hai sa slabim impreuna

•  
    • 140 mesaje
    7 Dec 2007, 15:06
    0 0
    ar trebui sa mancati de 3 ori pe zi si la aceleasi ore si o gustare dulce la 5.exercitii in fiecare zi si de dat cu crema pt celulita,sa scapam de ea.spor la treaba.
  •  
    ggs
    • 139 mesaje
    7 Dec 2007, 15:33
    0 0
    Eu chiar imi propusesem sa intru la o dieta, daca o pot face impreuna cu cineva este chiar mai bine, ne putem incuraja si discuta impreuna ori de cate ori avem "pofte" sau senzatie de foame; spune-mi te rog in ce consta dieta, daca ai putea sa ne-o dai cu toate detaliile, de cand ne apucam si cat se slabeste cu aceasta dieta!!!

te asteptam cat mai repede.....

pup,

ggs.

p.s.- eu am 34 de ani si la o inaltime de 1.70 am 58 kilograme, vreau sa scap de 4,5 kilograme.
  •  
    • 140 mesaje
    7 Dec 2007, 15:48
    0 0
    eu sunt o tanara mamica de 24 si dupa nastere am ramas cu 10 kg in plus si acum mai am 7,pt a uita de mancare imi caut de treaba,cos goblen,fac curat si cand vine ora de masa mananc,eu beau f multa apa,chiar si 4 litri pe zi,asa imi cere organismu.am vrut sa incerc regimu disociat,dar inca nu am reusi,mancand la ore fixe iti reglezi metabolismu,eu mananc mai mult fiert si caut alimrnte care au fibre,intr-o zi daca calc pe de laturi si mananc prostii cu calorii nu mai mananc dupa 3 nimic.
  •  
    • 140 mesaje
    7 Dec 2007, 15:56
    0 0
    dar stai bine cu kg la asa inaltimr,de unde vrei sa mai dai jos,eu un am probleme cu burta,slabirea e in functie de organismu fiecareia,hai sa ne ambitionam si pana la sarbatori sa fim superbe,ok
  •  
    ggs
    • 139 mesaje
    7 Dec 2007, 16:36
    0 0
    eu in prima fazaam eliminat painea si beau ceai verde, cam 4 cani pe zi.
    nu am o dieta stricta compusa din ore fixe si meniu, dar tin dieta la limita bunului simt (inceputa de astazi), nu mananc dulciuri, vreau mai mult gratar de pui sa mananc (desi zapacita de mine astazi nu a rezistat in fata unei portii de mamaliguta cu branza si smantana), dar am avut grija sa fie o portie micuta; vreau ca pana de sarbatori sa fiu mai slaba, ca sigur voi face excese de craciun!!!....
  •  
    • 140 mesaje
    7 Dec 2007, 16:49
    0 1
    trebuie sa mancam si un pic de paine,o felie la masa,de care ceai verde bei,eu am unul chinezesc la 80 mii si de la o cana daca o beau zilnic stau numai la baie,apoi sa beau 4 cred ca nu ma misc de pe tron.
  •  
    ggs
    • 139 mesaje
    7 Dec 2007, 16:55
    0 0
    am un ceai verde luat de la carrefour se numeste CELMAR, si este la pliculete; esti norocoasa ca reusesti sa iesi afara, eu am reale probleme cu tranzitul intestinal....ies cu o frecventa de maxim 2 ori pe saptamana.
    in perioada asta cred ca voi trece si pe niste laxative ca sa acceleram putin procesul de detoxifiere si slabire
    zi-mi ce idei mai ai, de ce anume sa mancam si cum sa ne pacalim foamea.
  •  
    • 140 mesaje
    7 Dec 2007, 17:09
    1 0
    ceaiu meu se numeste sanye-ceai antiadipos si e cutia verde inchis si se gaseste la orice farmacie si mai este sveltaflor de la fares si iti spun sincer ca nu mai ai nevoie de laxative,si nu le recomand caci se invata organismu si tot o sa astepte laxative,chiar tie foame des sau sunt pofte.
  •  
    • 140 mesaje
    7 Dec 2007, 17:13
    1 0
    dar cafea bei,eu dupa cafea dimineata ies indata,poate nu mananci produse cu fibre,merele sunt f bune si cerealele vitalis cu grau incoltit si nu sunt scumpe,la ceai dace pui o felie de lamaie e f bun,eu bimineata mananc sa ma satur la pranz mai putin si fara grasimi,iar seara numai sa spun ca am mancat,f,f putin
  •  
    ggs
    • 139 mesaje
    7 Dec 2007, 17:20
    0 0
    o sa cumpar si eu ceaiurile astea, cat priveste senzatia de foame este cumulata si cu pofte; laxativele pe langa ca am auzit ca dau dependenta, provoaca si niste crampe la stomac inainte de scaun...ceea ce este destul de neplacut.
    am avut o perioada cand am folosit acel ceai verde care se gaseste la farmacii, dar dupa cateva saptamani isi pierde efectul, la modul ca bei dar in timp nu isi mai produce efectele;
    cafeaua ma ajuta dar nu tot timpul, in plus din ianuarie mi-am pus in minte sa ma las de fumat si cred ca o sa am mare nevoie de ceva care sa ma ajute sa ies afara, ca de regula tigarea te mai ajuta la tranzit, cel putin in cazul meu.
    sa vedem cate kg vom reusi sa dam jos pana la craciun....
  •  
    • 140 mesaje
    7 Dec 2007, 17:26
    0 0
    daca nu te superi de unde esti,eu sunt din sv si sunt dana,cata apa bei,eu sunt in maternitate acum si de asta am mai mult timp si kg in plus,caci pe vremea serviciului mancam orce si la orice ora si nu ma ingrasam caci consumam caloriile,nici acum nu stau degiaba,dar cred ca din cauza sarcinii nu mai ard caloriile asa de repede
  •  
    • 140 mesaje
    7 Dec 2007, 17:30
    0 0
    te las ca trebuie sa ma ocup de cina si cu bebelu sa mai stau,pa si o seara placuta,pe seara un iaurt sau fructe,nu mai mult de 2,bananele constipa si ouale la fel.
  •  
    ggs
    • 139 mesaje
    7 Dec 2007, 19:07
    0 0
    sunt din bucuresti; am nascut si eu acum 10 ani...
    dupa ce am nascut eu am facut mult sport, si mi-a prins bine.
    cred ca un lucru foarte important in aceste diete, este micul dejun peste care nu trebuie sa sarim, si sa avem totusi 3 mese pe zi; o alta componenta importanta trebuie sa fie marimea portiilor, nu trebuie exagerate; la mine functioneaza de exemplu, diminuarea portiilor, si pot manca aproape orice.
    hai ca ne mai auzim sapatamana viitoare, sper cu ceva mai putine kilograme...

