odioasa supa cu varza - help!
-
0 0Am nevoie de ajutor...si de niscaiva incurajari.
Sa incep cu inceputul...m-am ingrasat 13 kg intr-un an, din mai multe cauze: schimbarea stilului de viata, probabil si pe fond nervos, stres, anticonceptionale intrerupte si reluate si iar intrerupte, sedentarismul.
Am 1.70 si inainte aveam 58-59 de kg si imi placea tare mult cum aratam, pentru ca nu eram nici atunci foarte slaba, nici nu cred ca mi-ar fi stat bine, fiindca am sanii destul de mari si soldurile late, dar aveam 60 in talie si nu aveam pic de celulita.
Iar acum vreau cu disperare sa le dau jos. Am mai tinut un singur regim inainte, cel cu o zi lactate, o zi fructe, o zi legume, o zi carne la gratar, am dat jos 4 kg, dar cu serioase probleme, in sensul ca in a patra zi mi s-a facut rau, ameteam, aveam lipsa de calciu.
Acum sunt la regimul cu supa de varza, in a patra zi...si am dat jos un kg!
E adevarat ca nu prea reusesc sa mananc supa aia, decat o data pe zi, dar beau 2 l de apa plus 3-4 cani de ceai de slabit.
In plus, ma dau cu gel anticelulitic de la Avon, care mie imi mergea foarte bine, de doua ori pe zi, cu durerosul masaj aferent.
Si totusi... Ma enerveaza ca nu se vede mai nimic, si auzisem lucruri bune despre supa asta. Eu nu prea am vointa si prefer un regim mai drastic cu care sa slabesc rapid, nu mi-e teama ca o sa ma ingras apoi, pentru ca eu mananc putin, doar ca poftesc cate un pic din mai multe...
Dar acum ma incearca o dezamagire, si dezamagirea asta ma trimite la frigider!
Please help...orice fel de help! -
In afara de ciorba de varza ce mai mananci? credca bei mult ceai pentru slabit. Corpul tau poate nu raspunde la aceasta dieta.
Eu stiu cateva diete care au dat rezultate la mine, daca vrei sa incepem impreuna o dieta, cu mare placere. Am si eu nevoie de cineva cu care sa ma sustin, ca vointa.. ioha, nu prea am. -
In afara de ciorba de varza am mancat in prima zi un mar, a doua zi doi morcovi, a treia zi un ardei si un kiwi, a patra, adica azi, o banana.
Deci mult mai putin decat era in dieta, unde zicea sa mananci fructe si legume la discretie si trei banane.
Poate singura problema sa fie ca nu am mancat asa multa ciorba/supa d-asta, o farfurie-doua pe zi...pt ca mi se pare ingrozitoare!
Pai sigur ca ma bag cu voi, numai sa fie ceva care sa dea rezultate!
Totusi, as vrea sa o tin pe asta 7 zile, poate, poate...cine stie. -
Id-ul meu e irina.cindea . Astept cu drag sa vorbim.
Tocmai mi-am luat si Supliform si ma pregatesc de un dus si o impachetare. Mai devreme m-am frecat zdravan cu gel anticelulitic Avon. De data asta sunt hotarata tare! Sper sa ma tina...
Numai cu supa asta am ce am...Ma gandesc serios sa o schimb cu una disociata, cate doua zile lactate, fructe, legume, carne.
Chiar daca e mai lenta, stiu ca e sigura.
Ce ziceti? -
7:00 o cafea nedindulcita
9:00 100 gr parizer
11:00 100 gr branza dulce de vaca
13:00 un pahar suc de rosii
15:00 un ou fiert
17:00 un mar
19:00 un iaurt
Ce ziceti de asta?
Bilantul se zice ca ar trebui sa fie 5-6 kg intr-o sapt.
Am gasit-o acum "rasfoind" pe forum si m-am gandt sa o readuc la suprafata.
Parizerul se poate inlocui cu carne de pui, iar sucul de rosii cu doua rosii cu sare. -
Dieta cu grapefruit si proteine
Dimineata: se mananca un grapefruit pe stomacul gol si, in caz ca nu puteti astepta pana la pranz, mai consumati un fruct (exclus banane).
