celulita si burtica
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
22 Oct 2007, 10:100 0Buna,
Eu nu pot spune ca sunt grasuta, dar am burtica si se vede cam aiurea, cand in restul corpului sunt slaba. Am incercat sa fac exercitii pt abdomen, dar recunosc ca nu reusesc sa ma tin prea mult de ele
Credeti ca exista o modalitate mai simpla de a scapa de burtica si de celulita?
Multumesc! -
22 Oct 2007, 11:20Crema anticelulitica de la avon.
Am folosit-o si e cea mai buna la arderea grasimilor.
In rest numai cu sport poti sa dai burta jos sau cu liposuctie. Altfel nu exista retete miracol. -
22 Oct 2007, 11:36draga claudia, eu te asigur ca daca faci exercitii pentru abdomen, o sa scapi de burtica. Important e sa stii cum sa le faci. adica : trebuie sa-ti faci un program . de ex propune-ti sa faci 100 de abdomene intr-o zi. nu trebuie sa le faci pe toate odata. eu am ajuns sa fac 300 de abdomene. le fac in serii de cate 25 de-a lungul intregii zile. pe langa abdomene trebuie sa faci si alte excercitii . exista exercitii care -ti modeleaza abdomenul lucrand doar cu picioarele. o alta modalitate eu nu vad sa scapi de burtica, cel putin nu am gasit -o eu. exista pe idieta un set complet de exercitii . in calitate de fosta gimnasta, eu ti le recomand. deci, apuca-te de exercitii. vei constata nu numai ca burtica o sa se retraga dar si o stare psihica si fizica generala mai buna.
-
22 Oct 2007, 11:45a, si pentru celulita incearca sa faci 80 de fandari pe zi in serii de cate 10. te asigur ca o sa faca minuni pentru celulita de pe coapse.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness