saloane de remodelare corporala
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
25 Sep 2007, 01:000 0Buna, fetelor. Pic de somn, dar totusi stau cu ochii in monitor in cautarea celui mai bun salon de remodelare corporala in raport calitate/pret
. Ma intereseaza f tare sa fie in zona magazinului Unirea, astfel incat sa fie cat de cat in drumul meu spre serviciu. Dupa ce am deschis paginile de web a zeci de saloane, care mai de care mai dragute si ospitaliere, am redus lista la numai 3 saloane, toate la Unirea. As vrea sa ma ajutati cu ceva pareri, din experienta de preferat, in legatura cu cele 3 saloane. Poate ma ajutati sa fac alegerea corecta
. Este vorba de Betty Blue, Monique Center si Lady Butterfly. Maine mi-am propus sa merg sa fac un abonament, asa ca trebuie sa iau o hotarare pana maine dupa amiaza. Astept raspunsurile voastre cu cea mai mare nerabdare...si sper sa fie multe... Va multumesc anticipat si va pup pe toate! 
P.S. Va rog sa nu credeti ca fac ceva reclama si sa sariti pe mine, ca nu fac. Doar sunt efectiv bulversata de ofertele lor si nu stiu cat de bune si serioase sunt aceste saloane.
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness