Vesti noi!

•  
    • 199 mesaje
    7 Oct 2007, 11:04
    0 0
    uite..hai ficare dintre noi sa spuna ce a mai aflat nou despre slabit

Eu de ex am aflat k in loc de abdomene potzi face flotari,fandari si genoflexiuni k cik sunt si mai eficente(nu cred k sunt mai eficiente dar cred k sunt bune si ele)

Am in plus si o intrebare:ce e mai bine sa faci dupa masa?sa stai sa te odihnesti,nu?sau ce mi-a zis cineva k sa faci sport:sa te plimbi,sa urci scarile?..eu as alege prima varianta pt k am citit undeva k digestia consuma 60% din energie

P.S pt fetele care zic ca la 12 ani sa ma las de dieta
    NU E TREABA VOASTRA!
    Ma consider un copil destept si frumos asa k nu va mai facetzi griji k mi-am facut si analize si sunt COMPLET sanatoasa asa k am sa contiui sa mananc sanatos si sa fac sport si e bine k mi-am dat seama asa de devreme ce e sanatos si ce nu
  •  
    • 196 mesaje
    7 Oct 2007, 11:37
    0 0
    E foarte bine ca manaci sanatos si ca faci sport,dar unele dintre noi intelegem prin dieta si faptul ca te abtii de la unele alimente absolut necesare organismului la varsta ta.Intelegi de ce fetele ti-au spus sa te lasi de dieta/faptul ca esti un copil destept..iarasi foarte bine,dar lasa-i pe altii sa vada si sa aprecieze asta,ok?sanatate multa!
  •  
    • 199 mesaje
    7 Oct 2007, 14:36
    0 0
    nu ma abtzin de la nici un lucru!nici de la prajeri,nici de la dulciuri,doar k le mananc in cantitate mica vedetzi..copil destept!
  •  
    • 185 mesaje
    7 Oct 2007, 16:00
    0 0
    mai da tu la 12 ani nu ai si altceva de facut decat sa discuti pe forum probleme de dieta??eu parca mai puneam si mana pe carte...
  •  
    • 199 mesaje
    7 Oct 2007, 17:55
    0 0
    dar de unde stii tu sau dv. k eu nu sunt copil bun la scoala?
  •  
    • 2191 mesaje
    7 Oct 2007, 18:54
    0 0

la 12 ani aveam cu totul alte preocupari..nu net..nu forum..si NU diete..
  •  
    • 415 mesaje
    7 Oct 2007, 19:35
    0 0
    coldy in ce clasa zici ca esti?
    La varsta ta te preocupa dietele?
  •  
    • 226 mesaje
    7 Oct 2007, 20:43
    0 0
    Fetelor, nu o mai criticati asa aspru...sunt si am fost din totdeauna o Grasa(da...e dur cuvantul nu?dar asa mi s-a spus si inca mi se spune...si mi s-a spus asa chiar si la 12 ani...defapt mai ales atunci)si tot timpul am tinut diete peste dieta, chiar si acum ma chinui sa mananc cat mai putin si numai anumite alimente k sa pot sa ma integrez cat de cat in societate...pentru ca am avut o gramada de ptieteni, care in momentul in care am inceput sa pun mai mult de cat trebuia pe mine, m-au dat la o parte, pentru k le era rusine de mine....asa k asta e realitatea, si nu o mai dadaciti atat pe biata fata si lasati-o sa manance sanatos si sa fie interesata de ce mananca, ptr a nu suferi mai incolo!!!
  •  
    • 415 mesaje
    7 Oct 2007, 21:53
    0 0
    Anda ai si tu dreptate in ce spui.

Coldy ce greutate si inaltime ai?
  •  
    • 396 mesaje
    7 Oct 2007, 22:32
    0 0
    postat de: coldy la data: 2007-10-05 15:54

nici eu nu pot sa imi dau seama de ce e asa de la varsta asta ( oricum nu ma intereseaza decat 2 lucruri : sa nu mai am probleme cu balonarea si sa slabesc

P.S:am 1.53 si cam vreo 42 de kg si juma.. dar inainte aveam 41 si jumate!FUCK!

