Lista cumparaturi sanatoase
-
0 0Si pentru slabit/mentinere.
Incep eu,va rog completati cu tot ce stiti,caci eu ma simt taare neinspirata in supermarket!Si vreau sa merg cu lista gata facuta.
-cereale integrale(plafar);
-iaurt light;
-fructe uscate(stafide,prune-plafar);
-radacina de ghimbir;
-rosii;
-castraveti;
-lamai;
-ton;
-morcov;
-ardei gras;
-portocale;
-mere;
-oua;
-dovlecei;
-miez de nuca;
-alune;
-paine secara integrala;
-polen;
-miere de albine;
-faina integrala de grau;
-paste
(...)
Fiti invitatele mele sa completati cu orice aliment,ceai sau orice produs de la plafar sanatos si care nu dauneaza siluetei. -
Ellado,nu mai merge!
Ma tem ca nu am de ales si da,am sa o respect ca merg sa cumpar doar de mancare.Si silueta mea are nevoie de un pic de ajutor sa revina pe calea cea buna. 
Mai adaug si eu:
-sos soia(bun inlocuitor pt sare,dar folosit cu moderatie)
-condimente digestive;
-file de somon(singura carne de peste care imi place si 1-2 ori/sapt cred ca e ok
)
-ardei iuti;
-sunca slaba;
-kiwi;
-spanac(spre sa gasesc proaspat.Daca nu,am sa iau la conserva)
Lista ramane deschisa.
P.S.Cele care sunteti in aceeasi situatie ca mine,un mic truc:aruncati tot ce inseamna tuburi cu maioneza,sosuri grase si alte chestii pacatoase. -
Lista mea de shoapa, cand ma mai apuca nebunia arata cam asa:
- porumb bonduelle
- salata
- migdale/alune de padure
- ton maruntit
- lamaie
- rosii, castraveti
- paine graham
- masline
- ca desert: caise confiate , din care execut urmatoartea salata:
Se ia o salata, se rupe, continutul unei cutii de ton maruntit, masline la greu, rosii taiate cubulete, mult porumb, 1 ceapa rosie, migdale (nu intotdeauna), crutoane, 2 lamaii stoarse. E o salata buna, nu ingrasa -
Ingrasa, nu? uof, anyway dc ar fi sa mananc mereu numai cate o salata ar fi super oky dar mai scap si in altele
Azi am mai preparat o alta salata din:
vinete + dovlecel + ardei gras + ceapa + ciuperci facute la gratar + salata, masline, fara porumb
.. m'am hotarat sa slabesc luna asta, sa vad cat ma tine ambitia. Scze dc am transformat topicul intr'unul culinar