vreau sa slabesc

•  
    • 1 mesaje
    21 Oct 2007, 18:34
    0 0
    vreau sa slabesc ma poate ajuta cineva dandumi o reteta care da rezultate ?am 14 kg in plus si mam ingrasat de la pastile de slabit...va multumesc
  •  
    • 67 mesaje
    21 Oct 2007, 20:23
    0 0
    ce pastile de slabit ai folosit,si de unde le-ai luat?
  •  
    • 2191 mesaje
    21 Oct 2007, 23:55
    0 0
    Pastilele de slabit nu sunt bune!
    Incearca o dieta sanatoasa,cu putina miscare..si vei avea mai multe rezultate,decat atunci cand iei pastile de slabit (in general,acestea inlocuiesc o masa si sunt necesare 6-7 pastile o data,crezi ca e normal?eu nu cred).
    Unele intr-adevar,au rezultate pe moment,dar dupa ce incetezi cu ele,apare efectul acela urat,yo-yo..in care te ingrasi mai mult ca inainte!

Daca te intereseaza,lasa-mi o adresa de mail,sa-ti trimit un regim,dat de un nutritionist (este facut pt organismul meu,dar cred ca poate avea rezultate si pt tine)!
    Si,incearca sa faci de 2-3 ori / saptamana miscare (chit ca sunt 30 de min de exercitii facute in casa,sunt bune si alea,decat deloc)..

O seara buna,
  •  
    • 650 mesaje
    22 Oct 2007, 16:54
    0 0
    draga irinna, ca sa scapi de cele 14 kg iti trebuie foarte multa rabdare si in aceeasi masura vointa. Sa-ti povestesc cum a fost in situatia mea. Dupa 12 ani de gimnastica de performanta am fost nevoita sa abandonez. Si uite asa , incetul cu incetul la varsta de 20 de ani m -am trezit cu 16 kg in plus asa incat am trecut la masuri drastice. Spun drastice fiindca eu sunt o gurmanda declarata. La incept a fost tare greu dar, ca in cazul tuturor situatiilor, a fost vorba de obisnuinta si vointa. Am inceput sa fiu atenta la ce si cat mananc. Si astazi , la varsta de 29 de ani nu pun nimic in gura dupa ora 18.30 .Dimineata mananc bine si doar 2 felii de paine, in rest nu ma abtin de la nimic insa mananc fara sa ma satur. Si , ceea ce zic eu ca m-a ajutat f mult a fost si este sportul pe care-l practic cu regularitate acasa, jos, pe covor.Fac abdomene, extensii, fandari etc. Crede-ma ca eu am reusit in 2 ani sa scap de kilogramele in plus astfel incat azi cantaresc 50 de kg si ma mentin.Exercitiile trebuie sa le faci in fiecare zi, in serii de cate 10-20, la inceput chiar si in serii de cate 8. Cum spuneam e vb de vointa. Nu exista nu pot ca sunt prea ocupata cu munca cu familia ori nu pot sa fac sport. Seara, la televizor eu, in loc sa rontai alune sau tot felul de minuni "bag" abdomene. Pur si simplu nu ma simt bine daca nu-mi fac exercitiile in fiecare zi. Pot sa ma laud cu un abdomen frumos conturat, plus ca mie aceste exercitii mi-au rezolvat o probema mai veche: constipatia. ce pot sa-ti mai spun? totul depinde de tine! trebuie sa te incurajezi singura ! la inceput va fi destul de greu dar incerca sa-ti schimbi stilul de viata!eu nu sunt adepta curelor de slabire prin infometare. Urmaresc acest site de un an si ma crucesc ce pot sa faca unele fete ptr a slabi. Numai lecturand manualul de anatomie clasa a XII-A poti sa-ti dai seama ca fiecare aliment contine o sursa uneori indispensabila organismului. infometarea nu duce decat la carente de vitamine si implicit la dereglarea metabolismului. eu iti doresc in primul rand multa sanatate, apoi f multa vointa. Vei vedea ca se poate!pa pa, am plecat la servici!
  •  
    • 1 mesaje
    22 Oct 2007, 17:10
    0 0
    eu am slabit 20 de kg si n-am luat pastile am mincat numai orez fiert fara sare fara zahar si in patru luni am slabit 20kg
  •  
    • 24 mesaje
    22 Oct 2007, 19:06
    0 0
    Amalia, nu se poate sa fi mancat doar orez fiert. Ce vitamine, minerale ai luat in acest timp?
  •  
    • 5 mesaje
    22 Oct 2007, 21:02
    0 0
    www.slabimsanatos.ro. Aici puteti afla cum puteti slabi sanatos si sa va mentineti greutatea ideala.