sa fii grasuta e chiar atat de grav?

•  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 00:24
    0 0
    fetelor de ce sa gandim asa de negativ?asa e nu suntem cool
  •  
    • 127 mesaje
    13 Oct 2007, 00:34
    0 0
    De acord cu tine, sa traiasca bine toata lumea, nu doar cele fara kg in plus. Sanatatea conteaza.
  •  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 00:54
    0 0
    iti multumesc draga :buna-rau,asta iseamna ca ne mobilizam sa schimbam mentalitatea.TE pup
  •  
    • 415 mesaje
    13 Oct 2007, 02:09
    0 0
    ai dreptate Alina.La ce te-ai gandit?
  •  
    • 385 mesaje
    13 Oct 2007, 10:44
    0 0
    PE meterze sa stam! Dar cum urcam acolo? E mai important cum stam noi cu respectul de sine. Sunt si eu din gasca , si nu incap in oglinda (trebuie sa-mi iau alta) dar... incep si problemele medicale. Asta e! Cum ne vad cei din jur? Ca niste balene. Nu ne baga in seama Suntem invizibile. Suntem de neimbracat. Nu avem magazine pentru noi. Haine de la marimea xxxl nu sunt pe piata. Umblam pe la croitor, umblam la medic sa ne dea pastile de slabit ( sau programe nutritioniste). Si nu avem nici slujbe prea bune. Pe noi nu ne vrea nimeni! DAR .... nu ma las batuta! Le fac in ciuda celorlalti... Na!
  •  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 12:19
    0 0
    ai dreptate STef..urcam si noi ca melcul...dar e important ca urcamm.IAta eu de ex. am locuit in ANGLIA si acolo sunt aceleeasi probleme...dar pana ce au luat atitudine..si iata acum sunt prezentatoare xl destul de frumoase care sunt chemate si la reviste mai deocheate..pt. ca ele s-au ghidat dupa prov. latinE GUSTIBUS NON DISCUTANDUN!asa ca o fi si preferinte pt.noi rubensienele.....cat priveste sanatatea important e sa mentii nivelul colesterolului si ajungi si batranica daca tii neaparat..VA PUP
  •  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 12:30
    0 0
    draga SATENA m-am gandit sa luam atitudine..sa fortam sa ne grupam sa mergem pe la televiziuni..,sa incercam sa facem presiuni pe la redactiile revistelor sa ne bage in seama,SA STrIGAM IN GURA MARE CA SI NOI AVEM DREPTUL LA VIATA!..,sa nu ne mai lamentam de statutul nostru suntem femei ca si ele ..noi le admiram dar sa ne admire si ele pe noi..draga mea sunt si femei care le plac formele lor pline cere-si asuma ceea ce sunt...
  •  
    • 385 mesaje
    13 Oct 2007, 17:41
    0 0
    Alina draga , ce sa facem noi la ziare sau la Tv? Ne miscam cam greu e adevarat , teoretic, dar noi discutam aici pe forum cum sa ne recastigam respectul celor din jurul nostru apropiat -familie si prieteni- zicea cineva la TV ca obezitatea este contagioasa, Deh, noi asta vrem sa demonstram ca nu e contagioasa. Suntem oameni care la capriciul unei glande ne-am dublat volumul. Ei , si eu am raspuns pe aici ca sa-mi ridic moralul, dar nu ma trimite la TV ca nu stiu ce sa le spun si alora .
  •  
    • 385 mesaje
    13 Oct 2007, 17:45
    0 0
    si daca tot suntem pe aici ce-ar fi sa ne ajutam reciproc cu schimburi de adrese de magazine de oferte de produse specifice noua? Ca soi de reviste cu tipare, pt.xxxl, ?
  •  
    • 415 mesaje
    13 Oct 2007, 17:47
    0 0
    draga Alina,pai uite exemplu de femeie plinuta care a reusit in media:Teo Trandafir.Si daca ea nu era plinuta...
    Totul tine si de atitudinea noastra.
