Silueta de Sarbatoare
-
0 0Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Tu cum iti pregatesti silueta pentru petrecerile de la sfarsitul anului? Te invitam sa raspunzi provocarii noastre si sfatul tau poate fi publicat in cadrul unui articol.
-
Eu nu inteleg de ce atata zarva pentru ca poti sa ai sarbatori si petreceri si fara sa mananci ca prostul. Si apoi daca esti o buna gospodina pregatesti retete care sa imbine traditia cu sanatatea. Inlocuiesti carnea de porc cu peste sau pui sau curcan (ca oricum e la mare moda sa faci curcan de Craciun), prajiturile super sofisticate cu continut mare de grasimi le inlocuiesti cu salate de fructe exotice, la petreceri dansezi mai mult ca sa arzi in mod placut niste calorii, profiti de zilele libere si poate de zapada, faci ski sau patinaj si poti trece usor peste asa zisele "cure de ingrasare de sarbatori". Asa-i ca sunt buna la sfaturi?
Sunt curioasa daca ma voi putea tine de ele!
-
Am grija ce si cum mananc pe tot parcursul anului. De fapt stomacul nu ma lasa sa mananc in nestire si orice.
Dar mi-am propus ca inainte de Sarbatori sa tin un regim detox. Macar sa postesc si ar fi ceva.
Pentru silueta...incerc sa gasesc zilnic o jumatate de ora libera in care sa fac miscare: urcat scari, aerobic sau putina alergare. Vreau sa intampin Noul An plina de energie, cu un tonus crescut.
Si mai incerc sa rezolv problemele din prezent, daca e posibil si pe cele din trecut...vreau sa dau uitarii intamplarile urate. Pt ca grijile si frustrarile se rasfrang asupra chipului, asupra sanatatii. -
am reusit sa slabesc 4 kg in 2 luni.m-am tot documentat am citit despre foarte multe diete ,pe unele chiar am vrut sa le tin (nu am reusit)si pana la urma am adoptat o dieta personalizata.
datorita faptului ca la munca ni se ofera o masa calda nu puteam sa tin o dieta stricta asa ca in ultima vreme am mancat tot mai multe salate. de altfel mi-am facut si abonament la o sala unde merg de 3 ori pe saptamana la aerobic si ce ma bucura cel mai mult e ca au si sauna.daca reusesc sa o tin tot asa cred ca o sa ajung la greutatea pe care mi-am propus
va pup
si spor la slabit. -
Silueta mi-o pregatesc proportional cu gandurile mele.Stiti noi femeile suntem tare ingrijorate de proportiile noastre..comparativ cu ele, si gandurile noastre se revarsa isteric,vai ,dar cate sapt. mai sunt pana la sarbatori?!...,cum sa slabesc mai repede?cu cat gandesti asa ,cu atat "istericalele "produc trigliceride.Anul acesta m-am hotarat sa primesc totul cu calm..dimineata si seara ,cate un ceai fierbinte,la pranz tot ce-mi pofteste inima...si daca la acestea toate, mai"asezonez" cu ceva hormoni(de calmitate evident)reteta e sigura...SLABESC UN GRAM.,dar stiti ce ?..nu-mi pasa..important sa fiu ok cu mine si cu ceilalti...si atunci cu siguranta anul acesta voi fi mai slaba de sarbatori.BAFTA,si diete usoare!A nu uitati,in prealabil ,sarbatorile sunt pentru ceilalti,pentru ca ,doar daruind vei dobandi....orice,chiar si o silueta de vis!