Contra ana si contra mia
-
0 0Fetele de la "dieta", asta sa fie noul subiect. un stil de viata sanatos. Eu nu am kg in plus dar am avut si din cand in cand, ma apuca teama ca voi fi iar ca inainte si ca nu o sa stiu sa ma iubesc. Caci a fi gras/grasa nu e asa o pacoste, pacostea e cand nu te respecti si te vezi cu ochii celorlalti care te vor altfel. Sanatatea conteaza, nu kg in plus!
-
me_eva, sper ca ti-a trecut pasa proasta. In privinta cromului, nu stiu ce sa zic, mama a luat si degeaba, cand e necajita, ii trebuie dulciuri sau alte prostii!Eu cand am stari proaste, ca sa nu mananc, imi fac cate un ceai verde sau cate un ness si mestec guma. N-o fi sanatos(si nici frumos)dar cred ca m-a ajutat sa slabesc! In general, nemultumirile provoaca foamea asta care ne macina
-
Pupici, chanse! Spunea cineva pr topingul cu pro-ana/pro-mia sa ne uitam la filmul "The Secret"! M-am uitat aseara si mi-a indus o stare de bine, cica atragem pozitivul daca gandim pozitiv! Si mi-am adus aminte de Teo Trandafir care spunea la o emisiune: "Sunt Armand Assante, sunt Armand Assante, oare ma transform in el?" Forta gandirii pozitive...
daca ne repetam zilnic: "sunt frumoasa, sunt perfecta, am silueta pe care mi-o doresc si sunt fericita asa!", oare nu ne transformam si noi? Caci principala problema e la mansarda! Merele coapte, cu scortisoara, sunt o nebunie...dar si mai mare nebunia este sa te simti bine in propria piele, sa nu tii cont de niciun tipar! -
pah ai drptate intr-un fel...cam de la mansarda pleaca toate radacinile problemelor noastre...(cel putin eu asa cred).Adica, de exemplu daca gandesc pozitiv si imi pun doar ganduri bune in minte, pot sa fac lucruri pe care nu credeam niciodata k le-as putea face...cum ar fii sa dau 10 kile jos...he heDar bine...prin metode sanatoase...