Sper sa ajute

•  
    • 55 mesaje
    11 Dec 2007, 11:42
    0 0
    Vreau sa postez o dieta care m-a ajutat f mult, am slabit cu ea peste 10 kg, nu va pot zice exact cat pt ca nu m-am cantarit la inceput si sfarsit. La inceput am tinut-o de curiozitate si apoi m-am cam obisnuit.Sper sa va ajute.

LUNI:
    D: 1 cafea + 1 felie paine + 1 omleta (1 ou, 1 felie de sunca)
    P: 200 g muschi vita+50 g paste fierte (1 lingura ulei, condimente)
    S: 100 g somon afumat + 4 felii pepene (sau o para)+ 1 salata cruditati (1 lingura ulei,otet, condimente)

MARTI:
    D: 1 cafea, 1ou fiert, 1 iaurt (150 g degresat), 1 felie paine
    P: 1/2 pipet pui, 4-5 linguri fasole verde fiarta, 10 g unt, 1 banana mica
    S:200 g ficatei pui, 4 linguri orez fiert cu condimente, 1 salata de varza(ulei, otet, sare)

MIERCURI:
    D: 1 cafea,1 felie paine+pasta branza light, 1 rosie
    P: 200 g muschi vita, 1 cartof copt, 1 salata de muraturi, 1 fruct de sezon
    S: 150 g piept pui afumat, o salata mare asortata (de cruditati)

JOI:
    D: 1 cafea, 1 pahar de lapte (1,5% grasime), 1 felie paine, 1 felie de sunca
    P: 200 g muschi porc, 4-5 linguri de varza calita (s fierbe varza cu sos tomate, putin ulei si sare)
    S: 200 g branza vaci, 2 linguri smantana (12% grasime)

VINERI:
    D:1 ceai, 1 felie paine, 10g unt, 2 lingurite gem
    P: paste cu sos tomate (70 g paste+1 ceapa+usturoi+condimente+2 linguri ulei+2 linguri parmezan+sos tomate)
    S:200 g peste, 3-4 linguri legume fierte asortate, 1 fruct sezon

SAMBATA:
    D: 1 cana lapte cu cereale
    P: 1 ciorba vacuta, 200g piept pui, o salata verde cu o lingura ulei
    S:200 g muschi vita, 5-6 ciuperci (gratar sau fierte), 1 salata muraturi, 1 inghetata (2-3 cupe, fara frisca)

DUMINICA:
    D: 1 cafea, 2 cremwusti, mustar, 1 felie paine
    P: 1 ciorba pui cu legume, 1 conserva de ton in suc propriu peste o salata mare asortata+ 2 linguri porumb fiert
    S:1 mozzarella (cam 100-150 g), 1 rosie, 1 cotlet porc (200 g), 4 linguri piure, o salata muraturi

-se beau minim 2 l de apa p zi
    -ai voie orice fel de bautura light
    -carnea de vita se poate inlocui cu pui
    -carne fiarta, la gratar sau la cuptor
    -ultima masa pana in 6-7 seara
    -uleiul doar de masline
    -fara alcool

Acum cateva detalii: eu nu mi-am cumparat somon ca nu mi-a placut la gust (probabil nu am stiut sa il prepar) si nu prea imi permiteam atunci.Mi-am redus ultima masa pana la ora 5. Sambata chiar va recomand sa mancati inghetata pt ca daca nu vi se face pofta de dulce, cel putin eu am gresit ca nu o mancam si am mai clacat.Prietena care mi-a dat-o mi-a spus ca se tine cel putin 3 luni pt schimbarea de metabolism, eu am tinut-o cam o luna si jumatate strict apoi inca 2 saptamani cu multe greseli si m-am lasat pt ca imi lipseste prea mult vointa..si ma saturasem de carne fiarta(stand la camin nu prea aveam cum altfel sa o fac).
    Dupa cura am cam revenit la obiceiurile mele obisnuite, fast food, cartofi prajiti, dulciuri, macat noaptea pe la 1-2. In 5 luni cred ca am pus la loc 5-6 kg.Nu mi se pare mult avand in vedere cum am mancat dupa cura.Sper sa va foloseasca la ceva.
    Orice intrebari aveti le astept.
  •  
    • 331 mesaje
    11 Dec 2007, 17:22
    0 0
    E frumos gestul tau ca ne-ai impartasit si noua dieta ta insa sincer eu mananc de 2 ori mai putin decat ce am citit acolo, sincer.
  •  
    • 55 mesaje
    11 Dec 2007, 19:28
    0 0
    fiecare o modifica dupa cum doreste, daca vrea. nici eu nu am reusit niciodata sa mananc tot sambata si duminica. asta e si idea la cura asta ca mananci, nu e genul de cura de la care sa ti se faca rau sau foame