SA NE RESPECTAM PRIN DIETA

•  
    • 62 mesaje
    9 Dec 2007, 16:01
    0 0
    eu am inceput o dieta . mananc fript fiert am renuntat la dulciuri, daca am pofta de dulce fructe si miere, mananc graham,si fac aerobic de 3 ori pe saptamana.Zilnic inghit 2 lingurite de catina fructe pentru necesarul de vitam C, si cu 30 minute inainte de masa de sara si dimineata , beau 100 g ceai cicoare lasat la infuzat, 1 minut , cat sa se coloreze, altfel este prea amar.polen 2 lingurite pe zii si portii mici. zilnic sa mancati 5 mieji de nuca . Nu mancati grasimi , mezeluri, renuntati la sucuri , sugestie: faceti la storcator suc natural di 1 portocala si1 graprefruit.
    faceti aerobic sau sport in casa neaparat. ce sugestii mai aveti?
  •  
    • 331 mesaje
    9 Dec 2007, 20:29
    0 0
    Mi se pare f tare! Si eu am tot incercat diete stricte insa nu merge deoarece renunt repede asa ca incerc sa nu mananc mult dar nici sa nu renunt la f multe. Asta e...dar spune-mi si mie la ce te ajuta ceaiul de cicoare????
  •  
    • 2191 mesaje
    9 Dec 2007, 23:50
    0 0
    se pot manca si mezeluri,dar sa fie slabe..
    de ex. sunca de pui,sunca de curcan,crenwursti de pui..nu salam,parizer sau ce este de porc..
  •  
    • 23 mesaje
    10 Dec 2007, 08:23
    0 0
    din cate stiu, cicoarea este recomandata si de maria treben, in cartea sa despre plante, pt. combaterea obezitatii.
  •  
    • 1555 mesaje
    10 Dec 2007, 09:14
    0 0
    crenwurstii de pui contin 80% grasime, nu sunt recomandati in diete
  •  
    • 62 mesaje
    11 Dec 2007, 21:12
    0 0
    NOELIA, si eu si sotul meu bem ceai de cicoare100 ml inainte de masa. Acest ceai te ajuta sa-ti curete intestinele, si primeste stomacul mai bine mancarea si o digera. Dupa ce mananci, te rog sa te abtii sa nu bei lichide imediat. Sa vezi ca la un moment dat dispare starea de sete pe care o ai , bea dupa 30 minute dupa ce mananci, Si eu si sotul meu tinem regim de 1 luna si am slabit nu foartemult , dar se vede si ne-AM SCHIMBAT LA FATA SANTEM MAI SENINI. nU MANCAM PRAJELI, MEZELURI , DULCIURI DE o luna, dar mancam 2 lingurite de miere pe zi. De ex, seara am mancat un cartof fiert, 2 linguri de branza dulce amestecata cu 4-5-6 linguri de iaurt o friptura mica de vita si un mar copt. buuuuun. Si bem ceai din apadie, traista ciobanului, coada calului, cimbrisor de casa, busuioc, galbenele, buuuuuuuuuun si gata. te salut, noapte buna.
  •  
    • 62 mesaje
    11 Dec 2007, 21:15
    0 0
    Addicty, mezelurile,in general. sant sarate, sunca de pui si de porculet , da, desiiiii..... prefer sa cumpar piept de pui il dau prin masina de tocat, cu ceapa , morcov, amestec compozitia cu ou si verdeata , rad putina branza si stiu ce mananc. ATENTIE fara pic de ulei, . pa
  •  
    • 62 mesaje
    11 Dec 2007, 21:17
    0 0
    Adicty, ce am scris se pune in tava la cuptorrrr
  •  
    • 339 mesaje
    11 Dec 2007, 22:53
    0 0
    Imi place f mult regimul tau de viata Dobre O sa aplic sfaturile tale, desi eu nu vreau sa slabesc, vreau doar o viata sanatoasa fara griji.
    Mult succes!
  •  
    • 2191 mesaje
    12 Dec 2007, 00:40
    0 0
    mmm..suna foarte bine ce ai spus tu,legat de pieptul de pui,cu verdeata,ou,branzica rasa..si bagate la cuptor..
    o sa incerc si eu
  •  
    • 62 mesaje
    12 Dec 2007, 16:28
    0 0
    Fetelor sa stiti ca mi-am reglat metabolismul, a fost greu la inceput , dar m-am obisnuit, deci.... e demonstrat, cineve a zis cami-am gresit meseria trebuia sa fiu psiholog , nu..... ec., Ma bucur ca va place ce am scris, va promit ca voi scrie retete si multe altele, si voi va spuneti parerea, am deschis un nou subiect la gastronomie , sufleuri dietetice , urmeaza sa scriu. Mananc dietetic si gustos, o sa vedeti, cu bine
  •  
    • 62 mesaje
    12 Dec 2007, 16:35
    0 0
    Sa va uitati pe net la youtube josh groban si alegeti videoclipul din dreapta ecranului, in duet cu celine dion, are rochie rosie, e frumooossssss, . Cand vin de la servici ascult de 2 ori melodia si gata, fac treaba prin casa, paaaaaaaaaaa.
