Satietate in dieta?????
-
0 0Incerc sa slabesc, asa ca am eliminat complet painea. Dar ...... cu ce sa ma satur? Cat as manca mancare "sanatoasa", daca nu mananac si paine nu ma satur de nici o culoare. Da-i cu apa, da-i cu ceaiuri, fructe ...... degeaba. Cum fac sa nu mai simt foamea asta permanenta care ma frustreaza ingrozitor?
-
DRAGA MEA O SA SIMTI IN CONTINUARE O FOAME.!..putina paine ,f putina paine treb. si organismului(ea e o sursa de Bvitamin)nu mai zic ca aceasta regleaza tranzitul intestinal...nu ai sa mergi la niciun nutritionist din lume sa-ti taie painea complet...asa ca mai revizuieste comportamentul alimentar,nu cred ca e bine ce faci,desigur,parerea mea.
-
Daca ai inceput dieta nu de mult si in mod drastic ti-ai redus cantitatea de mancare , e si normal sa ai asemenea senzatii. Stomacul s-a obisnuit ca ii dai papica iar acum il privezi de la ceva . Daca esti supraponderata, reducerea de calorii de la mesele de zi cu zi se va reduce treptat si astfel si stomacul treptat se va adapta. Vezi sa nu cazi de cealalta parte a calului, dupa o dieta drastica te vei ingrasa mai tare (dupa ce nu mai poti de foame).
Daca chiar ti de dieta vezi niste suplimente cu concetrat mare de proteine fara carbohidrati care iti pot inlocui o masa. Sunt extrase din diferite alimente de baza: soia, lapte, ou, zer.
cea din lapte si ou e cam scump, din zer este foarte usor de digerat si nu-ti tine de foame, cea de soia se unfla-n tine, mai ales daca bei dupa ea apa, tine de foame.
P.S. daca imi voi termina cartea de "fitness pentru femei" iti voi povesti mai mult despre aceste lucruri. -
Daca ai inceput dieta nu de mult si in mod drastic ti-ai redus cantitatea de mancare , e si normal sa ai asemenea senzatii. Stomacul s-a obisnuit ca ii dai papica iar acum il privezi de la ceva . Daca esti supraponderata, reducerea de calorii de la mesele de zi cu zi se va reduce treptat si astfel si stomacul treptat se va adapta. Vezi sa nu cazi de cealalta parte a calului, dupa o dieta drastica te vei ingrasa mai tare (dupa ce nu mai poti de foame).
Daca chiar ti de dieta vezi niste suplimente cu concetrat mare de proteine fara carbohidrati care iti pot inlocui o masa. Sunt extrase din diferite alimente de baza: soia, lapte, ou, zer.
cea din lapte si ou e cam scump, din zer este foarte usor de digerat si nu-ti tine de foame, cea de soia se unfla-n tine, mai ales daca bei dupa ea apa, tine de foame.
P.S. daca imi voi termina cartea de "fitness pentru femei" iti voi povesti mai mult despre aceste lucruri. -
Multumesc mult de raspunsuri. Faza este ca asimilez orice firimitura de paine
Fiind o disperata consumatoare de paine si dulciuri, am decis sa incep o "dieta" pur si simplu renuntand total la ele. Pai mancam 2-3 prajituri pe zi si o paine!! Deocamdata, cu dulciurile e ok ... cu foamea de paine e teroare! Nimic nu ma lesina mai mult decat mirosul, cand merg cu vreun vecin in lift care a cumparat paine proaspata...
De unde as putea cumpara acele concentrate cu soia? -
marius-thomas, abia astept sa-ti termini cartea, cu siguranta ti-o voi citi!
Mariella , nu cred ca e asa sanatos sa elimini dintr-o data painea, macar la micul dejun sa mananci 2 felii prajite. Si ca sa simti ca te-ai saturat cat de cat incearca sa bei 1-2 pahare de apa inaintea fiecarei mese.Incearca-o si pe asa , la mine functioneaza. -
Inlocuieste piinea cu multa, multa salata verde. Stiu cum e : nu poti minca piine deloc ptr ca daca incepi cu teoria ca vei minca doar o felie, oricum vei sfirsi prin a minca toata punga. Avind in vedere ca ai taiat piinea (si e ok ptr o vreme pina te obisnuiesti sa-mi limitezi poftele), dupa cum spunea cineva mai devreme, ai nevoie de plus de fibre in alimentatie. Cel mai bun remediu ar fi sa maninci dimineata inainte de orice altceva tarite. Cred ca vei gasi la magazinele naturiste. Ai grija sa fie tarite simple fara adaus de nimic. Incearca doua,trei zile sa maninci cite o lingura de tarite inainte de fiecare masa (apa dupa cum simti). Nu dispera, desi au continut mare in calorii, nu ingrasa. (cam 200 kcal/ 100g - 100g le consumi in mai mult de o saptamina). Multa bafta.
-
ai grija ca e periculos,o sa realizezi ca nu poti trai cu senzatia de foame si o sa te apuci sa mananci in diperare si te ingrasi mai mult.Tu nu ai auzit niciodata de shakurile nutritive care iti dau satietate vre-o 5-6 ore cu doar 200kal?Au un gust delicios,contin 55 de vitamine si minerale si acopera senzatia de foame,total.Sunt uimitoare.Problema e ca sunt greu de gasit.Daca vrei sa slabesti sanatos,suna-ma sa-ti spun!0740647655 sau0788320571.
-
ca sa nu-ti fie foame ar trebui sa mananci cam la 3 ore cate putin (este si o metoda de accelerare a metabolismului)...sa ai trei mese principale si 2-3 gustari, iar ultima masa sa fie cam cu 2 ore inainte de a te culca.
fibre poti lua din fulgi de ovaz/fulgi de secara/fulgi de porumb fara zahar (se gasesc la plafar)...ii combini cu iaurt (nu cu fructe, nu cu alune...)si poti manca 50 gr fulgi + 1 pahar mic de iaurt ...garantat tine de foame si este si foarte sanatos. Eu mai fac omleta cu fulgi dimineata ca sa nu mananc paine. A..si fulgii nu se mananca seara (50 gr fulgi = 187 kcal).
Poti sa mai mananci un pumn de migdale/alune/nuci crude intre mese (max 50 gra = 300 kcal) dar nu combinate cu altceva. Daca le mananci seara tin de foame pana a doua zi fara probleme.
Bafta!