Contra ana si contra mia

•  
    • 127 mesaje
    15 Oct 2007, 18:37
    0 0
    Fetele de la "dieta", asta sa fie noul subiect. un stil de viata sanatos. Eu nu am kg in plus dar am avut si din cand in cand, ma apuca teama ca voi fi iar ca inainte si ca nu o sa stiu sa ma iubesc. Caci a fi gras/grasa nu e asa o pacoste, pacostea e cand nu te respecti si te vezi cu ochii celorlalti care te vor altfel. Sanatatea conteaza, nu kg in plus!
  •  
    • 18346 mesaje
    15 Oct 2007, 20:19
    0 0
    ai mareeee dreptate, dar trec printr-o pasa aiurea, si a manca sanatos e un mit pt mine, deci revin cand pot sa va fac fata, dar asta nu inseamna ca nu o s ava citesc!
  •  
    • 127 mesaje
    16 Oct 2007, 20:07
    0 0
    me_eva, sper ca ti-a trecut pasa proasta. In privinta cromului, nu stiu ce sa zic, mama a luat si degeaba, cand e necajita, ii trebuie dulciuri sau alte prostii!Eu cand am stari proaste, ca sa nu mananc, imi fac cate un ceai verde sau cate un ness si mestec guma. N-o fi sanatos(si nici frumos)dar cred ca m-a ajutat sa slabesc! In general, nemultumirile provoaca foamea asta care ne macina
  •  
    • 1913 mesaje
    16 Oct 2007, 21:00
    0 0
    Nici eu nu ma pot abtine de la dulciuri!
    O buna prietena m-a invatat un truc: Mere coapte, cu putina scortisoasa! Nu au calorii multe si mai atenueaza din pofta de dulce!
  •  
    • 1913 mesaje
    16 Oct 2007, 21:02
    0 0
    Felicitari, Buna, pentru topicul acesta! Fetele trebuie sa inteleaga ca e mai importanta sanatatea!
  •  
    • 127 mesaje
    16 Oct 2007, 21:15
    0 0
    Pupici, chanse! Spunea cineva pr topingul cu pro-ana/pro-mia sa ne uitam la filmul "The Secret"! M-am uitat aseara si mi-a indus o stare de bine, cica atragem pozitivul daca gandim pozitiv! Si mi-am adus aminte de Teo Trandafir care spunea la o emisiune: "Sunt Armand Assante, sunt Armand Assante, oare ma transform in el?" Forta gandirii pozitive... daca ne repetam zilnic: "sunt frumoasa, sunt perfecta, am silueta pe care mi-o doresc si sunt fericita asa!", oare nu ne transformam si noi? Caci principala problema e la mansarda! Merele coapte, cu scortisoara, sunt o nebunie...dar si mai mare nebunia este sa te simti bine in propria piele, sa nu tii cont de niciun tipar!
  •  
    • 1913 mesaje
    16 Oct 2007, 21:17
    0 0
    De acord cu tine!
    Pupici si de la mine!
  •  
    • 226 mesaje
    16 Oct 2007, 22:17
    0 0
    pah ai drptate intr-un fel...cam de la mansarda pleaca toate radacinile problemelor noastre...(cel putin eu asa cred).Adica, de exemplu daca gandesc pozitiv si imi pun doar ganduri bune in minte, pot sa fac lucruri pe care nu credeam niciodata k le-as putea face...cum ar fii sa dau 10 kile jos...he heDar bine...prin metode sanatoase...
  •  
    • 1913 mesaje
    17 Oct 2007, 06:48
    0 0
    Metodele sanatoase nu se gasesc pe un forum (din pacate!)!
    O dieta fara supravegherea unui medic nutritionist poate face mai rau decat kg in plus!
  •  
    • 226 mesaje
    17 Oct 2007, 17:10
    0 0
    Pai clar k nu...am fost la medic prima data si apoi m-am apucat de treaba...clar
  •  
    • 18346 mesaje
    17 Oct 2007, 22:58
    0 0
    da, azi ma simt mai bine pt ca nu am abuzat de mancare! sper ca sa ma tin pana imi intru in normalul uitat ! merci!
  •  
    • 127 mesaje
    18 Oct 2007, 10:30
    0 0
    Succes, me_eva, sa ai numai pase bune, sa nu abuzezi de mancare, de dulciuri si paine si iti revii la normal! O sa observi ca daca renunti la paine si la dulciuri, se simte imediat! Testat!