Pranz: in functie de preferinte, se poate consuma: carne (fara grasime) sau oua fierte (max im 2 bucati) sau branza (de preferat branza de vaci slaba sau orice alta branza cu un continut cat mai mic de grasime). La pranz se mai pot adauga: salata verde cu lamaie sau salata de rosii cu castraveti si putina lamaie sau otet.
Cina: aceeasi recomandare ca si la pranz (poate fi ceva diferit) sau iaurt slab sau o cana de lapte sau alte 2 fructe. Nu se consuma nici paine, nici dulciuri..decat ceea ce scrie in regim. Portiile sunt normale (intre 150-250 grame).Combinata cu putin sport, se pot slabi in jur de 4 kg pe saptamana.
Dieta "ziua si kilogramul"
Ziua 1 -numai branza de vaci, cata vreti, dar nimic altceva si 2 litri de apa.
Ziua 2 - numai fructe-merele de exemplu sunt cele mai bune - si doar de un singur fel.
Ziua 3 - oua fierte nu mai mult de 6 pentru ca puteti sa faceti intoxicatie.
Ziua 4 -cartofi fierti sau copti, 2 litri de apa.
Ziua 5 - carne, recomandat piept de pui la gratar sau peste, fara pielita.
Ziua 6 - morcovi cruzi cati vreti.
in 6 zile se slabeste intre 3-6 kilograme.
ALta: ora 9-ceai sau cafea fara zahar, 2 felii de paine neagra prajita ori, sau, cas dulce , mozzarella
ora 12-300gcarne de pui, vita, sau peste , fiarta sau la gratar
ora15-un fruct (un mar sau o portocala) la alegere , dar nu banana
ora 18 -1 ou fiert cu o salata verde
ora 21-200g branza de vaci ori iaurt dietetic sau fructe cat vrei.
Ai voie doar ceai verde si apa plata.
Se slabesc 4-5 kg intr-o sapt.
Alte diete pescuite de pe forum.
Ramane sa le dicutam maine... si sa ne alegem. -
si exista efectul yo-yo? eu sunt mai mult ca sigura ca da.
imediat ce pui in gura mancare normala organismul va fi "flamand" sa o asimileze si ce sa mai spun de efecte!
fetelor, ideea e ca dupa o astfel d ecura, pe care nu o recomand, e mai bine sa mancati cam in acelasi ritm o perioada, adica fara grasimi si putin. pentru a evita socurile!
iete ce teorie am
la cat mai putin kg! -
Buna fetele! Hai ca scriu si eu 2 diete care la mine au dat rezultate:
Ziua 1. ora8-9-iaurt degresat si cereale integrale
Gustare.ora 10-11:2 kiwi
Pranz:ora 14 piept de pui la gratar si salata de varza
Gustare .ora 16-17 un mar
Cina maxim ora 19
iept pui la gratar si salata de varza
Ziua 2. Ora 8-9:un pahar de lapte degresat, o felie branza de vaci, o felie de paine prajita
Gustare ora 10-11: un mar
Pranz: peste la gratar sau la cuptor, salata de sezon,
Gustare ora 16-17 un mar
Cina maxim ora 19
este la gratar sau cuptor si salata de varza
Ziua 3 . Mic dejun ora 8-9 : o portocala, un kiwi, un mar
Gustare:ora 10-11: iaurt degresat
Pranz:ora 14
iept de pui la gratar si salata de sezon
Gustare ora 16-17: iaurt degresat sau iaurt de fructe
Cina maxim ora 19: o portocala , un kiwi
Ziua 4. Mic dejun:ora8-9 peste la cuptor , branza de vaci, un ou fiert
Gustare ora 10-11, 2 kiwi
Praz ora14 peste la cuptor si salata de sezon
Gustare ora 16-17 un iaurt degresat sau de baut
Cina maxim ora 19,peste la cuptor salata de sezon
Ziua 5. Mic dejun ora 8-9: salata de sezon , branza de vaci
Gustare ora 10-11. 1 iaurt fructe
Pranz: ora 14, piept de pui la gratar si salata de varza
Gustare ora 16-17 2 kiwi
Cina maxim ora 19 1 conserva de ton in ulei sau apa, salata de sezon.
