bicicleta

•  
    • 627 mesaje
    10 Dec 2007, 10:55
    0 0
    Salut!

Ne bate gandul, pe mine si pe colega de apartament, sa ne luam o bicicleta de camera - ferm hotarate sa dam jos surplusurile de pe burtica si de pe unde s-au mai asezat...
    Intrebarea este: merita o bicicleta de camera banii? Cea mai ieftina este in jur de un milion si jumatate...
    Sunt unele marci mai bune decat altele? Cam cat timp trebuie folosita zilnic pentru a vedea rezultatele? Si mai importantr - sa vad rezultate? Se asigura un slabit generalizat sau mai mult pe anumite zone - cele mai antrenate de pedalat?
  •  
    • 375 mesaje
    11 Dec 2007, 10:09
    0 0
    pot sa iti spun din experienta ca orice aparat ai cumpara, atata timp cat esti perseverenta, rezultatele sunt bune si se vad.
    Iti dau exemple: m-am apucat de Pilates, mi-am descarcat un program de 20 de min, l-am facut in fiecare seara timp de 2 saptamani - corpul meu arata minunat (nu slabisem, dar se remodelase) ... mi-a placut, dar cu timpul nu am mai continuat pt ca mi-era ... lene ...
    Mi-am luat stepper - l-am folosit 30 min pe seara timp de cateva saptamani ... grasimea parca "curgea" de pe mine, bine, in combinatie cu mancare sanatoasa, moderata, ... dupa 3 saptamani am inceput sa fac doar de 2 ori pe sapt, pe urma si mai putin si acum sta intr-un colt al camerei, adunand praf ...
    Si inca ceva: poti sa faci un chestionar pe aici pe EVA sa intrebi cine mai foloseste aparatele cumparate si cine le foloseste ... pe post de umeras ... Te vor uimi raspunsurile..

Eu zic asa: descarca Pilates de pe net, si daca ai si o colega de camera cu care sa va indemnati, faceti in fiecare seara programul de 20 min. o sa se vada rezultatul, iar in ziua in care nu mai vreti (nu mai aveti timp) sa faceti, macar n-ati dat 1-2 milioane lei (vechi) pe un obiect de mobilier ...
    Repet, vorbesc din experienta.
    Eu ma tot uit la stepper, si imi promit ca "intr-o zi" .. l-am si dat cu imprumut surorilor mele ca sa nu ma mai simt vinovata ca am dat 1.5 milioane lei (vechi) pe el acum un an ... hihihi
  •  
    • 627 mesaje
    11 Dec 2007, 14:11
    0 0
    Buna! Si multumesc pentru raspuns. Am apelat deja la functia de "cauta" a forumului si am vazut destule topicuri pe aceeasi tema, in care unele fete se mai laudau cu destinatia de suport de rufe ( sau chiar de ghiveci de flori) pe care au dat-o bicicletei.

Nu prea avem spatiu pt pilates sau alte exercitii: dormitorul e minuscul, iar in sufragerie nu putem duce calculatorul... Plus ca programul meu si al prietenei nu se prea suprapun.

Deci... o sa ne luam totusi bicicleta. Am vazut ceva in Metro, la oferta, sub un milion si jumamate. Ma cam ingrijoreaza pretul: nu e totusi prea putin ca sa mai fie si de calitate???
  •  
    • 13910 mesaje
    11 Dec 2007, 20:19
    0 0
    eu am stepper de 2 ani si inca il folosesc, am aparat de abdomene care zace (il fac cadou) si vreau sa-mi cumpar bicicleta.

nu te speria de pretul la promotie - maseuza mea are una cu 120 lei de la promo. si o foloseste de 1 an jumate- (acum vreo 3 sapt. am ratat si eu o oferta din asta....dar nu-i timpul pierdut)
  •  
    • 140 mesaje
    12 Dec 2007, 15:23
    0 0
    ai facut 30 min fara pauze,eu fac 10 min si ma dor picioarele ingrozitor,si chiar daca fac pauza un sfert de ora apoi nu mai pot sa fac decat 5 min.
  •  
    • 627 mesaje
    16 Dec 2007, 14:18
    0 0
    revin cu o noua dilema... de care sa-mi iau? mecanica/ magnetica/eliptica ???

sau mai pe scurt: cu sa sau fara?
    am inteles ca la bicicletele fara sa efortul de a pedala in picioare e mai mare. in schimb, ma intreb eu, ca obeza in devenire, de conditie fizica egala cu zero : sunt in stare sa fac exercitii pe una eliptica, pedaland fara sa?

in plus, cea mai ieftina bicicleta eliptica in metro craiova era 2 mil, la reducere; iar cea mai ieftina mecanica (parca) era 3 milioane...
    am vazut pe site-ul first bike una mecanica la 2 mil... oare merita mai mult decat made-in-china-urile din metro ?
  •  
    • 689 mesaje
    16 Dec 2007, 20:54
    0 0
    mecanica nu, se strica mult mai repede ca cea magnetica. Cea eliptica e cea mai solicitanta, si sa nu te speri ca nu poti face. Incepi si faci cat poti intr-o zi. Apoi a doua zi iti propui sa faci cu 1 min mai mult. Si asa in fiecare zi.
  •  
    • 375 mesaje
    17 Dec 2007, 10:50
    0 0
    i-am luat eu surorii mele de la carrefour la promotie, mecanica 139 lei
    ea zice ca e buna, ii place sper doar sa o foloseasca, nu sa se transforme in ... mobila
  •  
    • 33 mesaje
    17 Dec 2007, 12:24
    0 0
    Ellado, vreau eu aparaul de abdomene..cu cat il vinzi? Nu are efecte? Ca eu chiar vreau sa imi iau cadou de Craciun si macar sa nu arunc banii aiurea..
  •  
    • 385 mesaje
    17 Dec 2007, 15:57
    0 0
    Vreau o bicicleta mecanica zdravana din Cluj. Nu are nimeni?
  •  
    • 627 mesaje
    17 Dec 2007, 17:57
    0 0
    Nu avem carrefour in Craiova, deci...