Ma dispera cantarele astea!!!

•  
    • 156 mesaje
    15 Nov 2007, 08:16
    0 0
    Mai fetelor, apelez si eu cu incredere la voi Am 2 cantare tampite, unul electronic care e varza rau, adica are variatii de 1-2 kile, daca ma pun acu am 60, dupa 2 min am 62. Mai am unul f.vechi care e mai bunicel, dar acum as vrea sa-mi cumpar un cantar... bun! Nu ma intereseaza neaparat sa-mi arate procentul de grasime sau masa musculara...vreau sa arate corect! Poate puteti sa ma ajutati...
    Multumesc!
  •  
    • 155 mesaje
    15 Nov 2007, 12:21
    0 0
    Nu stiu daca te pot ajuta,dar cele electronice nu-s sigure, depinde mult cum stai pe ele, daca te lasi mai in fata ai o greutate, mai pe spate alta greutate. Apoi sa nu misti cantarul din acel loc, sa te cantaresti exact in acel loc, si mai bine in baie pe gresie dar sa fie dreapta. E bine sa te cantaresti la aceeasi ora si asta dimineata inainte de a manca si cu acelasi cantar, nu le mai schimba. Altceva nu stiu ce sa-ti spun, dar oricum nu sunt sigure cele electronice, sunt foarte sensibile, chiar daca iti vei cumpara altul mai scump si mai performant.
    te pupacesc.
  •  
    • 156 mesaje
    15 Nov 2007, 17:57
    0 0
    Mersi frumos pt raspuns, Anca! Da, nu mai fac prostia sa-mi iau electronic ca ma imbolnavesc de nervi
  •  
    • 2370 mesaje
    15 Nov 2007, 20:49
    0 0
    Eu am unul electronic foarte bun si fin. Imi arata mai putin dupa ce merg la baie
    L-am luat de la TCM.
  •  
    • 155 mesaje
    16 Nov 2007, 18:18
    0 0
    inseamna ca ai gasit unu' bun..esti norocoasa
  •  
    • 1013 mesaje
    18 Nov 2007, 20:58
    0 0
    eu am avut un cantar tefal electronic pe care l-am luat anul trecut cu 260 ron.anul asta imi arata si 5 kg mai putin in 2 minute bun,saracu,el vroia sa ma incurajeze
    fiind in garantie,l-am dus inapoi si mi-a dat altul ,tot tefal,ala cu masurarea procentului de grasime(320 ron).il am de cateva luni si inca vad ca nu da erori asa de mari,de face si asta figuri ...inapoi si altul la rand.fara cantar nu pot sta
  •  
    • 1135 mesaje
    19 Nov 2007, 13:34
    0 0
    Ia un cantar clasic. Alea de Momart sunt ok si mai sunt si ieftine! Cele electronice arata variatii, in special cand incepe sa se duca bateria... asa ca nu se merita nervii si banii, mai ales daca vrei numai greutatea.
  •  
    • 156 mesaje
    20 Nov 2007, 08:53
    0 0
    Pai eu am cantar de la momert, numa' ca e electronic si d-aia face asa figuri si ma gandeam ca orice cantar din gama asta e prost..Dar o sa ma duc sa vad cam cum arata si unul clasic. Multumesc!
  •  
    • 226 mesaje
    20 Nov 2007, 23:41
    0 0
    alea clasice sunt cele mai ok...desi mie parca si asta clasic incepe sa-mi arate kile diferite in intervale scurte...Oi fii eu prea butoias?Sau e el prea vechi?
  •  
    • 226 mesaje
    21 Nov 2007, 11:59
    0 0
    alea clasice sunt cele mai ok...desi mie parca si asta clasic incepe sa-mi arate kile diferite in intervale scurte...Oi fii eu prea butoias?Sau e
  •  
    • 137 mesaje
    21 Nov 2007, 12:58
    0 0
    Mi-am luat acum cateva luni un cantar electronic Eta, nemtesc, din metro, arata procentul de grasime si apa din corp.
    Partea cu procentul de grasime nu cred ca e relevanta pt ca nu are cum masura procentul de grasime din corp, are la baza o formula pe baza careia calculeaza, folosind nr de kg.
    Exista aparate speciale care sa masoare corect masa de grasime daca stiti unde se gasesc v-as fi recunoscatoare.