am slabit vreo 7 kg intr-o luna dupa care am pus la loc doar vreo 3 -4. asta in conditiile in care faceam mult sport- adica aproape zilnic 1-2 ore de aerobic + fitness + 1-2 ore de mers pe jos.

acum m-am apucat de o alta dieta (asta nu o mai pot tine) si anume de dieta hipocalorica pt ca am de dat mai multe kg. vreo 24. fiind la inceput am slabit mai mult (si am de unde) 4 kg intr-o saptamana. acum 2 zile mi-am luat cartea mihaelei bilic si o sa tin cont de sfaturile si meniurile pe care le-a propus ea.

in plus m-am apucat de pilates si intentionez sa imi iau si o bicicleta eliptica.

multa bafta.
  •  
    • 1260 mesaje
    12 Ian 2008, 01:46
    0 0
    Castalia, eu tin Monitgnac de un an jumate.
    ma gandesc ca ai citit o carte de-a lui. principiile de baza:
    NU alimente cu IG > 50
    faza 1: nu combini decat alimente cu IG <35 cu grasimi.
    daca stai cu tabelul IG-urilor in fata la inceput, nu e greu de facut combinatiile. daca esti interesata, mai putem discuta. te pup, multa bafta.
  •  
    • 4 mesaje
    11 Apr 2008, 19:20
    0 0
    Draga pescarush, am vazut ca esti "veterana" in ceea ce priveste dieta Montignac. Am inceput acum 2 luni dieta (am slabit 4 kg) si vreau sa continui si sa gatesc conform pentru toata familia. Am aflat de pe forum ca s-au schimbat multe in ceea ce priveste acest regim, au aparut noi informatii si nu am o editie mai noua a cartii. Daca ma poti ajuta, ti-as fi recunoscatoare.
    Ma bucur ca am gasit topicul de retete, unele mancaruri mi-au iesit bine, la altele mai am de exersat. Important este ca si sotului meu ii plac si nu mai trebuie sa gatesc mai multe feluri de mancare, pentru fiecare din casa.
    Deci te rog, daca poti, sa-mi trimiti o editie mai noua a cartii lui Monti si sa mai treci din cand in cand pe aici sa mai vorbim.
    Adresa mea: baclumita@gmail.com
    Pe curand!