iti doresc o seara buna si tie!!!
  •  
    • 331 mesaje
    7 Dec 2007, 20:21
    0 0
    Fetelor, ma primiti si pe mine la aceasta conversatie? Nu de alta dar am f multe in comun cu voi...In primul rand, vreau sa slabesc!!! Si este f greu deoarece nu prea pot sa ma abtin de la mancare si chiar daca reusesc, nu slabesc deoarece nu am activitate.
    Am nascut si eu acum 2,5ani iar dupa nastere am fost la sala 3 luni, am mancat orice insa in limitele bunului simt si am baut ceai sanye(care e f bun). Am reusit sa slabesc in 3 luni vreo 6-7kg iar dupa ce am renuntat la sala, am continuat sa slabesc insa mai lent(1kg/luna). Dupa o perioada, am pus inapoi 5kg. Nu sunt enorma insa nu le suport, vreau sa le dau jos insa nu am timp si nici nu prea imi mai permit la sala! Nu stiu ce sa ma fac dar imi place ideea asta de a ne ajuta reciproc prin intermediul acestui topic.
  •  
    • 2191 mesaje
    7 Dec 2007, 20:48
    0 0
    fetelor,vedeti ca mai suntem fete intrate la dieta de vreo 2 saptamani..
    daca va intereseaza,cititi topicul "Odioasa supa de varza-help!"..
    va asteptam
  •  
    • 157 mesaje
    8 Dec 2007, 12:45
    0 0
    mon-dava, buna.....
    ca si tine, am ramas si eu cu ceva kg dupa nastere, de fapt cam 18, dar le-am dat jos dupa ce am terminat de alaptat, doar ca mi-au mai ramas vreo 5kg ( am postat tot pe dieta la topicul ''cum sa scapati de burtica?'', e vorba cam de acelasi lucru ca la tine, daca vrei sa citesti).
    la fel ca tine, si eu inainte de avea copii, putem sa mananc orice si oricat, niciodata nu am avut mai mult de 51kg la o inaltime de 1.70, dar acum se pare ca dau mai greu jos, dupa nastere se pare ca s-a schimbat metabolismul si incerc prin diverse mijloace sa revin la loc, cam greu pre ca asa cum am zis pe topicul deschis de mine, imi lipseste vointa, dar sper ca cu ajutorul evelor, sa ma pot tine de treaba, deci ma alatur voua ptr ca sa slabim impreuna, bineinteles daca ma primiti!
    deja dupa 3 zile ma simt mai bine cu ceea ce fac eu, si poate daca as face mai mult, rezultatul ar fi mai mare!
    va pup si bafta tuturor!
  •  
    • 140 mesaje
    8 Dec 2007, 17:41
    0 0
    buna fetelor,va primesc cu bucurie,cu cat mai multe cu atat mai multe idei pt problema noastra(kg in plus)eu fac cate 300 abdomene la 2 zile,dar tot greu se duce burtica,insa sper ca pana la vara sa iesim mandre pe plaja,desi mie mi-au ramas si vergeturi multe si urate,dupa 1an si 8 luni abia am reusit sa le mai atenuez,singura solutie cred ca imi ramane laseru,dar nu mi-l pot permit,soarta,eu am si probleme cu circulatia si e si genetic,mama mea e f slaba si tot are,pupici la toate si mai vorbim.
  •  
    • 140 mesaje
    9 Dec 2007, 17:54
    0 0
    nu a mai scris nimeni nimic
  •  
    ggs
    • 139 mesaje
    10 Dec 2007, 14:30
    0 0
    buna fetelor,

eu deja incep sa-mi impun dieta, prin faptul ca nu mai mananc paine, beau multe lichide (in special si ceai verde), si dupa ora 19.00 numai lichide; in cazuri extreme daca foamea este prea apriga, incerc sa mananc niste felii de sunca fara paine, sunca de praga;
    ma gandesc ca este foarte bine sa avem o dieta, mai cu seama ca vine craciunul si trebuie sa fim atragatoare .....mai ales ca in preajma acestei sarabatori este mai greu sa te retii de la mancat;
    daca mai are cineva vreo idee, sau vreo dieta care sa ne ajute dar fara sa ne infometeze, ar fi excelent;

va pup,
  •  
    • 140 mesaje
    10 Dec 2007, 15:35
    0 0
    pt ggs mananca o felie de paine la masa ca ajuta,cand ai sa incepi din nou sa o mananci toate se depune,eu stiu asta de la dr bilic si pt ceaiu verde chinezesc se bea seare pe la 7 si nu te deranjeaza burta,am vrut sa incep disociatu de azi dar am citit ca are efect yo-yo si nu vreau,mai bine incet,dar sigur.