Ziua 6 Mic dejun ora 8-9 , un pahar lapte degresat, i felie branza de vaci, i ou fiert, o felie de paine prajita
Gustare ora10-11: un iaurt degresat sau de baut
Pranz ora 14-peste la cuptor sau gratar , salata de varza
Gustare: ora 16-17 un iaurt degresat sau de baut
Cina maxim ora 19
este la cupotor sau gratar ,salata de sezon
Ziua 7. Mic dejun: ora 8-9. 2 kiwi, 2 mere
Gustare: ora 10-11 un iaurt de fructe
Pranz: ora 14, piept de pui la gratar si salata de sezon
Gustare ora 16-17 un iaurt degresat sau de baut,
Cina maxim ora 19, piept de pui si salata de varza.
Irina, dupa cum vezi , nu ai scapat de varza ...
-
Luni
Pranz:,100 de grame de orez fiert, fara grasimi si 200 mililitri suc de rosii dres cu o lingura de suc de lamaie proaspat stors.
Cina: 100 grame de peste cu garnitura de spanac fiert si ardei gras, 150 de grame de crema de legume la care adaugati o lingurita de ulei de masline.
Marti
Pranz: 80 de grame de pasta de legume fierte si 200 de grame de salata verde asortata cu rosii si miez de nuca.
Cina: 200 de grame de carne de pui la gratar ( preferabil piept de pui, fara piele) si 200 de grame de legume fierte (spanac, dovlecei, morcovi).
Miercuri:
Pranz: 200 de grame de salata verde dreasa cu o lingurita de ulei de masline si 80 de grame de orez fiert presarat cu o lingurita de cascaval ras.
Cina: 50 de grame de branza degresata de vaci, 200 de grame de legume la gratar. Aveti voie si o felie de paine din faina integrala.
Joi
Pranz: 150 de grame de branza de vaci slaba si 200 de grame de mamaliga.
Cina: o portie de supa de legume (telina, praz si ceapa) si 200 de grame de friptura de vitel, slaba, preparata la gratar.
Vineri
Pranz: 80 de grame de paste fainoase stropite cu 1/4 pahar de suc de rosii, presarate cu busuioc verde si 200 de grame de salata verde, dreasa cu o lingurita de ulei de masline.
Cina: 150 grame de peste la gratar cu o garnitura de 200 de grame de legume la gratar.
Sambata
Pranz: 80 de grame de orez fiert cu mazare si 200 de grame de salata de telina si morcovi (legume rase) stropite cu lingurita de ulei si putin suc de lamaie proaspat stors.
Cina: Un ceai de plante, neindulcit.
Duminica
Pranz: 100 de grame de spaghetti fierte "al dente", stropite cu putin suc de rosii si 200 de grame de rosii taiate.
Cina: 200 de grame de morcovi fierti si pasati, 50 de grame de branza de vaci fara grasimi, frecata cu patrunjel si ceapa verde.
Micul dejun consta in ceai sau cafea, neindulcite.
Pentru a induce senzatia de satietate mai repede, mestecati indelung si nu mancati in graba. Asigurati-va ca beti cel putin 2 litri de lichid pe zi.
Rezultatele se imbunatatesc considerabil daca faceti miscare (mers pe jos, urcat si coborat scari) si daca va masati soldurile si coapsele cu o crema anticelulita ori cu zat de cafea caldut.
Nota: Inainte de a incepe orice fel de regim alimentar, consultati-va medicul. -
pana la urma,de ce dieta ne apucam?
ramane ca luni sa fie prima zi de "chin"?
eu propun ca luni,sa venim sa ne "laudam" cu nr de kg care le avem fiecare in posesie..si apoi,in fiecare zi de luni,sa tot ne spunem kilogramele!Sa vedem la final,care slabeste cel mai repede si cel mai mult!
Eu vreau sa slabesc 17-20kg (dar asta pana pe 1 aprilie,asa ca e de asteptat).
So..ce parere aveti?
Diseara vin si eu cu niste diete!Poate alegem una dintre ele!
Va pup
P.S: cate ne bagam la regim?
Eu am 2 degete ridicate..