slabeste 100% natural

•  
    • 119 mesaje
    4 Dec 2007, 10:49
    0 0
    fara regim... metoda energetica... fara efort tel : 0pace0muoy
  •  
    • 140 mesaje
    4 Dec 2007, 11:10
    0 0
    vreau si eu sa slabesc pana la sarbatori
  •  
    • 91 mesaje
    4 Dec 2007, 14:54
    0 0
    asta ce mai este ??????? ai postat si ai fugit ?? explica daca vrei sa ajuti
  •  
    • 1234 mesaje
    4 Dec 2007, 15:09
    0 0
    pai moderatorii i-au sters nr de tel. vedeti ca pe fiecare sectiune a postat retard asta cu tot felul de reclame, ar trebui banat. si oricum nu cred o iota din ce zice, orice regim v-ar baga pe oki, nu e credibil
    dispai!
  •  
    • 331 mesaje
    5 Dec 2007, 22:31
    0 0
    Asa ma dispera speculantii astia care profita de vulnerabilitatea persoanelor care isi doresc cu orice pret sa slabeasca si le vinde produse de 2lei la preturi exuberante! Jos cu ei!
    Recunosc ca si eu vreau sa slabesc, insa prefer sa-mi formez propria mea dieta, in functie de preferintele mele culinare, eventual mai folosesc un ceai antiadipos sau un detoxifiant, multa apa, iar daca fac si putina miscare(orice), am rezultate. Vointa sa ma, nu ma las pacalita de vulturii astia!
  •  
    • 1737 mesaje
    6 Dec 2007, 09:11
    0 0
    Dragele mele,
    pentru mai multe informatii, cautati-l pe retard-at la astrologie. Acolo-si face cea mai multa publicitate. Sunt curioasa daca e cineva atat de fraier sa-l creada.

Eu ma intreb daca el are solutia ideala pentru ORICE (a se vedea pagina de astrologie), de ce mai are nevoie sa fie atat de penibil? Adica pe principiul: daca vad ca doctorul e gras, cum sa am incredere intr-o dieta data de el?