  •  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 20:03
    0 0
    bravo satena,ai intuit pefect..asta e sa dam ex de oameni care au reusit in ciuda marimiixl..sa luam atitudine despre asta e vorba...cand se vorbeste peiorativ despre:SIZEa nu ne mai criticam...chiar femeile nu inteleg ca nu ex frumusete si tinerete vesnica...ca unele femei sunt dragute si cu mai multe ...ca si ele au aceleasi vise..,idealuri si ele au un culoar in..viata
  •  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 20:23
    0 0
    draga stef60,cate dintre noi merg la un interviu pt un job,la o ...unde vrei tu..cu fruntea sus,confidente cu noi insine,niciuna...pentru ca nu avem cultura de masa=civilizatie,sa intelegem ca unii oameni doresc sa ramana asa in pielea lor..unde ma duc se vorbeste de diete si iar diete..cand le spui ca esti ok cu tine te sfideazais incearca sa-ti vorbeasca de sanatate cat e de pretioasa ca mori de tanara etc,si daca le intrebi o notiune medicala de ex cat e de important sa recunosti o infectie genitala...etc se fofileaza si iti spun iar de'grasime cat e de inestetica..'etc.DAOMNELOR si domnisoarelor despre asta vorbim ,despre dreptul de a alege sa fii tu...sa fii ce vrei si cum vrei ..e o optiune pentru fiecare..sa ne RESPECTAM!
  •  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 20:35
    0 0
    si daca e ceva mai greu in ROMANIA,draga mea STEF60,sunt magazinele pt. noi..e greu sa le gasesti..iar daca le gasesti sunt cu haine demodate..daca imi dai voie la o confidenta ..am noroc de hainele din ANGLIA pe care le-am adus....si a sa nu uit ex. undeva pe CALEA MOSILOR un MAGAZIN se numeaML dar extrem de scumpe haine...o geaca nu o luai sub 500RON(2006) nu stiu daca mai ex.TE PUP
  •  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 20:44
    0 0
    a si sa nu uit dragutelor,sa va spun ca pe unde merg femeile vorbesc de respectul de sine ca ai o atitudine deVACA daca te lasi de diete,daca nu incerci sa te duci la gim...dar daca le intrebi de o carte de o alta viata ele nu sunt la fel de vinovate..
  •  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 21:36
    0 0
    am revenit sa va spu ca am intalnit si femei care doresc sa se ingrase pe ici pe colo ...asta nu e rau ..e un semn de normalitate,normalitatea celor care au inteles ca nu ai meserie de model(asta nu ca ar fi un un lucru rau)by the way in strainatate exista si asfel de modele...va recomand in ANGLIA daca ajungeti magazinulB&B in SOUTHKENSINGTON veti ramane perplexe ce modele live veti vedea acolo.
  •  
    • 415 mesaje
    13 Oct 2007, 21:51
    0 0
    Alina am cateva intrebari.Te rog sa ma scuzi daca te deranjeaza si sa nu raspunzi de asemenea.
    Ce greutate ai?Ti s-a intors spatele (stiu eu la un job de ex.) sau ti s-a vorbit vreodata urat vis-a-vis de greutate,de cum arati?
    Inca o data scuze daca te supara intrebarile mele.
    pupici.
  •  
    • 226 mesaje
    13 Oct 2007, 22:51
    0 0
    Imi pare rau fetelor, dar niciodata nu o sa accepr sa raman o Grasa!!!Nu sunt de acord cu voi!!!
  •  
    • 166 mesaje
    14 Oct 2007, 00:48
    0 0
    8i de kg si 1,70 cmte pup satena
  •  
    • 166 mesaje
    14 Oct 2007, 01:08
    0 0
    anda5,nu e vorba ca trebuie sa ramai asa..din contra promoveaza...slabeste!e vorba de atitudine de optiunea fiecarui individ.bravo te felicit pentru curajul tau dar le felicit si pe cele care raman asa(ori nu au vointa,ori nu doresc etc)asta e fetelor ..nu sunt frustrata ,nu ma raportez la idealuri de frumusete impuse, ma raportez la mine insami ...ma exaspereaza mode, tipare toate femeile vrem sa fim la fel ..cu aceasi dieta cu aceasi inal ,greutate,pana la urma cu acelasi barbat.Ma intelegeti gresit...nu e un nu contra regimurilor....ci un nu tabuurilor...ca grasa nu poate fi la moda ,ca e urata ,ca e snoaba...asta e pre sleau.va pup
  •  
    • 415 mesaje
    14 Oct 2007, 01:25
    0 0
    Sincer,Alina,ma asteptam sa spui muuult mai mult .
    E pana la urma vorba de decizia fiecaruia de a incerca sau nu ,sa slabeasca sau sa se ingrase dupa caz.
    Daca te simti bine in pielea ta(general vorbind) e in regula.
    pupici