Vacuum si vanatai

•  
    • 20 mesaje
    6 Oct 2007, 20:11
    0 0
    Buna,
    Sunt o veterana a saloanelor cu tratamente corporale, dar azi am facut pentru prima data vacuum. Si am niste vanatai imense, foarte urate si care dor foarte tare (deja). As vrea sa va intreb daca stiti vreo metoda sa imi treaca mai repede. Si eventual, daca stiti sa-mi spuneti cum sa-mi dau seama daca s-au spart vase de sange sau nu... Ca am senzatia ca s-ar fi spart..
  •  
    • 6 mesaje
    7 Oct 2007, 22:09
    0 0
    Buna.Si eu am fost la salon si am patit ca tine dar am cumparat gel de arnica si m-am dat cu el.Eu l-am cumparat de la plafar,e vreo 70 de mii.Pentru mine a fost dureros cand am ajuns pe la a treia sau a patra sedinta,pur si simplu ma durea pielea ca nu mai suportam sa ma ating,dar am rabdat.Succes.
  •  
    • 20 mesaje
    8 Oct 2007, 12:22
    0 0
    multumesc mult. Sincer, nu stiu daca sa mai continui si sambata viitoare, bineinteles cu atentie la zonele cu probleme vasculare. Nu imi dau seama daca merita "chinul".
  •  
    • 2487 mesaje
    8 Oct 2007, 18:22
    0 0
    Fetele o intrebare, de ce rabdati pina faceti vinatai la starvac?Ca trebuie sa stati pe bara pina trec,altfel riscati ca vreun cheag de singe sa o ia la plimbare prin corp si apoi belea mare.Eu intru in panica si daca provoc 1-2 vinatai mititele daramite de ce ziceti voi.
  •  
    • 20 mesaje
    9 Oct 2007, 11:03
    0 0
    eu una sunt obisnuita cu vanataile, pentru ca am o piele foarte sensibila. Si oricum sunt de suprafata, trec foarte repede. Am fost pur si simplu curioasa sa vad dc are un efect vacuumul. Partea proasta este ca nu o sa-mi dau seama dc are efect doar dintr-o sedinta.
  •  
    • 2487 mesaje
    10 Oct 2007, 18:36
    0 0
    Ai intrebat cum iti dai seama daca da rezultat, unu dupa sedinta simti nevoia de a merge la baie,a doua zi aceeasi nevoie de a mictiona des, asta dovedeste ca corpul tau intra intr-un ritm de detoxifiere si sistemul limfatic este actionat din plin,urina poate avea o culoare mai inchisa si se simte in cm dupa 2-3 sedinte.Starvacul bine facut este ideal in slabire si reducere a nivelului celulitei,poti reduce de la 3 la 1 ,in 10 sedinte,la noi la salon inainte de sezonul estival cu greu mai puteai face programare .
  •  
    • 105 mesaje
    11 Oct 2007, 12:39
    0 0
    si eu am vrut sa fac vacuum, dar tipa de la salon a zis ca pentru pielea sensibila este contraindicat:

VACCUM - CONTRAINDICATII:
    - orice tip de boli de piele,pe zonele afectate;
    - celor care au suferit o interventie chirurgicala cu mai putin de 4 luni sau femeilor care au nascut de mai putin de trei luni;
    - femeilor insarcinate;
    - piele extrem de sensibila sau o fragilitate capilara mare.
  •  
    • 2487 mesaje
    12 Oct 2007, 17:10
    0 0
    Ryanna este si normal sa aiba si contraindicatii(toate tratamentele au) ,starvacul este un masaj foarte profund si in cazul in care pielea este sensibila sau vasele de singe sunt mult prea afectate este treaba de medic si nu de salon de frumusete.Oricum inainte de al face este necesara o evaluare a celulitei si o stare de sanatate a pielii in general.Si mai e ceva sunt persoane care pur si simplu nu il suporta,la nici un nivel de intensitate.