fitness pentru femei - propuneri

•  
    • 6 mesaje
    30 Oct 2007, 17:49
    0 0
    Saru-mainile doamnelor, ma numesc Marius si vreau sa vin în întâmpinarea dvs. cu o carte de fitness dedicat în exclusivitate femeilor. As dori sa stiu ca în afara de exercitii ce teme ar trebuii sa mai dezbata cartea respectiva pentru a fii de folos în cea mai mare masura. Astept orice parere din partea dvs.

Pentru sanatatea voastra!
    MARIUS TAMAS

P.S. Raspunsurile le puteti trimite si pe adresa de email: TAMASMARIUS@email.ro
  •  
    • 385 mesaje
    30 Oct 2007, 20:50
    0 0
    Eu caut de ceva vreme o dieta care sa ma reprezinte, si care sa fie atractiva (sa nu fie laborioasa , simpla, alimente usor de preparat, cu produse cu specific romanesc. Apoi, o sa ma orientez spre o bicicleta de camera. Si niste exercitii care pot fi de ajutor la probleme cardio pe care le am. Si am constat ca nu sunt nicaieri precizate exercitii pt. biciclete medicale (bareme de efort, timpi de lucru, etc.)
  •  
    • 166 mesaje
    30 Oct 2007, 21:44
    0 0
    marius ce dragut ,ca un domn a venit pe un topic de femei.din pacate eu nu iubesc deloc sportul..pt ca il urasc,stiu ,laconic raspunsul..da ce sa te faci cu una ca mine ,cu care n-ai sa-ti termini cartea ,niciodata...imi pare rau..poate ne dai tu ..vreo sugestie..ca sa iubim sportul..in afara de rationamentul ca:miscarea e buna la sanatate si frumusete,..BAFTA!
  •  
    • 155 mesaje
    31 Oct 2007, 10:54
    0 0
    eu nu prea inteleg ex. Pilates cum trebuie executate corect, am niste filmulete dar sunt in engleza. nu inteleg cum trebuie sa fac miscarea din abdomen
    am increcat cateva ex dar nu am reusit sa le execut corect
  •  
    • 1913 mesaje
    31 Oct 2007, 13:12
    0 0
    Pe mine m-ar interesa sa stiu ce exercitii pot efectua femeile care au suportat anumite interventii chirurgicale, iar efortul fizic le este interzis!
  •  
    • 3741 mesaje
    31 Oct 2007, 14:31
    0 0
    Eu vreau exercitii pt un abdomen plat si sa-mi mai creasca sanii
    Daca exercitiile din cartea aia dau rezultate, ce sa mai...te iau de barbat!
  •  
    • 736 mesaje
    6 Nov 2007, 09:46
    0 0
    Imi place foarte mult modalitatea in care incerci sa te informezi: direct de la sursa
    Pe mine m-ar interesa niste exercitii de subliniere a taliei, ceva exercitii pt tonifierea/cresterea sanilor (cred ca orice femeie isi doreste talie de viespe si sani rotunzi).
    Cartea ar fi bine sa contina cateva indicatii despre regimul alimentar si si de ce miscarea e sanatoasa (sunt multe femei si probabil te-ai convins de asta care incep diete si cure de slabire fara cele mai elementare cunostinte despre modul in care corpul uman functioneaza. Cel mai trist e ca varsta e impinsa spre limita de jos).
    Mi-ar place sa gasesc intr-o astfel de carte detalii despre ingrijire in general: despre piele si cum alimentatia influenteaza aspectul acesteia. De ce e atat de importanta apa si lista ar putea continua.
    Sper ca ti-am fost de folos.
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Nov 2007, 20:10
    0 0
    Stii ce cred eu ca ar fi util? Sa vii cu o solutie, dar sa explici si logic eficienta acelei solutii. Spre exemplu, peste tot se scrie ca pt a combate celulita, este necesar sa se bea multe lichide, minim 2 litri pe zi, dar niciunde nu spune si de ce anume. In ce mod influenteaza apa depozitele de grasime?
    Faci cu mult mai mult devotament lucruile care ti se par logice si pe care le intelegi. Mai ales atunci cand ese vorba de efort, vrei sa fi sigur ca nu depui efortul degeaba..
    Mult succes cartii!
  •  
    • 282 mesaje
    8 Nov 2007, 13:08
    0 0
    alimentatia care sa ajute aceste exercitii