ce facem pt bust?!

•  
    • 33 mesaje
    23 Nov 2007, 10:12
    0 0
    buna, evelor!
    in ultima perioada am reusit sa slabesc dar din pacate asta se vede mai bine in zona bustului..
    Stiti ceva remedii pt a pastra macar fermitatea ?Eu am incercat crema pt bust de la Avon dar nu e nimic special!
    Voi ce a-ti facut pt bustul vostru si a dat rezultate; bineinteles ca mi-ar place sa-mi revin la dimensiuni..dar fara sa ma ingras..evident..
    Astept idei!
    O zi frumoasa!
  •  
    • 1234 mesaje
    23 Nov 2007, 10:50
    0 0
    prin ce metoda ai slabit? daca ai slabit prin regim fara sport, asta e problema. asa patesc si eu, slabesc de unde sunt deja slaba... offff...
  •  
    • 1555 mesaje
    23 Nov 2007, 14:51
    0 0
    Eu mi'am luat de curand o crema de la plafar, se numeste crema pentru sani, e pt fermitate si pt cresterea sanilor ... inca nu pot sa'ti spun dc e buna ori ba, am folosit'o doar o data
    Pentru fermitate mai poti face exercitii, gasesti pe google cate ceva
  •  
    • 16 mesaje
    23 Nov 2007, 15:18
    0 0
    Ramona, daca urmezi chiar si o dieta disociata, prin care slabesti repede, dar faci sport in fiecare zi, mai scade bustul ?
  •  
    • 1234 mesaje
    23 Nov 2007, 15:27
    0 0
    mai, nu stiu ce sa zic. zic doar ce am vazut la mine, ca daca incep sa slabesc dupa vreo dieta (nici aia tinuta ca la carte, fie vorba intre noi), si nu fac sport, in primul rand slabesc de unde sunt deja slaba. sau poate e doar impresia mea, nu stiu, dar cred ca orice dieta ai tine, e bine sa faci sport pt muschi.
    faza cu cremele e vrajeala curata. nici cu oua de prepelita sau alte alea, cacamaca, daca nu le ai de la natura, nu le ai si pace.
  •  
    • 1431 mesaje
    23 Nov 2007, 17:12
    0 0
    fetelor dar voi cand slabiti nu faceti si celulita ?
  •  
    • 1234 mesaje
    24 Nov 2007, 10:01
    0 0
    eva_new - nu "facem" celulita cand slabim. celulita era acolo, numai ca era mascata de mai multa carne/grasime. cand o dai jos, normal ca se vede si celulita mai bine.
    de asta repet: sportul si masajul sunt sfinte pe langa regim.
  •  
    • 33 mesaje
    26 Nov 2007, 09:16
    0 0
    ...a mai folosit cineva acea crema pt sani de la plafar ..despre care zicea lecsy?
    Cum e?
    Ce altceva a-ti folosit..cu efect?
    Merci !
    Va pup!
  •  
    • 1555 mesaje
    26 Nov 2007, 10:08
    0 0
    imi place crema de la plafar, o folosesc de vreo 5 , 6 zile, miroase oribil dar parca am mai multa fermitate O puteti incerca pt ca nu e deloc scumpa, 9 lei
  •  
    • 693 mesaje
    26 Nov 2007, 11:29
    0 0
    Si eu am aceeasi problema...Am slabit de curand destul de multicel...Si sanii, care pana acum erau mari...Normal ca au mai intrat la apa...Nu de tot, ce-i drept..
    Dar continui cura de slabire, asa ca tb sa iau masuri ca ei sa arate bine, sa nu scada f mult, sa fie macar fermi...

Eu mai folosesc uleiul de masline, ca sa evit aparitia vergeturilor..desi am cateva si pe sani, din pacate...

Ce alte remedii mai stiti?Impartasiti-ne experientele voastre
  •  
    • 79 mesaje
    4 Dec 2007, 00:24
    0 0
    Cum ai reusit sa slabesti destul de multicel pishikusha??
  •  
    • 693 mesaje
    4 Dec 2007, 14:11
    0 0
    Surprinzator, destul de usor de data asta..In alte cure pe care le-am tinut m-am infometat serios!

Acum..am renuntat la grasimi, la prajeli, la lactate care ingrasa(branza mai ales)-am inlocuit totul cu variantele light ale produselor, am mancat doar carne de pui si peste...pe cat se poate necombinate cu paine...Am eliminat dulciurile o perioada..la inceput...iar acum mananc in fiecare zi dulce..chiar cate o inghetata pe zi..batoane nesquick, cheerios...care nu au f multe kcal..Doar cu 10-20 in plus fata de fitness, dar sunt mult mai gustoase si te satura de dulce..

Am incercat sa mananc cca 1000-1500kcal/zi...Si a mers...Nu imi refuz nimic...Uite ieri,am mancat o ciocolata intreaga o dataPt ca-mi placea f mult...Avea cca 530 kcal...Asa ca asta a fost una din mesele mele...