observ k multe postari de la dieta iti aprtin si e trist k la 12 ani si la greutatea si inaltimea care o ai te strsezi dina sa ceva.e clar k la tine e o obsesie de te omori pt acel kg.inaite sa vad acea postare cu kg-ul te admiram k ziceam ia uite un copil care e atent din timp ce mananca dar de unde k tu esti obsedata sa nu te INGRASI.e o diferenta intre a manca sanatos si a tine diete peste diete k sa ce?????????sa slabesti un kg?nu ma astept sa intelegi ceva din postarea mea cu toate k te declari un copil destept.sa mananci sanatos nu inseamna sa numeri calorii ci inseamna sa asiguri corpului toate substantele nutritive de care are nevoie carbohidrati,proteine,lipide,glucide.incearca un program alimentar sanatos si echilibrat cu 5 mese pe zi la distante de cateva ore intre ele si cu cantitati potrivite si atunci poti sa zici k mananci sanatos.nu e nimic rau dak faci sport ci e un obicei care nu trebuie abandonat niciodata
  •  
    • 415 mesaje
    7 Oct 2007, 22:55
    0 0
    uh!
    clody,fata draga,esti slaba.Si pe deasupra esti in PERIOADA DE CRESTERE.Ai numai 12 ani!
  •  
    • 185 mesaje
    7 Oct 2007, 23:32
    0 0
    Am si eu o curiozitate: care-i moda acum printre pustoaice? care e idealul lor de fizic actual?
  •  
    • 396 mesaje
    8 Oct 2007, 10:26
    0 0
    citeste forumul pro ana pro mia si ai sa aflii singura care e idealul lor.ai sa te ingrozesti.era cineva care avea 64 de kg si vroia sa ajunga la 39 la 15 ani si ajunsese la 40.5 si se mai lupta ea in continuare acolo cum credeti?manacand absolut nimic timp de 7 zile si apoi zilele cand mancau imediat isi provocau voma si alte minuni de astea.sa vedeti ce poze cu schelete ambulante aveau acolo la idealurile lor.niste modele care nu inteleg ce cauta in industria modei pt k dau un exemplu clar negativ generatiei tinere
  •  
    • 185 mesaje
    9 Oct 2007, 10:15
    0 0
    si colegii lor ce zic?? doar la varsta asta toate sunt disperate sa-si faca primul prieten
  •  
    • 567 mesaje
    10 Oct 2007, 18:27
    0 0
    Fetelor va zic eu ce mi-au zis mie cateva prietene dar sa nu ma credeti nebuna!
    Este benefic,dar suficient de riscant.O cana de apa calda dimineata(atat cat o suporti),in rest pe parcursul zilei poti manca orice vreti voi.
    Spun ca este riscant pt ca de la apa calda poti face ocluzie intestinala(incurcatura de mate),si nu te poate face bine nici cel mai al naiba medic.Recunosc am baut vreo 4,5 saptamani si am mai dat jos dar,cand am auzit ca poate fi grav am renuntat!
  •  
    • 199 mesaje
    13 Oct 2007, 11:50
    0 0
    mai am mai venit si eu cu o intrebare:cat de tare ingrasa grisinele? si daca se poate cate kcal are o grisina am vazut pe o punga de grisine de 400 de g k scria k are 500 si ceva de kcal la 100 g
  •  
    • 443 mesaje
    13 Oct 2007, 12:08
    0 0
    Pai asta inseamna 2000 calorii la o punga.Numara grisinele si o sa vezi exact cate calorii are o grisina.
  •  
    • 166 mesaje
    13 Oct 2007, 21:20
    0 0
    dragele mele,voi chiar nu stiti ce spuneti daca e sa fiti grasute sunteti ca aveti predispozitie ,e in genele voastre sa fiti,am prietene care ma inreaba cu ce traiesc...iar ele mananca de sparg si sunt anorexice nu slabe..ei si ce am incercat de toate..incerc acum exercitiu mintii sa ma plac cum sunt..si aproape am reusit..iar cat priveste sanatatea nu vreau sa devin ipohondra si o las sa-si faca cursul ei firesc...cati oameni slabi am vazut cu nenumarate boli
  •  
    • 199 mesaje
    14 Oct 2007, 18:08
    0 0
    bai statzi sa vedetzi k mi-am luat o ciocolata Disnep..am fost incanta k nu mai mancasem vreodata asa ceva si k era pt copii..chestii,chestii..ma rog..aa..si mai ales k avea 418 kcal,nu 500 si ca ciocolatele obinuite..o desfac...erau ditamai patratzoaiele ..am luat una si aaooleeu!nu avea mai nici un gust!nici dulce,nici amar..eraa.."fleashca" la gust
  •  
    • 127 mesaje
    14 Oct 2007, 19:42
    0 0
    Coldy, tu esti sigura de ceea ce spui sau doar te plicisesti? Dieta la 12 ani? Pai si cand o sa mai traiesti bine si sanatos? Incearca sa nu mananci dulciuri, paine, prajeli si sa faci sport. Atat. In rest, ai voie. Esti copil destept, poate prea destept.