aerobic / tae-bo

•  
    • 19 mesaje
    1 Oct 2007, 21:14
    0 0
    Buna!Tocmai am ajuns si eu in Bucuresti si vroiam sa ma apuc de sala pt ca am lenevit toata vara si..se cam cunoasteRugamintea mea e daca mi-ati putea recomanda o sala buna unde sa pot face aerobic si tae-bo daca au(am auzit ca e mai eficient),dar sa fie si antrenorii buni,adica sa te puna klumea la treaba.. Eu stau in Berceni,pe langa Big,asa ca daca e ceva si prin apropiere..cu atat mai bineDe asemenea,m-ar mai interesa si cam ce preturi se practica pe luna pt abonamentele nelimitate(in special la tae-b..Merci frumos si scz daca am fost prea sacaitoare.Pupici:*
  •  
    • 2191 mesaje
    2 Oct 2007, 00:59
    0 0
    eu merg la o sala pe la salajan,unde un abonament nelimitat pt aerobic/tae-bo/fitness este 95lei..
    sala e ok,aparate bune,instructori buni (cel putin,cel de la fitness este (eu fitness fac momentan,de luna viitoare am zis ca incerc si aerobicul),dar l-am vazut si pe cel de la aerobic si tae-bo si se tinea de fete sa faca treaba cum trebuie)..
  •  
    • 156 mesaje
    2 Oct 2007, 09:00
    0 0
    In Berceni este Indragym cu Mihaela Stanicel (da search si afli si cum se ajunge si adresa exacta).
    In spate la Cocor este Get Fit Gym (pilates, tae-bo, aerobic, pump) ... au preturile pe site si am impresia ca au reduceri pt studenti, pt grupuri mai mari de 5, pentru firme.
  •  
    • 369 mesaje
    2 Oct 2007, 12:39
    0 0
    http://www.supergym.ro/berceni.htm
    E foarte aproape de Big, vad ca au tarife super mici, iar salile arata destul de ok. Nu am fost, doar ce am vazut pe site.