Cum slabesc dupa sarcina
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
11 Oct 2007, 12:580 0Buna fetelor,
Stiti cum vreo metoda de a-ti reveni la forma initiala,dupa ce ai nascut.LA nastere am avut 82 kg,iar acum am 70 la 2 luni dupa,cum sa fac sa scap de burta? -
11 Oct 2007, 13:13Eu stiu ca imediat dupa ce nasti trebuie sa te incinzi cu un cearceaf impaturit in mai multe pari in asa fel inact sa te cuprinda,sau in cazul asta cea mai buna solutie este burtiera(stiu ca nu iti dau voie cei de la spital,eu stiu de la mama mea treaba asta,trebuie sa strangi burta bine).
cu siguranta vor veni si fetele cu alte solutii! -
11 Oct 2007, 16:29in primul ai grija ce mananci,probabil ca si alaptezi deci trebuie sa te hranesti bine si sanatos,incearca sa nu mai mananci dupa ora 19,cand iti va permite organismul sa faci si sport..Mananca multe fructe,legume,salate.lactate,carne la gratar...
-
12 Oct 2007, 17:13Ca gimnastica il poti pune pe bebe la carucior si plimbari cit mai lungi,abdomene in serii micute zilnic si multtta rabdare,cu un pic de efort si vointa se repara si asta,succes.
-
14 Oct 2007, 12:03cunosc ce-a mai usoara si sanatoasa metoda,la toata lumea a avut succes ,sunt sigura ca va merge si la tine.eu personal am slabit 6 kg,atat am avut nevoie.suna-ma sunt dispusa sa te ajut!0788320571 sau 0740647655
-
14 Oct 2007, 20:48Trebuie sa mai astepti, se spune ca "iti revii tot in 9 luni". Eu am slabit, dar nu repede, se cunoaste cam dupa 6-7 luni. Nu tine regimuri, dar fii atenta le ce mananci (in special daca alaptezi), si eu trebiue sa mai scap de vreo 2-3 kg. Elimina painea si axeaza-te pe lactate (cele cu grasime scazuta 'light'), dupa care incearca abdomene 'scurte', prima zi 10-15, si cresti cu cate 5, sau 10, pana la 150, in trei serii cu pauza de 10 sec. Bafta. Nu uita de plimbari cat mai lungi cu carutul....
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness