Ceai de sunatoare!!!

•  
    • 226 mesaje
    27 Sep 2007, 23:35
    0 0
    Fetelor nu stiti la ce e bun ceaiul de sunatoare? Am primit multe crengute si tare as vrea sa stiu la ce ajuta...Pls raspundeti-mi!!!
  •  
    • 17 mesaje
    28 Sep 2007, 00:47
    0 0
    draga mea,ceaiul de sunatoare este foarte bun pt.calmare,eu locuiesc in germania si aici se da pentru depresii,calmare si te linisteste foarte mult.Bea ceaiul ca e foarte sanatos.Te pupic
  •  
    • 226 mesaje
    28 Sep 2007, 08:32
    0 0
    Mersi mult dragutzo!!!Si abia astept sa-mi fac o cana, k am inteles ki are un gust tare dragutz.Va pup pe toate !!!
  •  
    • 344 mesaje
    8 Oct 2007, 11:34
    0 0
    Anda, eu am probleme cu fierea si ceaiul de sunatoare este singurul calmant eficient. Faza ca ceaiul de sunatoare descarca fierea , o calmeaza, nu doar alina durere.
    Ceaiul de sunatoare este cicatrizant, aseptic si calmant al aparatului digestiv. deci daca ai probleme cu stomacul(dureri , arsuri) este foarte bun
  •  
    • 1530 mesaje
    9 Oct 2007, 19:47
    0 0
    Asa e, e f bun pt stomac si fiere, dar si pt psihic, e un anti-depresiv natural. Dar ATENTIE, daca faceti cura cu sunatoare (ceai sau capsule, sau solutie), poate afecta negativ efectul anticonceptionalelor. In strainatate se scrie pe prospect asta, la noi ... nu. Si asa ne trezim cu surprize