orez ?

•  
    • 100 mesaje
    17 Oct 2007, 13:51
    0 0
    Eu am slabit de iarna trecuta pana acum vreo 6 kg,dar vad ca m-am cam lasat pe tanjeala si am pus 2 la loc .Nu sar peste mese,mananc aproximativ la ore fixe...problema este ca seara as manca tot frigiderul.Nu stiu de ce asa...dupa atata timp,cred ca m-am relaxat,am ajuns la greutatea pe care mi-am dorit-o si acum am ajuns la concluzia ca cel mai greu nu este sa slabesti,ci sa te mentii.Vroiam sa va intreb daca pot manca linistita orez cu lapte! Sa zicem cu lapte degresat...si fara dulceata!Ce ziceti?
  •  
    • 226 mesaje
    17 Oct 2007, 17:07
    0 0
    Pai nu prea cred k e ok...orezul cu lapte se face cu zahar nu?Poate ai putea sa te rasfeti doar asa o data la 2 sapt o luna, dar sa inlocuiesti zaharul cu miere sau alti indulcitori...eu personal prefer mierea...
  •  
    • 100 mesaje
    17 Oct 2007, 17:37
    0 0
    ma gandeam eu ca nu are cum sa fie asa bun si sa pot si manca la discretie.Ma omoara faptul ca trebuie sa ma limitez,sa cantaresc,sa nu depasesc.Pot sa mananc ceva la discretie?La orice ora?
  •  
    • 62 mesaje
    17 Oct 2007, 17:45
    0 0
    da!fructe si legume!ai grija,la distanta de cateva ore distanta legumele de fructe,iar fructele nu le combina(pot forma alcool si apar probleme hepatice!
  •  
    • 226 mesaje
    17 Oct 2007, 22:45
    0 0
    pai da...fructe si legume, dar nici chiar oricat...k degeaba mamanci tu de ex. numai legume intr-o zi, daca tu "ii bagi" cate un kil de leguma la o masa...sau ceva de genu...
  •  
    • 74 mesaje
    19 Oct 2007, 15:51
    0 0
    Buna!
    Poti manca orez cu lapte degresat si indulcit cu indulcitor. Poti sa-l indulcesti si cu miere. E mai sanatos cu miere fata de indulcitor. Nu manca chiar in fiecare zi, dar poti sa mananci de doua - trei ori pe saptamana. La orice ora poti manca legume, nu fructe. Dar nimic in cantitati mari.
    Si ai dreptate. Sa slabesti este mult mai usor decat sa te mentii.

Mult succes!
  •  
    • 100 mesaje
    20 Oct 2007, 13:12
    0 0
    Multumesc mult pentru sfaturi...nu stiu ce se intampla cu mine,trec printr-o perioada cand am impresia ca si apa pe care o beau se depune. Dupa ora 6 m-am abtinut cu greu sa mai mananc,cel mult 2-3 prune sau o gutuie.Si cu toate astea acul nu se misca de la cantar. De mult nu mi s-a intamplat sa am asa pofta de mancare . Am renuntat la ideea cu orezul pentru ca m-am uitat pe un tabel cu indicele caloric al alimentelor si 100 gr orez au 360 de calorii,ceea ce mie mi se pare mult,in conditiile in care ar vrea sa mananc ceva fara limita . Am incercat sa mananc mai mult morcovi,ardei gras,mango,prune si gutui. Ah si niste visine congelate . Iaurtul l-am ales pe cel degresat,am renuntat la dulciuri si sper sa-mi revin la forma initiala pentru ca sincer ma deprima sa nu ma simt bine in pielea mea.va sarut!
  •  
    • 100 mesaje
    20 Oct 2007, 15:01
    0 0
    inca o intrebare....compot e voie?Pe lista cu continutul de calorii suna promitator compotul...pana in 60.Dar nu are zahar?
  •  
    • 1934 mesaje
    27 Oct 2007, 19:43
    0 0
    nu ai voie sa combini orezul cu laptele, pentru ca orezul este carbohidrat, iar laptele proteina, de aici deduci si tu...
  •  
    • 2 mesaje
    13 Nov 2007, 11:38
    0 0
    Legume e voie oricat, ca mai toate nu au mai mult de45 kcal/100g (aici nu intra fasolea uscata sau cartoful) si niciodata nu se poate spune ca ai mancat prea multe legume. E nevoie de 4 kg de legume ca sa atingem necesarul zilnic de calorii!
  •  
    • 841 mesaje
    14 Nov 2007, 15:31
    0 0
    tu tii vreo dieta anume care iti spune ce ai voie si ce nu?
    daca nu atunci eu ti-as zice sa renunti si la lapte, zahar, miere si indulcitori.
    orezul salbatic il poti manca drept garnitura si in cantitati destul de mici. si ce cauta compotul in ecuatie? daca vrei compot papa de ananas fara zahar.
    ai grija ce informatii citesti legate de alimente si slabire... in fct de numarul caloriilor, de indicele glicemic, samd. oricum tu trebuie sa stii daca esti sedentara iti trebuie un anumit nr de calorii daca faci si sport altul.
    nu iti fura singura caciula cu compoturi si orez cu lapte. cand ti-e pofta de dulce mai bine papi un cub de ciocolata neagra cu un procent de cacao cat mai mare, chiar daca are zahar, decat sa bagi prostii ca apoi sa te infometezi.
    iar ideea cu "fara mancare dupa ora 6" mi se pare invechita.
    sport faci?