dupa ora 19,00

•  
    • 35 mesaje
    23 Oct 2007, 01:09
    0 0
    fetelor am si eu o nelamurire in ceea ce priveste nemancatul dupa ora 18-19? cele care au tinut tot felul de diete dupa aceasta ora nu se mai mananca absolut nimic,ma refer de ex daca vin de la servici si a trecut de ora 19 nu vreau sa mananc mancare dar altceva cum ar fii fructele sa eu stiu alimente care nu ingrasa se poate? sau spunetim ce mancati voi si a dat rezultate.Eu nu prea manac in timpul zilei si as vrea sa nu mai mananc ce nu trebuie seara dar nu stiu ce anume,ma puteti ajuta? Multumesc!
  •  
    • 62 mesaje
    23 Oct 2007, 01:36
    0 0
    depinde si de ora de culcare.ca daca te duci la somn pe la 12 sau 1 nu cred ca ora 19 e tocmai cea mai indicata.Eu stiam ca e bine sa lasi cca 3 ore intre ultima masa si culcare.Poate fetele vin cu informatii mai exacte.
  •  
    • 32 mesaje
    23 Oct 2007, 08:57
    0 0
    Depinde f mult de de tipul activitatii tale zilnce,de ce anume doresti(sa slabesti,sa te mentii,sa ai o alimentatie sanatoasa)ideal e sa mananci 3 mese pe zi(micul dejun neaparat si cel mai consistent)si 1-2 gustari,pt ca tu hranindu-te cum trebuie in timpul zilei,seara nu vei mai simti neaparat senzatia de foame,vei putea manca usor(o salata de cruditati,iaurt,fructe,)
    Inca ceva,nu faceti greseala cele care doriti sa slabiti sa renuntati la proteine!!!multe din cele care isi doresc sa slabeasca elimina proteina din alimentatie!!!daca nu mancati destule proteine,pierdeti o parte din masa musculara iar pielea vi se "ofileste"(va dau un exempulu:o dna/dra de 160-165 ar trebui sa consume 70 de g de proteine pe zi)
    Daca mai ai intrebari cu placere iti voi raspunde.
  •  
    • 35 mesaje
    23 Oct 2007, 17:07
    0 0
    Eu vreau sa slabesc 10-12kg si nu vreau sa nu mananc deloc pt ca am si probleme cu stomacul,as vrea o dieta bazata pe mncare cat de cat sanatoasa. Multumesc!
  •  
    • 75 mesaje
    23 Oct 2007, 18:29
    1 0
    Nu stiu ce diete ati incercat voi pana acum dar eu am inceput prin 5 august un regim echilibrat, pe baza unor indicatii ale medicului si acum am cu 10 kg mai putin. E adevarat ca mi-am schimbat complet modul de a gati si toata familia mananca acelasi fel ca mine. Si mananc dupa ora 19 fructe, iaurturi, o felie de sunca de pui, un triunghi de branza topita sau legume inabusite. Tot secretul consta in eliminarea alimentelor cu continut mare de grasimi si glucide: paine, produse de panificatie, carne de porc, dulciuri de orice fel, branza grasa, mezeluri din carne de porc. Atat am stiut atat am spus...
  •  
    • 75 mesaje
    23 Oct 2007, 18:32
    1 0
    Am uitat ce era mai important: nu mananc nimic prajit in ulei, toate alimentele le fierb sau le inabusesc pe aburi, nu folosesc decat condimente naturale (boia de ardei, piper, verdeata, nucsoara, cuisoara etc)
  •  
    • 35 mesaje
    23 Oct 2007, 18:47
    0 0
    multumesc frumos si astept si alte parerii!
  •  
    • 62 mesaje
    23 Oct 2007, 19:51
    0 0
    amitarta felicitari pentru kg pierdute.

