kg plus si/sau minus

•  
    • 67 mesaje
    10 Nov 2007, 22:44
    0 0
    mai sunt si eve slabute?Cum reusiti sa va mentineti?ati avut surplus de greutate vre-o data?ce mancati sau ce nu mancati?Pe voi ce va deranjeaza daca greutatea e ok?
  •  
    • 67 mesaje
    10 Nov 2007, 22:56
    0 0
    sa inteleg ca prima femeie din lume a cam fost plinuta?
  •  
    • 952 mesaje
    11 Nov 2007, 19:19
    0 0
    herbis..am o darorie ,pt. ca tu ai postat de multe ori cu sfaturi tare dragute,bune as zice..trebuie sa ma revansez fata de tine..si am hotarat sa -ti raspnd si eu topicului tau,in general mananc mult si de toate,nu-mi pasa de kg..si de repercursiuni,poate uneoari ,cand vad ca nu am cu ce sa ma mai imbrac..renunt cateva zile la dulciuri ,apoi revin constant la obiceiuri nesanatoase..pt. ca am o viata si vreau sa degust din toate ,indiferent daca mult sau putin..,asa ca sper ca nu te-am dezamagit sau isterizat cu atitudinea mea in ceea ce priveste dieta si modul de a-mi trai existenta..a ,si mai cred in destin,la care uneori, doar uneori liberul arbitru ,identificat uneori cu vointa,actioneaza.IN sfarsit,pt. cele care va infranati usor..,desigur poftele culinare,felicitari..iar pt. cele care dezertati(asa cum fac eu),putine frustrari..e omenesc a gresi..si multa bafta,la placinte nu la diete.Sper ca nu consideri mesajul meu ,un afront topicului tau,ci doar o simpla parere ,despre viata desigur.pupici!
  •  
    • 67 mesaje
    11 Nov 2007, 20:53
    0 0
    Ma consider norocoasa!Niciodata nu m-am abtinut de la nimic,doar dupa nastere.la modul general mananc ce vreau si cand vreau insa niciodata nu fac abuz.Am slabit 6 kg cu shakuri nutritive pt ca am vrut sa vad daca se poate,mai mult am eliminat celulita si tesutul gras.Nu poti promova niste produse daca nu le incerci!Am 57kg la 1,70m,nu am celulita si lumea spune ca am un corp de invidiat.Dupa nastere am ramas cu vre-o 90kg.Nu cunosteam atunci shakurile miraculoase.Eram disperata,nu puteam sa-mi revin psihic ca sunt atat de mare eu care intotdeauna aratam de invidiat.Asta era acum 4ani jumate locuiam in Dublin atunci,mi-am cumparat saculeti cu nisip care ii puneam la maini si picioare si alergam pana la epuizare,faceam abdomene pana mi se facea rau,mancan nesarat,nepiperat,slab caloric,fara dulciuri,sucuri si in 7luni am ajuns la 55kg.Daca as fi stiut atunci de aceste shakuri as fi dat oricat,bineanteles sa fi fost sigura ca slabesc!Oricum,mi-am dorit sa slabesc,motivatia este mai importanta decat orice!Eu am vrut,mi-am dorit asta cu toata puterea mea.De atunci ma mentin,cand depasesc 62-63kg o las usor cu gusturile.E important ce iti doresti.
  •  
    • 45 mesaje
    13 Nov 2007, 14:52
    0 0
    herbis,cu acele shake-uri minune slabesti pe moment ;cum le-ai lasat cum se pun iar kg.stiu multe pers.care au luat fel de fel de prafuri iar acum au cu 20kg.mai mult decit inainte......fetelor,nu va lasati inselate ,ca sa slabesti treb.un regim echilibrat:mincare-sport!va doresc o zi frumoasa ,maria.
  •  
    • 45 mesaje
    13 Nov 2007, 14:52
    0 0
    herbis,cu acele shake-uri minune slabesti pe moment ;cum le-ai lasat cum se pun iar kg.stiu multe pers.care au luat fel de fel de prafuri iar acum au cu 20kg.mai mult decit inainte......fetelor,nu va lasati inselate ,ca sa slabesti treb.un regim echilibrat:mincare-sport!va doresc o zi frumoasa ,maria.
  •  
    • 67 mesaje
    16 Nov 2007, 23:59
    0 0
    o sa te rog sa-mi spui si mie o dieta sau o reteta dupa care nu te mai ingrasi!Orice dieta ai urma,dupa ce ajungi la greutatea ideala daca nu ai grija de ce o sa mananci in continuare o sa te ingrasi din nou.Dupa orice dieta trebuie sa tii o perioada de mentinere pt ca organismul uman se aseamana cu un resort(arc) daca nu il tii o perioada la aceeasi forma,el o sa-si revina la forma initiala.Si eu n-am pacalit pe nimeni niciodata si nici nu incerc sa pacalesc!!!Sunt chestii pe care nu le cunosti.Cand o pers slabeste si ajunge la greutatea indicata in functie de inaltimea ei,nu se mai ingrasa la fel de usor,pt ca org. fiecaruia se mentine cel mai bine la greutatea sa ideala.De ex: eu cand depasesc 60kg,ma ingras foarte repede,insa,cand raman sub 58kg mananc suficient de mult si ma ingras foarte greu.Asta inseamna mantinerea la greutate standard,e valabila la toata lumea.
