nutritionist
-
0 0am o prietena care vrea musai sa fie vazuta de un nutritionist? imi puteti recomanda pe cineva?
multam anticipat -
Buna Mara77,
si eu ca si prietena ta am avut mare nevoie de sfaturile unui nutritionist si nu stiam la cine sa apelez.
dar din intamplare am dat peste campania celor de la nutriday.am sunat la ei si am stat de vorba cu un doctor nutritionist si totul pe gratis. poate incerca si peritena ta. fie suna la ei fie intra pe www.nutriday.ro/forum si poate primi niste sfaturi profi.
daca nu ma insel campania lor tine pana in decembrie deci mai are timp.
Ana -
Meniul este facut de dna doctor in functie de rezultatul la analizele de sange. Sunt niste reguli generale, sunt alimente permise si alimente interzise, ca in orice cura de slabire.
Ideea de baza este ca nu exista pastila minune care sa te slabeasca fara sa faci nimic, trebuie sa faci sport si sa renunti la dulciuri si la grasimi. Macar pentru o perioada de timp.
Mie mi-a zis ca asta este organismul meu si chiar si dupa ce slabesc trebuie sa mentin un regim apropiat de ceea ce fac acum. Pot sa calc pe bec o data sau de doua ori pe saptamana, dar nu mai mult pentru ca ma ingras la loc.
Luni pe 26 ma duc iar la control. Va mai povestesc atunci.
Daca vreti pot sa va trimit pe e-mail ceea ce mi-a dat mie cand mi-a stabilit meniul. Doar sa imi dati adresa. -
Kikidu,
7 kg intr-o luna jumate este foarte bine.
Este normal sa ai rataciri, daca n-ai avea ar fi putin dubios.
Mie doctorita mi-a permis sa mananc ceva dulce din cand in cand.
Fetelor, v-am trimis regimul pe e-mail. Scuze pentru intarziere, dar este o perioada foarte aglomerata la serviciu.
Pentru cele care vor sa se apuce de slabit, lunile de toamna - iarna nu sunt cele mai prielnice pentru acest lucru. Ieri am fost la control, eu am inceput regimul in luna mai, si doctorita mi-a spus ca toama si iarna trebuie sa stationam si sa ne mentinem, iar primavara este cel mai bun moment sa incepi un regim.
De sarbatori am voie sa mananc tot ce gateste mama, dar inainte de mesele la care mananc multa grasime sa iau Xenical.
Cam atat pentru azi. Sper ca nu v-am plictisit.
Va pup pe toate!