Ce facem,noi femeile pt a slabi?

•  
    • 32 mesaje
    11 Oct 2007, 16:22
    0 0
    Grea intrebare,oare suntem constiente noi toate ce trebuie sa facem pt a slabi,ce inseamna "a manca sanatos"??haideti sa discutam despre asta,sa ne impartasim fiecare din experientele proprii,sa raspundem la intrebari,s.a.m.d
  •  
    • 123 mesaje
    11 Oct 2007, 18:53
    0 0
    Foarte multe nu stim ce inseamna a manca sanatos, dar parca la noi mai stii ce e bun si ce nu!
  •  
    • 32 mesaje
    11 Oct 2007, 19:13
    0 0
    macar din ceea ce avem sa alegem ce e natural si sa profitam de asta..ca de fast-food,junk-food suntem intoxicate
  •  
    • 270 mesaje
    11 Oct 2007, 19:16
    0 0
    papusik esti din timisoara? ( scuze de off topic)
  •  
    • 32 mesaje
    11 Oct 2007, 19:19
    0 0
    da,de ce?
  •  
    • 270 mesaje
    11 Oct 2007, 23:30
    0 0
    si eu sunt din tm. daca vrei cand ne mai intalnim cele care suntem din tm, vino si tu
  •  
    • 32 mesaje
    12 Oct 2007, 08:42
    0 0
    da,ramane sa discutam
  •  
    • 982 mesaje
    12 Oct 2007, 09:10
    0 0
    Cand va mai intalniti?
  •  
    • 270 mesaje
    12 Oct 2007, 10:45
    0 0
    pai trebuie sa vedem cand avem timp. eu asa am cunoscut doua fete faine, de pe forumul asta si cu una din ele m am vazut de doua ori si ar fi frumos daca ne am mai aduna. spuneti si voi cand puteti si aveti chef. va pup
  •  
    • 67 mesaje
    14 Oct 2007, 11:51
    0 0
    eu muncesc in domeniul nutritiei,promovez o alimentatie corecta.stiati ca Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca 70% din vizitele la medic sunt direct legate de o alimentatie necorespunzatoare?50% din decesele premature pot fi evitate daca avem multa grija de alimentatia noastra?este uimitor ce impact are alimentatia asupra sanatatii noastre pe termen lung.Adevarul este ca nu suntem suficient de informati,si multe dintre noi nu stim ce punem pe masa,copiilor si familiilor noastre.Eu pot sa va dau cateva sfaturi daca doriti,cu asta ma ocup,invat oameni sa manance sanatos.Ma puteti suna 0788320571 , 0740647655.
  •  
    • 32 mesaje
    16 Oct 2007, 08:28
    0 0
    si eu activez in domeniul nutritiei,si anume medic nutritionist!dar nu am deschis acest subiect pt a ne face reclama,ci tocmai pt a ne invata sa ne hranim sanatos fara alte adjuvante(herbalife de ex)adica ceea ce promovati d-voastra..Numai bine va doresc!!
  •  
    • 226 mesaje
    16 Oct 2007, 22:29
    0 0
    ai dreptate papusik...oricum, eu prefer sa cumpar legumele si fructele din piata de la tarani(si caut sa fie chiar si zbarcite unele) k am incredere k sunt naturale.Si bineinteles, k ai mei cultiva in fiecare am, la tzara cate ceva legume, etc, si ma aprovizionez de acolo cu incredere...Sincera sa fiu, de cand sunt mai atenta la Euri, etc, am scapat de micile alergii pe care le aveam.
  •  
    • 226 mesaje
    16 Oct 2007, 22:30
    0 0
    Si am mai si dat kile jos, fara sa ma infometez!!!he he
  •  
    • 32 mesaje
    17 Oct 2007, 09:20
    0 0
    bv Anda..sa procedezi la fel in continuare..dar din pacate nu foarte multa lume gandeste astfel si chiar daca e constienta de asta tot nu reusesc sa aiba o alimentatie sanatoasa,echilibrata,etc
  •  
    • 226 mesaje
    17 Oct 2007, 17:12
    0 0
    Pah cu parere de rau, vreau sa spun k m-am apucat sa pap asa, doar dupa ce am cheltuit o gramada de bani si timp pe alte metode aiurite...(de ex herbalife...si nu vreau sa fac antireclama, este pur si simplu experienta mea)
  •  
    • 1 mesaje
    19 Oct 2007, 11:39
    0 0
    Parerea mea este ca putem face multe daca suntem motivate si vrem intr-adevar sa slabim. Eu, de exemplu, am incecat o lotiune de slabit - Gold Shape- care a dat rezultate imediate si de durata. Am comadat-o pe site-ul www.goldshape.ro si am primit-o chiar a doua zi dupa comanda. Am reusit sa pierd cm inca de la prima utilizare si apoi sa slabesc 7 kg in doar doua saptamani, insa si mancand echilibrat si facand sport o jumatate de ora pe zi. Am insa o colega, care a incercat si ea cu succes lotiunea- a slabit 4 kg intr-o luna insa stilul ei de viata este unul sedentar. Cu alte cuvinte...se poate slabi in orice conditii cu ajutorul lotiunii Gold Shape.
  •  
    • 67 mesaje
    20 Oct 2007, 20:47
    0 0
    tot ce promovez este un stil de viata sanatos si sigur,multe persoane imi multumesc ca le-am fost de mare si real ajutor,viata lor era pusa in pericol de surplusul de greutate.E chiar atat de grav privit sa ajuti oamenii in zilele noastre!?
  •  
    • 32 mesaje
    21 Oct 2007, 14:18
    0 0
    buna fetelor..eu in acest subiect vroiam sa povestim,povestiti,impartasim fiecare ceea ce facem pt a slabi,a ne mentine un tonus,o greutate constanta etc..si bineinteles despre ce inseamna mancarea sanatoasa..cu riscu de a ma repeta..ce inseamna sa slabesti mancand sanatos fara alte ajutoare cum ar fi(herbalife si altele .cred ca stiti voi f bine care)..Daa acceptam ajutor,sfaturi,dar nu reclama gratuita la medicamente,shake-uri,etc,,Spune-mi tu herbis sau sub ce pseudonim te ascunzi,cum le ajuti tu pe fete???ceea ce faci tu,ceea ce promovezi nu inseamna sanatos,si te rog respecta-mi parerea pt ca stiu f bine ce vb,n-am nimic impotriva ta sau a celor ce apeleaza la ajutorul herbalife dar asta nu inseamna sa ne intoxicati cu reclama pt ca,cred ca ,multe fete de aici stiu ca sunt :"degeaba"acele "prafuri miraculoase"cam asta a fost interventia mea(ultima)vizavi de reclama pe care ti-o faci tu si produsul la care face reclama dra(dna)cealalata!!!
    Trebuie sa intelegeti,intelegem ca nimic in afara de noi nu ne poate ajuta sa slabim,sa fim sanatoase,s.a.m.d
    Astept sa ma contrazicetidaca gresesc cu ceva
  •  
    • 5 mesaje
    22 Oct 2007, 21:09
    0 0
    www.slabimsanatos.ro Aici puteti afla multe informatii interesante despre controlul greutatii si alimentatie sanatoasa.