celulita?
-
0 0buna fetelor! eu am o problema cu celulita din cauza ca m-am ingrasat int-un timp foarte scurt cateva kg bune si mi-a aparut pe picioare celulita si credetima ca arata foarte urat.Eu nu am avut pana acum probleme cu greutatea dar se pare ca totul are un inceput si nu prea stiu ce am de facut.Vreau sa va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac pt a reusi sa scap de celulita.(regim,sport).Multumesc!
-
Ia-ti Supliform (costa vreo 6 RON)
Fa o baie fierbinte, cat de fierbinte suporti (se deschid porii), sterge-te bine si apoi maseaza-te cu supliform macar 5 minute. Fa masajul cat mai apasat, daca iti iese dureros e cel mai bine (strangi bucatelele se "sunca" ca si cum ai vrea sa spargi pungutele de celulita care se afla dedesubt - exact asta faci). Zilnic. Eu zic ca intr-o saptamana vei vedea rezultate.
Bineinteles ca si sportul ajuta. Aerobic, tae-bo, alergat, bicicleta.
Bafta! -
dea, eu te sfatuiesc sa faci f multe fandari. Seara, dupa dus, cum ti-a scris si anisia, fa-ti masaj cu Supliform. Dar nu uita, in fiecare zi cel putin 100 de fandari si 50 de genuflexiuni. Poate ti se par multe dar daca le faci in serii de cate 15 nu o sa ti se mai para chiar asa. si , neaparat 2 l de apa pe zi! succes!!!
-
Buna!
Pe langa tot ce ti-au recomandat fetele inainte eu iti spun ca trebuie sa renunti (macar partial)la dulciuri, cafea, tigari (daca e cazul)si grasimi. Masaj anticelulitic facut de cineva chiar stie ce face este cel mai bun. Ai putea incerca si aquagim. Daca esti predispus sa faci celulita, o faci chair daca ai 50 kg. Nu trebuie neaparat sa te ingrasi ca sa faci celulita.
Mult succes!