mesoterapie
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
3 Oct 2007, 15:090 0Am facut azi prima sedinta de mesoterapie.Daca printre voi este cineva care a incercat metoda asta...as fi bucuroasa sa imi spuna ceva despre rezultate.multumesc!

O zi buna tuturor evelor! -
4 Oct 2007, 15:40Buna!
Eu nu am incercat inca mesoterapia dar ma intereseaza foarte mult subiectul. Daca nu te superi poti sa imi raspunzi la cateva intrebari?
unde ai facut prima sedinta?vezi rezultate deja?este dureros?si nu in ultimul rand...cat a costat?
mersi mult! -
4 Oct 2007, 23:06Buna seara,marina.Din pacate inca nu te pot lamuri decat partial..prima sedinta am facut-o cu o doctorita fizioterapeuta,doare,rezultate la mine inca nu vad,si costa... 500 de euro-10 sedinte,care dureaza 10 sapt.Mentionez ca mi-a dat si o dieta si trebuie sa fac zilnic masaj cu somatoline..cam atat deocamdata
Sper sa fi facut totusi cineva care sa ne spuna rezultatele finale!
-
5 Oct 2007, 12:34Salutare din nou!
Multumesc mult pt raspunsuri!Nu mi se pare pare foarte scump 500 de euro, 10 sedinte. din cercetarile mele rezultatele se vad cam de la a 3 sau a 4 a sedinta.
mai am o intrebare...trebuie sa cumperi tot pachetul de 10 sedinte sau decizi tu de cat ai nevoie?
mersi mult pt raspunsuri!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness