VREAU DIN NOU LA SALA DE FITNESS

•  
    • 113 mesaje
    25 Sep 2007, 16:43
    0 0
    Am intrerupt timp de un an jumate exercitiile de aerobic ptr ca nu am mai avut cu cine sa las fetita acasa.Acum are 8 ani si spune ca vrea sa vina si ea cu mine dar o sa se plictiseasca curand ,plus ca o sa ma si deranjeze in timpul orei de fitnes.Acasa nu prea vrea sa ramana singura nici eu nu sunt prea convinsa ca o pot lasa si nu am pe cine " impovara "cu problema aceasta. Aveti vreo idee? Va rog ajutati-ma cu idei.
  •  
    • 1934 mesaje
    25 Sep 2007, 16:50
    0 0
    simplu, o poti lua cu tine. dar nu am inteles, aerobic sau fitness, incepi cu fitnessul si termini cu aerobicul in postare. nu o lasi pe aparate sa traga de ele, ptr ca-i opreste din crestere, este contraindicat la o varsta frageda.
    si fimea merge cu mine de 2 ani, sta pe banda, bicicleta sau stepper, dar la nivelul 1 din ac considerente
  •  
    • 113 mesaje
    25 Sep 2007, 17:06
    0 0
    Scuze, este un club fitness, ma exprim gresit? eu merg la aerobic intradevar.Dar spuneam ca nu o s-o tina mult!!!
  •  
    • 1555 mesaje
    25 Sep 2007, 23:55
    0 0
    pana nu o duci sa vezi cum si cat rezista, nu ai cum sa stii, cel mai bine este sa mergeti impreuna, platiti o sedinta si vezi cat rezista ... vecina mea merge cu fetita de 9 ani la fitness si sta aproape 2 ore ... o sa vezi ca o sa'si gaseasca de lucru pe la aparatele alea