  •  
    • 67 mesaje
    17 Nov 2007, 00:05
    0 0
    Sau cand te vopsesti pe par sa ascunzi firele albe,cand iti creste incepe sa creasca negru doar pt ca te-ai vopsit cu o luna inainte?E valabil in orice dieta,dupa ce reusesti sa slabesti,trebuie sa nu mai abuzezi de alimente,sa-ti faci o ordine in alimentatie,un echilibru...
  •  
    • 1260 mesaje
    17 Nov 2007, 04:26
    0 0
    n-am avut nici o problema cu kg pana la 34 de ani. atunci am pus 5 kg in mai putin de un an. le-am dat jos anul trecut (adica un an mai tarziu), cu Montignac.
    herbis are dreptate, daca nu ai grija ce mananci dupa o dieta, degeaba ai tinut-o. eu tin in continuare, faza de mentinere si probabil ca o voi tine toata viata (mai ales ca am diabetici in familie, si este o dieta foarte apropiata de cea a diabeticilor). nu spun ca nu mananc o felie de tort daca merg la o petrecere, sau ca nu beau un lichior, sau o bere, din cand in cand, dar in rest, am grija ce mananc. nu sar nici o masa si chiar mananc foarte bine si diversificat.
    de un an n-am mai pus deloc, sunt la 50 kg.
    e.l. am uitat sa spun ca am 1.57 m (si 2 copii).
    oricum, nu conteaza atat kg, depinde de structura fiecareia. eu, de ex. sunt chiar subtire.
  •  
    • 32 mesaje
    19 Nov 2007, 14:44
    0 0
    herbis,iar dau de tine???prea mult promovezi "minunile acelea de shake-uri"indirect dar tot unde vrei ajungi!!!
  •  
    • 67 mesaje
    19 Nov 2007, 22:10
    0 0
    La modul general vorbim mult despre ceea ce ne place,sau ce ne impacteaza,deci chiar nu vreau sa ajung nicaieri...Ideea e ca le iubesc pur si simplu.Sau chiar asa hai sa povestim despre barbati,care-ti plac?????
  •  
    • 2191 mesaje
    19 Nov 2007, 22:33
    0 0
    nu e nevoie sa raspunzi la modul ironic daca iti atrage cineva atentia!
    dar asa este,indirect,bati spre reclama "personala"!
    Daca dupa primul post,ai vazut ca nu raspunde nimeni..ai raspuns tot tu!A fost nevoie doar sa zica cineva ceva,ca sa poti incepe "lauda" .
    Degeaba te deranjeaza ce a spus papusica,si raspunzi ironic..
  •  
    • 67 mesaje
    19 Nov 2007, 23:08
    0 0
    Draga mea nu am raspuns ironic,am fost cat se poate de serioasa,mie imi plac si barbatii.Doar nu te asteptai sa-mi placa femeile!Ce voua nu va plac barbatii?
  •  
    • 67 mesaje
    19 Nov 2007, 23:14
    0 0
    addictyv3 tu ma urmaresti intotdeauna sau numai cateodata?
  •  
    • 2191 mesaje
    19 Nov 2007, 23:18
    0 0
    am o "fantezie" cu tine..si sunt cu ochii pe tine
    ce imaginatie poti sa ai..Doamne..
  •  
    • 67 mesaje
    19 Nov 2007, 23:29
    0 0
    nu-ti place?si nu numai imaginatie,am si viziuni.Tu cu ce-ti omori timpul?Chiar asa tie ce-ti place?Stiu doar ce nu-ti place,spunemi ceva ce-ti place!
  •  
    • 2538 mesaje
    20 Nov 2007, 07:28
    0 0
    pescarush,subtirico te pup mult

adevarul este ca nu exista dieta ci doar o alimenatie sanatoasa pentru toata viata.Am spus de mai multe ori si raman la parerea mea dupa apropae 7 ani de cand am slabit cu Montignac 10 kg,ca singura cale sa slabesti si sa te mentii este sa schimbi modul de a te alimenta.
    nu zic ca nu o mai iau razna,acum tin faza II,dar daca vad ca am pus max 3 kg revin la faza I o saptamana,doua cat e nevoie si-mi revin.
    Iti trebuie multa vointa si in primul rand sa stii ce vrei si ce conteaza mai mult pentru tine,pt ca intr-adevar daca intru intr-o cofetarie pt mine e mai mult o expozitie ...insa niciodata nu ma abtin daca sunt invitata undeva,insa doar gust.
    E o eva pe aici pe care o admir enorm,e adevarat ca eu am convins-o sa tina "dieta" asta ,dar fara ambitia ei nu ar fi insemnat nimic.O pup se stie eaoricum a slabit peste 30 de kg,si mai vrea
  •  
    • 32 mesaje
    20 Nov 2007, 10:02
    0 0
    Herbis,nu are rost sa o "intorci"..din partea mea poti sa promovezi cat doresti,noi 2 am mai vb pe tema asta,doar ca aveam alt pseudonim..Stiu f bine ce inseamna ceea ce incerci tu sa promovezi..doar ca atata reclama ne intoxica!!!Numai bine..
  •  
    • 226 mesaje
    20 Nov 2007, 23:26
    0 0
    herbis...m-am plictisit de reclama la Herbalife pe care o faci mereu...nici macar nu mi-au facut bine...am dat 10 mil lei vechi degeaba...si cu dieta urmarita de nutritionist...sincer...
  •  
    • 13910 mesaje
    20 Nov 2007, 23:32
    0 0
    irina, peste 30 de kg? in cit timp? si mai vrea? ...ok.....