Conjugated Linoleic Acid (Clarinol)
-
0 0Fetelor eu am 45 de ani si va pot spune ca sunt fr incantata de CLA(3/zi)Incercati pt ca nu aveti ce pierde!Va admir pe cele care aveti ambitii si nu va lasati influentate de ,,fetele RELE'' care navigheaza pe-aici...
-
Te rog asculta-ma.Am luat 3 ct. a cate 60 tablete, 3/zi iar pe cutie nu scrie Claritin ci CLA de la Organika Am spus k am 45 de ani, mama a 2 baieti si din suflet mi-as dori sa pot ajuta toate fetele sa arate asa cum isi doresc pt k, stiu ce inseamna sa fi multumita de tine!Te rog incearca,trebuie sa reusesti
-
Fetelor cu draga inima v-as ajuta...dar nu ma prea descurc pe-aici pt ca numai azi m-am inscris....si am facut-o pt dorinta de a va IMPARTASI ceea ce eu am reusit !!!! daca cititi mesj meu scrieti-mi pe laura_cosoreanu@yahoo.com si va dau ce sa cititi si sa va hotarati singure ceea ce sa faceti....ce i-am raspuns Loredanei , va dau si voua cu toata inima...
-
Facicumva reclama la produse? Lucrezi la ei? Sau esti distribuitor?
In general pastilele astea de slabit dau tot felul de reactii adverse.
Am luat si eu tot felul si acum ma gandesc daca nu cumva fierea mea s-a facut cat pumnul si din acest motiv.
Off topic. Ophelia, tu mai ai dureriin zona bilei-ficatului dupa operatie, ca eu am uneori niste dureri de ma lasa fara suflu. -
Nu vreau sa ma crezi o "fata rea", daca te intreb si cat ai dat jos, in cat timp, daca ai mai tinut vreo cura sau ai mai facut vreun tratament...
Mai conteaza si ceea ce se intampla la un anumit interval dupa ce incetezi sa mai iei anumite produse (Uneori pui la loc mai mult decat ai dat jos...).
La tine a mers, ok, dar nu inseamna ca e valabil pentru toate cele care vor incerca ! -
Ma asteptam sa apara ,,UNA CA TINE"! Nu fac reclama la produse nu lucrez la ei dar am cautat cu disperare sa gasesc CEVA care sa ma aduca la normal si daca am REUSIT EU la 45 de ani te intreb pe tine de ce nu as sfatui si pe altele care doresc sa arate bine (care sunt mai tinere ca mine) sa incerce si ele? Nu te cunosc dar nici nu mi-as dori! Nu esti de buna credinta te rog crede-ma! Daka citeai cu ce am inceput ca sunt mama de 2 copii etc iti dadeai seama mai bine de cum stau lucrurile. Iti doresc ca Dz sa-ti dea INTELEPCIUNEA pe care nu o ai!