Eu as vrea sa vad exemple.Concret.Adica o zi de dieta cu mic dejun,pranz,cina.Stiu ca nu se mananca prajit,zahar(chiar si mierea?),paine(asta chiar trebuie scoasa de tot?!),grasimi(uleiul de masline e bun totusi in diete,nu?).Dar cand ma apuc sa-mi fac meniul unei zile ma blochez.Ma ajutati?

papusika_tm te rog,poti da astfel de exemple?Si ma refer la slabire,nu la mentinere.
    Ce se mananca seara?Ca eu chiar daca mananc bine la mic dejun si pranz tot mi-e foame seara?Si fructele dintre mese,gustarile,mie-mi fac foame.
    Aveti ceva sfaturi si pentru mine?
    multumesc si pupici la toate.
  •  
    • 32 mesaje
    23 Oct 2007, 22:05
    0 0
    de Exemplu o zi de meniu
    Mic dejun:2 felii de paine neagra prajita+1-2 felii sunca presata(e cea mai slaba in grasimi dintre mezeluri)+o ceasca ceai/cafea/suc natural de fructe(fresh)
    Pranz:carne la gratar/inabusita(oricum numai friptura sa nu fie)carne de pui,vita,peste+o salata de cruditati asezonata cu ulei de masline(e o proteina vegetala,deci e indicat)si lamaie sau otet sau poti combina carne cu legume sote,orez dar nu cu,cartofi
    Gustari:fructe(daca vrei sa slabesti evita fructele cu miezul alb,au continut mai mare de zahar si nu sunt indicate in diete)consuma citrice,ananas,poti manca si strguri,pere,mere,dar nu in exces
    Cina:salata de cruditati cu o branza fete de eare mai putine calorii)sau cu sunca presata,iaurt,fructe
    Nu e simplu sa creezi un meniu fara a sti cate ceva despre pers resp,conteaza f mult si preferintele tale culinare
    daca ai alte intrebari...
  •  
    • 62 mesaje
    24 Oct 2007, 01:23
    0 0
    multumesc frumos pt raspuns.
    In ce priveste preferintele culinare,nu-mi place in mod deosebit carnea si nici fructele. In schimb imi place painea(in orice forma-in pizza,paine goala oricum,paine sa fie ) si ciocolata(nu-mi trebuie prajituri,inghetate,insa cioco...da)

M-am cam "sictirit" ca sa zic asa de carnita cu salata.Oare cu ce as putea sa o inlocuiesc?Cu branza ma gandesc.

Dar mierea are ceva daca o folosesc in cafea?Nu-mi place deloc gustul inlocuitorilor.Si cafeaua amara nu pot sa o beau.
  •  
    • 32 mesaje
    24 Oct 2007, 09:30
    0 0
    iti place exact ce ingrasa(paine,cioc
    poti folosi miere la cafea
    Ai grija cu branza ca nu prea e indicata in diete,are destule grasimi
  •  
    • 385 mesaje
    24 Oct 2007, 12:15
    0 0
    Pentru Dea3- ai spus ca nu prea mananci in timpul zilei? Poate aici e greseala ta. Fa-ti un sandvici si i-al cu tine la servici, cu un iaurt si un mar ,le mananci in pauza de lucru. Spre dupa-amiaza bei ceva cal u ceai sau un suc de fructe naturale , pana ajungi acasa sa-ti gatesti ceva cald, dar nu mai devreme de 2 ore inainte de culcare.
  •  
    • 75 mesaje
    24 Oct 2007, 16:44
    0 0
    Trebuie sa ai mare vointa pentru a renunta la ce iti place mai mult dar cand te vei uita in oglinda, cand vei vedea ca ai scazut doua numere la haine, cand sotul sau iubitul te priveste admirativ iti trece pofta de "ceva dulce". Cel putin la mine a functionat. In ceea ce priveste meniul pe o zi iata: dimineata doua felii de sunca de pui, un ou fiert, o cana de ceai fara zahar; la ora 11 mar; la ora 15 supa de pui cu morcovi, mancarica de mazare cu piept de pui (fara smantana, doar putin bulion), struguri albi; la ora 18 un iaurt cu fulgi de porumb; iar pana la ora 22 cand ma culc poate mai mananc fructe. Acesta a fost meniul pe ziua de ieri. Daca doriti retete mai amanuntite puteti sa imi trimiteti mesaje private. Va ajut cu placere
  •  
    • 35 mesaje
    24 Oct 2007, 20:19
    0 0
    Dragele mele,eu vreau sa slabesc si oare daca nu mai mananc seara dupa ora 19,reusesc sa slabesc? a dat la cineva rezultate bune? multumesc!
  •  
    • 62 mesaje
    24 Oct 2007, 20:38
    0 0
    papusika_tm,amitarta va multumesc pentru raspunsuri.
    Asa e ,mie-mi place ce ingrasa.
    Pana la urma vointa e aproape totul.Pupici.