  •  
    • 62 mesaje
    12 Dec 2007, 19:01
    0 0
    Hai sa va spun..., am gasit la careffour, faina integrala de grau ecologica, cu val nutritiva ridicata , da, dar este o faina neagra. Am facut din 1 ou, o cana cu apa si faina, sa iasa compozitia ca de clatite si puneti putin ulei cat sa nu se lipeasca in tigaie si faceti clatite.
    radeti 2 mere mari, incorporati in ele miere o lingura rasa , nu prea plina, se omogenizeaza bine ca merele isi lasa apa , si umpleti clatitele . In compozitie puneti putin praf de copt. sant gustoaseeeeeee.mnamna. dar nu mancati mai mult de 2 clatite si le umpleti mult.In compozitia , coca, puteti pune nuci date prin masina, sau in mere. sa incercati . Eu am avut pofta de desert , si e buuuunnnn. pa
  •  
    • 62 mesaje
    12 Dec 2007, 19:12
    0 0
    daca ati mancat fiert si fript , nu mancare gatita, pentru ca in special la cure , sau intr-un regim de viata sanatos, am vazut ca se renunta la ciorbe, sosuri, stiti si voi.., va propun sa faceti o mancarica pe care am facut-o azi , 12.12.2007 din care mancam si eu si sotul meu.
    Cumparati 3-4 ardei copti, o punga cu mazare, porumb, morcov, sau separat de la piata. Fierbeti mai intai 4 cartofi medii,taiati cubulete, puneti peste iei continutul de salata mexicana, apoi ardeii taiati fasii,o ceapa rasa, sa nu se simta la rontait , doar sa dea gust, 6-7 catei de usturoi, bulion, putin suc de rosii , sau chiar felii de rosii daca nu aveti suc si eu am pus , ca am gasit radacina de patrunjel , aceasta este ca pastarnacul si are un gust dulce.
    Nu este obligatoriu , si o lingura nu prea plina de ulei . Fierbeti nu prea mult ca se fierb repede , o foaie de dafin, puneti si la sfarsit pe deasupra , busuioc.sa nu fie prea apoasa mancarea, mai scazuta.Si este fff. gustos. ASA am mancat eu azi. Si ma mai gandesc, ce sa combin. Pofta buna.
  •  
    • 339 mesaje
    12 Dec 2007, 19:25
    0 0
    uau, abia astept sa incerc retetele tale e exact ce cautam...sanatos si usor de facut...mai spune-ne pls
  •  
    • 125 mesaje
    13 Dec 2007, 08:04
    0 0
    Ca sugestii mai am urmatoarele:
    consumul unei lingurite de seminte de in macinate si a unei linguri de tarate/zi, introducerea lintei in alimentatie..pt ridicatul ei continut nutritional si in fiecare an o cura de detoxifiere a colonului( se poate face prin post..spre exemplu in postul Pastelui si clisme), a ficatului(eu am gasit o metoda cu ulei de masline si zeama de lamaie), a limfei(cu sare amara si suc de citrice), a rinichilor etc..
  •  
    • 155 mesaje
    13 Dec 2007, 16:36
    0 0
    mai spune despre clisme, pot s-mi fac si singura? Slabesti cu asa ceva? De cate ori pe saptmana sa-ti faci? Cum sa-ti faci?
  •  
    • 125 mesaje
    13 Dec 2007, 16:50
    0 0
    Nu pt a slabi e bine sa faci clisma ci pt detoxifierea colonului.In plus daca n-o faci corect..poate sa aiba urmari neplacute.(sunt multe riscuri)Da si tu cautare pe google la metode de dtoxifiere a colonului ca sigur vei gasi f multe informatii.
    De fapt poti slabi si mancand 3 corcoduse/zi..importanta e sanatatea pana la urma..nu nr de kg.Asa ca puneti mana fetelor si mancati sanatos, faceti sport, lasati naiba mezlurile, sucurile din comert, produsele de patiserie, conservele si alte prostii..ca pana la urma suntem ceea ce mancam.Si sanatatea nu ne-o da nimeni inapoi si chiar de slabim nimanui nu-i va pasa.Oamenii din jur ne apreciaza pentru alte valori.
    Si stiu ce spun..credeti-ma!
  •  
    • 331 mesaje
    13 Dec 2007, 23:16
    0 0
    Deci ceaiul de cicoare este un fel de ceai antiadipos??? Eu una beau ceai antiadipos chinezesc si e f bun.
    Am inceput sa mananc si eu mai putin si mai sanatos cat de cat, parca ma simt mai slaba dar n-am curaj sa ma cantaresc...ideea e ca eu nu am timp sa fac mancare, nu stiu ce as putea manca sanatos si repede...
  •  
    • 62 mesaje
    14 Dec 2007, 15:39
    0 0
    AM CUMPARAT LINTE NU STIU CUM SA O PREPAR